sevgilisi uzakta olup ilişkisine devam edenler yardım:(

Eğer karşındaki insan fedakar biriyse sorun olmaz. Benim ilişkim de uzak mesafe ilişkisi. Ciddi bir problemimiz olmadı.

Uzaktan ilişki gerçekten kolay değil ama bu sevginin bitmesi gibi bişey değil. Gerçekten sevince uzaklık anlamını yitiriyor ama özlem insanı gerçekten delirtebilecek derecede kötü birşey.
Sevdiğimden 25 gün oldu ayrı kalalı ama sorsanız 5 asır derim. Allah sevenleri özlemle sınamasın :14:

Uzaktan iliski cok zor bilirim. Ayri sehiri birak ayri ulkelerdeniz.
Uzun sureli iliski olunca bir o kadarda zor oluyor.
Eger gercekten degecek bir insansa butun gucunle savasmalisin.
Ama bil ki bu surec cok agir gelebilir.

Uzaktan ilişki gerçekten kolay değil ama bu sevginin bitmesi gibi bişey değil. Gerçekten sevince uzaklık anlamını yitiriyor ama özlem insanı gerçekten delirtebilecek derecede kötü birşey.
Sevdiğimden 25 gün oldu ayrı kalalı ama sorsanız 5 asır derim. Allah sevenleri özlemle sınamasın :14:

evet özlem duygusunu ne yapsam sindiremiyorum..benimde 1 ay oldu :43:

Uzaktan iliski cok zor bilirim. Ayri sehiri birak ayri ulkelerdeniz.
Uzun sureli iliski olunca bir o kadarda zor oluyor.
Eger gercekten degecek bir insansa butun gucunle savasmalisin.
Ama bil ki bu surec cok agir gelebilir.

tabi ki ona değer.. hevesle, isteyerek bekliyorum..1 ay oldu özlem dışında alıştım sayılır

merhaba kızlarr..benim 2,5 yıldır süren arada sorunlar olsada güzel giden bir ilişkim var..erkek arkadaşımın görevi nedeniyle tayini çıktı..elbet olacağını biliyordum ama seneye diye rahat davranıyorduk..ilk duyduğum anda çok sarsıldım, ağladım..o kadar alışmışım ki neredeyse her gün görüyordum..evlerimiz aynı semtte..2 yıl doğuda olacak ve senelik izni dışında hiçbir şekilde görüşemeyeceğiz..ben bu sürede birbirimizden kopmaktan çok korkuyorum..bu süreç nasıl geçer, ne hissederim bilmiyorum..
önceki konumdan okuyanlar bilir evlilikle ilgili tartışmalarımız oluyordu..tayininin çıktığını söylediği gün bana evlenme teklifi gibi birşey etti tabi eğer evlenirsek 2 yıl sonradan bahsediyor:) ağzımı aradı önce tabi.. başka şehirde yaşar mısın? beni hep yanında ister misin? benimle mutlu olur musun? gibi bir takım sorular..evlilik lafını ağzına almayan bu kadar korkan adam neden şimdi konuştu ne düşündü hiçbir fikrim yok..açıkcası korkuyorum. onu beklerken bu fikrinden vazgeçmeyeceğine emin değilim..

haziranda gidecek nasıl dayanacağım bilmiyorum:( bu süreçte bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? aradı ki uzaklık bizi soğutur mu?

kesinlikle uzak soğutur diye bir şey yok.benim de uzun süredir bir ilişkim var okulum yüzünden ben farklı şehire gittim ve hala devam ediyor ve allaha şükür hiç sorunumuz yok..ama tabi biz istediğimizde görüşebiliriyoruz o geliyor ben gidiyorum falan ama hiç farketmez konuşmak için bir sürü yöntem var ayrıca sevgin ne kadar güçlüyse o kadar sabırlı olursun 2 sene dediğin ne ki ? sen de kendine vakit ayır arkadaşlarınla vakit geçir onunla da konuşursun taş devrinde yaşamıyoruz sonuçta skype msn telefon vs vs...:) sıkma canınıı

