canım mesajını tesadüfen gördüm..bir kaç ay önce yazdın zannerdek, kendi kendime ""aa burada da karşılaşmışız" dedim ama bir hafta önce yazmışsın:)
tesadüfe bak aynı durumları yaşıyoruz..gideli 1 ay oldu bir sorun yok, herşey iyi ama aklıma esince arayamamak, aynı saatlerde beni araması acaip sinirlerimi bozuyor, programlanmış gibi..geceleri görevde gündüzleri uyuyor..msn de anca 2 kere görüştük..zaten sabırsız biriyim bir de böyle bir durumda öfkeleniyorm, ona karşı kendimi dolduruyorum kalbini kırıyorum sonra pişman oluyorum..sevgisi, ilgisi aynı ama zaten normalde de özünde duygularını telefonda anlatmaya çekinen, beceremeyen biri(kendide öyle der)yanımda rahat hissettiğin için çekinmez ama böyle oluncada eksik hissedemiyorum ve bunu ona yansıtıyorum..direkt söylemeye çekindiğim için laf sokarak yapıyorum bu seferde kavga ediyoruz..bu konuşarak da söylemek istemiyorum çünkü ben dedim diye yapsın istemiyorum..bir de tabi kıskançlıkları arttı ama öyle bunaltacak derecede birşey yok..ki zaten ramazandan dolayı hep evdeyim sadece spora gidiyorum..spora gittiğim saatlerde müsait olmasada asılan eden var mı diye arar..dün mesela ablamla tartıştım diye spora tek gittim bana sormadan ablamı aramış ikna etmiş, bir baktım ablam geldi..hey allahım bir kızıyorum bir gülüyorum

Sen nasıl sabrediyorsun? Hem de nişanşısınız..ne zaman dönecek:26: