Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzaktan ilişki gerçekten kolay değil ama bu sevginin bitmesi gibi bişey değil. Gerçekten sevince uzaklık anlamını yitiriyor ama özlem insanı gerçekten delirtebilecek derecede kötü birşey.
Sevdiğimden 25 gün oldu ayrı kalalı ama sorsanız 5 asır derim. Allah sevenleri özlemle sınamasın![]()
Uzaktan iliski cok zor bilirim. Ayri sehiri birak ayri ulkelerdeniz.
Uzun sureli iliski olunca bir o kadarda zor oluyor.
Eger gercekten degecek bir insansa butun gucunle savasmalisin.
Ama bil ki bu surec cok agir gelebilir.
merhaba kızlarr..benim 2,5 yıldır süren arada sorunlar olsada güzel giden bir ilişkim var..erkek arkadaşımın görevi nedeniyle tayini çıktı..elbet olacağını biliyordum ama seneye diye rahat davranıyorduk..ilk duyduğum anda çok sarsıldım, ağladım..o kadar alışmışım ki neredeyse her gün görüyordum..evlerimiz aynı semtte..2 yıl doğuda olacak ve senelik izni dışında hiçbir şekilde görüşemeyeceğiz..ben bu sürede birbirimizden kopmaktan çok korkuyorum..bu süreç nasıl geçer, ne hissederim bilmiyorum..
önceki konumdan okuyanlar bilir evlilikle ilgili tartışmalarımız oluyordu..tayininin çıktığını söylediği gün bana evlenme teklifi gibi birşey etti tabi eğer evlenirsek 2 yıl sonradan bahsediyor:) ağzımı aradı önce tabi.. başka şehirde yaşar mısın? beni hep yanında ister misin? benimle mutlu olur musun? gibi bir takım sorular..evlilik lafını ağzına almayan bu kadar korkan adam neden şimdi konuştu ne düşündü hiçbir fikrim yok..açıkcası korkuyorum. onu beklerken bu fikrinden vazgeçmeyeceğine emin değilim..
haziranda gidecek nasıl dayanacağım bilmiyorumbu süreçte bana tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? aradı ki uzaklık bizi soğutur mu?
ayrıldık bile![]()
Aaaaaaa neden ?