arkadaşımı seviyorm bunu biliyo sevgilisi de var ama benimle görüşmeye devam ediyo ne yapaçam ben bana akıl verin lütfen bırakmıyo beni
yok sen benim arkadaşımsn arkadaşımla konuşamaz miyim utanmanao gerek yok diyo hâlâ mesaj atıyo ve ayni lisedeyiz ilkokul arkadaşım ve ilkokulda bana çıkma teklif etmiş ama arkadaşıma anlaşılmış biz öyle sanmıştık meğerse banaymis
Bende onu seviyorm ama elimde değil mesaj atınca hep cevap veriyormÇocuğun amacı 2 kızı da elde tutmak.
Eğer buna gönlün rızaysa konuşmaya devam et derim.
Evet o bana mesaj atmasa cevap vermicem ama dayanamıyorm bende ne yapacağımı hiç bilmiyormpeki o sizi bırakmıyor diye mi siz de onu bırakmıyorsunuz?
hayır tabiki hoşuma gitmiyor bu durum ben sadece fikirlerinizi merak ettim bundan sonra ne yapmalıyım diyeİki arkadaş utanılacak neler konuşur bilemicem ama çocuğun seni cepte tutması hoşuna gidiyor ki kopmuyorsun ondan di mi?
Peki biz ne yapabiliriz?
Çocukla biz mi konuşalım?
hayır tabiki hoşuma gitmiyor bu durum ben sadece fikirlerinizi merak ettim bundan sonra ne yapmalıyım diye
hayır tabiki hoşuma gitmiyor bu durum ben sadece fikirlerinizi merak ettim bundan sonra ne yapmalıyım diye
Canım yaşın kaç küçük sanırım ..
Bence sil gitsin arkadaşını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?