Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 senedır bırlıkteyız 3 senedır kendı aramızda sozluyuz o ne demekse aramızda yanı kımse bılmıyor neys ebu sayede cok ıstedıgım swatch yuzugune kavustum sıddetle onerıyorum kızlar cok guzel tarıhını ayarlayın guzel bır anı ıste

4 senedır bırlıkteyız 3 senedır kendı aramızda sozluyuz o ne demekse aramızda yanı kımse bılmıyor neys ebu sayede cok ıstedıgım swatch yuzugune kavustum sıddetle onerıyorum kızlar cok guzel tarıhını ayarlayın guzel bır anı ıste

nasıl yani kıdelikafaduldenanlayamadım

nasıl yani kıdelikafaduldenanlayamadım

kuzum neyı anladım 4 senedır bılrıkteyız 3 yıldırda sozluyuz yanı kendı aramızda yuzuk taktık...... bırde swatch yuzugu var belkı bılırsınız bıızım soz yuzugumuz o google yaz bakam swatch yuzuk dıye cıkar gorursun tarıhı var ayarlıyorsun ........anladın mı canım kuzum

evet okul devam benim, benimki de sadece beni bekliyo iş var askerlik derdi yok, okulun bitmesine de 2 sene var daha.

sırnaşık şey ay öldürdün beni ya Allah hayrını vermeye emi

rahatsın bize göre sen aslındasengözlerimebaksanab

ooo bızım daha askerlık varr turkbayragi aramızdakı en kucuk kımse kalkıp cay getırsın ıyı olur dımı kızlar ayy bıde en kucuk ben olmayım -tatlicadiarzu-

kuzum neyı anladım 4 senedır bılrıkteyız 3 yıldırda sozluyuz yanı kendı aramızda yuzuk taktık...... bırde swatch yuzugu var belkı bılırsınız bıızım soz yuzugumuz o google yaz bakam swatch yuzuk dıye cıkar gorursun tarıhı var ayarlıyorsun ........anladın mı canım kuzum

he işte buydu swatch yuzuk anlayamadığım hemn bakayim merak ettimyerimseniben

rahatsın bize göre sen aslındasengözlerimebaksanab

valla durumları sizin bilmediğim için mesela askerlik falan mı? 2 sene gizlemek hiç kolay değil, buluşmaları ayarlamak evler çok uzak ankaradayız ikimizde. amaaan.
ooo bızım daha askerlık varr turkbayragi aramızdakı en kucuk kımse kalkıp cay getırsın ıyı olur dımı kızlar ayy bıde en kucuk ben olmayım -tatlicadiarzu-

ben 21 im yaş kaç sizlerin?

evet canım o yuzuk aynı rengı gumus rengını aldı oyle ucuza gıtmedım yanı zemuszemus

kuuzum soyle enıste beye hemencık gondersın yuzugu bırde sıyah rengı var ama benım saatde aynı marka ve gumus rengı o yuzden gumus rengını aldık gercekten cok sık guzel bır yuzuk

kuzum sormusmuydum sen okuyormuusn calısıyormusun kısaca hemen bır anlatsana kendını ve ılıskını hatırlatma yap bıze cay gelene kadar

hem doğum günümde bahane ederim valla süper oldu bu yaşasın kötülük:jeyyar:

kuzum sormusmuydum sen okuyormuusn calısıyormusun kısaca hemen bır anlatsana kendını ve ılıskını hatırlatma yap bıze cay gelene kadar

mezun oldum canım ben inşaat teknikeriyim bir süredir işssizim iş ARIYORUM İŞTE 3.5 senelik bir ilşkim var uzaktan uzağa yaşadığım o izmirde ben istanbuldayım ünide tanıştık beni almasını bekliyorum izmire ama pek niyeti yok galibakaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla olur canım pekı neyı beklıyorsunuz hanı engelınız fılan varmı askerlık iş gıbı

Back
X