Ben uzaklığın soğuttuğu kanısında değilim açıkçası..
Kaldı ki en yakın örneklerden biriyim...
5 sene şehir dışında okudu şehir dışında dediysem taaa kıbrısta yani sadece yarı taillerde ve yazın geliyordu..
Geldi askere gitti 6 ay hiç görmedim...
Anlayacağın sevgi ve güven olduktan sonra bence uzakta olmak daha iyi bile desem yeridir, çünkü çok özlüyorsun, sevdiğini ve sevildiğini daha iyi anlıyorsun..
Elbette zorlukları oluyor, ihtiyacın olduğunda olamıyor, konuşmak istesen bile engeller çıkabiliyor ama senin sabırla beklediğini görünce ve sende ondaki o tutkuyu hissedince sonu daha güzel oluyor...
Nitekim artık burada ve kısmetse 1,5 ay sonra evleniyoruuuuuuuuz:52:

canımm benimde aynı 2.5 yıllık bir ilişkim var aralık ayında 3 yıl olcak, biz 7 ay beraberken şehir dışına çıktı ve yaklaşık 2 yıldır ayrıyız ve
ayın 12sinde askere uğurladım, bizimde sizden bir farkımız yok
öncelikle şunu söylemek istiyorum, kim ne derse desin gözden ırak olan gönülden de ırak olur laflarına hiç aldanma,
şimdi şöyle bunlar klasik laflar ama bunların temelini sağlam oturtursanız, yada sağlamsa hiçbirşey olmaz merak etmeyin,
saygı olucak ve en önemlisi seni sevicek sen onu seviceksin,
biz o 2 yıl içinde kaç kriz atlattık kaç kere kavga ettik, normalde annesiyle hiç görüşmedim oda pek ketumdur kimseye bişey anlatmaz bizle ilgili ama annesini bile araya soktu barışmak için,belki uzun süre knuşmadık ama sevgilim asla beni bırakmadı,
her fırsatta sevdiğini dile getirdi, sevgimiz bizi birbirine bağladı, hala geldiğinde elele gözgözeyiz,
tatlı dilini esirgemez, ne verirsen onu alırsın ya bende öyleyim aslında ama ondan böyle şeyler görünce daha da sıkı bağlanıyor insan,
ilk zaman ki gibi tabi ki değiliz mıc mıc ama 3 yıllık ilişkisi olupta hergün görüşen adam da da heyecan yok diye şikayet ediyr rutine bindi diye,
bizde de var rutinlik ama normal diye düşünüyorum, her gün konuşup ettikten sonra bi sıkıntınızın olmicağını düşünüyorum, fırsat buldukça konuşursunuz
tayini çıktı demişsin hafta sonları izinli olur heralde devlette sanırım, bizim pazar bile izni yoktu ama geldik çok şükür dert etme herşey güzel olucakkk
zor sancılı ama yine de güzellll :30::30:

arkadaşlar bence uzaktan ilişki aşkı güçlendirir biz 6 yıldır beraberiz ve hep uzaktan yürüttük üniversite, master,ayrı şehirler vs.. falan şu an mardin de öğretmen ama şimdi askerliğini yapıyor bende kpss ye hazırlanıyorum o benim aİlemle bende onun ailesiyle tanıştım şubatta aileleri tanıştırcaz ve nişan olcak inşallah yazada mutlu son. çok zor yanları var ama görüşebildiğiniz o kısa dönemleri iyi değerlendirmek lazım.Uzaklık bizi birbirimizden hiç soğutmadı telefon internet var bu devirde hatta mektup bile yazarız biz birbirimze bugünde askerde almış yazdığım mektubu ve çok mutluydu işte bunlar diri tutuyor bence ilişkiyi, insan sevdiğinden soğurmu hiç. Ben gün boyu bir kere sesini duymak için bekliyorum ya gerçekten güzel şey aşk.

Back
X