Sevgilisi uzakta olanlar buraya :***

Benimde sevgilim rusyadaydi geleli 2 ay oldu. Evet cok ozluyor insan. Etrafinda el ele bir cift gordugumde hep kotu oluyordum biz ne zaman boyle olucaz diye. Ama sonunda geldi:KK68: sabir etmeye degdi. Ama esas olan onun sevgisinden emin olmaniz. Uzakda bile olsa yakinda hiss etmek. Geldikden sonra bir birinizi daha cok seviceksiniz emin ol. :KK66:

5 yıldır sevgilim var 5 yıldır uzaktayız önceleri üç haftada bir mutlaka görüşürdük. ülke aynı ama şehirler uzak. şimdileri 2-3 ayda bir görüşür olduk nedeni de artık evlenecek yaşa geldik okullar bitti işe girildi herkes kendi parasını kazanıyor ama evlilikle ilgili bi şey görünmüyor ufukta.. bu gidişle de ayrılırız yakında. :110: o yüzden hayat geçiyor. yıllarını uzakta birini beklerken geçirirken iyi düşün :KK16:

Bizde uzagız ama tatillerde unv ogrncisiyiz aynı sınıftayız ama o hatayda ben kayseride :( dun memleketlere geldik 2.5 ay gorusemicez :(

:( benimde olacak gibi. taa korede 2 ay sonra gidiyorum hergün günlerimi sayıyor. 60 gün kaldı 58 gün kaldı... Ben başlamadan bitsin istiyorum ama bakalım artık zamana bıraktım herşeyi.

Kesinlikle yalnız değilsiniz:) Bizim de aramızda 8,5 saat gibi bir yol var artık, eskiden aynı mahalledeydik:mad:
Bir de şu açıdan bakmak lazım: bir ilişkide mesafeyle gelen bir zorluk olursa hem (zorla da olsa) güven duyacak ve kazanacaksınız hem de beraber geçirdiğiniz anların değeri artacak. Hem bu zorlukları aşıp bir gün aynı evde uyanırsanız bu da gerçekten güçlü bir sevgi olduğunu gösterir. İyi bir imtihan yöntemi:KK9:

Back
X