sevgilisi polis olanlar zorluklarınız neler gelin konuşalım

istediğin konularda yardımcı olabilirim polis eşi olarak
merhaba :) erkek arkadasım ile 4 aydır tanısıyoruz, güzel giden bi ilişkimiz var ve kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz. sevgilim polis ve farklı sehirlerde yasıyoruz. Erkek arkadasımdan önce de kısmetlerim genellikle polisti ve annem rıza göstermiyordu, zor bi meslek olduğunu düşündüğü için. Ama suan ben sevdiğim ve mutlu olduğum için bişey demiyor ama içten içe baya kafasını kurcalıyor sanırım. Annemle birbirimize çok bağlıyız ve doğu görevi falan olacağı için gurbet zor diyor. Bu ve benzeri konular aslında ama ben seviyorum vu mutluyum

merhaba :) erkek arkadasım ile 4 aydır tanısıyoruz, güzel giden bi ilişkimiz var ve kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz. sevgilim polis ve farklı sehirlerde yasıyoruz. Erkek arkadasımdan önce de kısmetlerim genellikle polisti ve annem rıza göstermiyordu, zor bi meslek olduğunu düşündüğü için. Ama suan ben sevdiğim ve mutlu olduğum için bişey demiyor ama içten içe baya kafasını kurcalıyor sanırım. Annemle birbirimize çok bağlıyız ve doğu görevi falan olacağı için gurbet zor diyor. Bu ve benzeri konular aslında ama ben seviyorum vu mutluyum
canım polislerin askerler gibi 3 yıl şura 2 yıl bura gibi bir tayin sistemleri yok misal ben bursadayım nasipse 10 yıl ki artık polisler memleketlerine bile tayin olabiliyor..bu biraz kabullenme meselesi asker kızı ve polis eşi olarak söylüyorum bunu..mesleğin zor yanları var özellikle mesai dilimleri sıkıntılı ..heleki sende çaslışıyorsan hakikaten bazen hasretlik kaçınılmaz oluyor..ama kocanı seviyosan her şeyi aşabiliyosun ben kocamı tanımamla evlenmem arasında beş aylık bir süreç oynadı..hiç pişman değilim..iyiki görücü olmuş diyorum..Allah pişman etmesin.1 yıldırda evliyiz.

canım polislerin askerler gibi 3 yıl şura 2 yıl bura gibi bir tayin sistemleri yok misal ben bursadayım nasipse 10 yıl ki artık polisler memleketlerine bile tayin olabiliyor..bu biraz kabullenme meselesi asker kızı ve polis eşi olarak söylüyorum bunu..mesleğin zor yanları var özellikle mesai dilimleri sıkıntılı ..heleki sende çaslışıyorsan hakikaten bazen hasretlik kaçınılmaz oluyor..ama kocanı seviyosan her şeyi aşabiliyosun ben kocamı tanımamla evlenmem arasında beş aylık bir süreç oynadı..hiç pişman değilim..iyiki görücü olmuş diyorum..Allah pişman etmesin.1 yıldırda evliyiz.
bende bursalıyım :) bizim de görücü usulü gibi oldu yani iş arkadasım vesile oldu tanısmamız için. bende memurum, benim mesai saatlerim belli ama onun olmadığı için bazen sinir oluyorum, bide ayrı sehirlerde olunca :(

bende bursalıyım :) bizim de görücü usulü gibi oldu yani iş arkadasım vesile oldu tanısmamız için. bende memurum, benim mesai saatlerim belli ama onun olmadığı için bazen sinir oluyorum, bide ayrı sehirlerde olunca :KK43:
istersen bursaya gelebilir sen nikahın kıyıldığında ulaş bana mesaj çek burdan izleyeceğinz prosedürü yazayım önünüzde emsal 4-5 dava var sırf benim tanıdığım eşin sana bir kereye mahsus tabii olup yanına gelebilir..ama sadece bir kere o şehri seçmek te sana kalmış artık..ben bursalı değilim bir defalık tabiyeti bursada kullanmak durumunda kaldık bundan sonra o nere ben ora gidemezsem yalnız oturucam kukuman kuşları gibi..emniyet o hakkı bir kere veriyor zira.

bu
istersen bursaya gelebilir sen nikahın kıyıldığında ulaş bana mesaj çek burdan izleyeceğinz prosedürü yazayım önünüzde emsal 4-5 dava var sırf benim tanıdığım eşin sana bir kereye mahsus tabii olup yanına gelebilir..ama sadece bir kere o şehri seçmek te sana kalmış artık..ben bursalı değilim bir defalık tabiyeti bursada kullanmak durumunda kaldık bundan sonra o nere ben ora gidemezsem yalnız oturucam kukuman kuşları gibi..emniyet o hakkı bir kere veriyor zira.
bunu öğrendiğim iyi oldu tesekkür ederim :) sark görevinizi yaptınız mı

bu

bunu öğrendiğim iyi oldu tesekkür ederim :) sark görevinizi yaptınız mı
hem ben hem eşim ayrı ayrı birinci şark görevlerimizi tamamladık..ikinciside mahkemedeydi iptal olacak diyorlardı egm liler için noldu sormadım hiç..

ha bide ilk evlendiğin zaman şarkta olman senin hayrına olur hem birbirinize tam bağlanr bir olduğunuzu hissedersiniz hem de çocuk olmadan aradan çıkarmış olursunuz benim kanaatimce.

ha bide ilk evlendiğin zaman şarkta olman senin hayrına olur hem birbirinize tam bağlanr bir olduğunuzu hissedersiniz hem de çocuk olmadan aradan çıkarmış olursunuz benim kanaatimce.
evet erkek arkadasım da bu sekilde soyluyor, insallah hayırlısı olur. siz ne iş yapıyorsunuz

hiç zorlanıyomusunuz çalışma saatleri uyusmadığı için ya da hafta sonu 1 gün ya izinleri siz diğer günü nasıl değerlendiriyosunuz
benikinin hafta sonu izni 3 haftada bir hafta sonuna denk geliyordu yerinden ötürü bugün birimi değişti çok şükür bundan sonrası için rahat edeceğiz inşallah..sabrın sonu selametmiş :-):-)

bu arada evet ben akşam gelirim o akşam gider sabah gelir ben sabah çıkarım falan çok oluyo böyle özellikle ülkenin karışık olduğu günlerde ama ben ve ailem bu ocağa peygamber ocağı der saygı duyarız bu sebeple sabrediyortuz..annem yıllarca sabretti şimdi bayrak bende sıkıntı değil sağlığımız yerinde olsunda..böylece birbirimize daha bağlı oluyoruz..birde polisler askerler gibi değil fıtratları çok dingin..agresif olmuyolar..bu güzel yanları biraz odunlar hediyeden özel günden anlamazlar bu da odun yanları :KK70::KK70:

Back
X