sevgilisi var ve benle görüşmek istiyor kendimi çok kötü hissediyorum

doğru diyosun ama nasıl bi takıntı olmuş ki bende böyle saplanıp kaldım. sen nasıl silebildin,başarabildin mi

Benim en büyük hatam ayrılığımızın üstünden 1 buçuk yıl geçmişken onla yine barışmam oldu.
1 buçuk yıl da acı çektiğimi fln düşünme ben gayet unutmuştum umrumda bile olmazdı.Ne zaman ki konuşmaya başladım taviz tavizi getirdi.Alıştığın birini sevmek daha kolay malesef yeniden sevdim yine ayrıldık.
Ben sonunu bile bile yaptım bu hatayı belki dedim belki ama olmadı.
İsterim ki benim yaptığım hatayı sen yapma.Kendine çok kızarsın sonra.Boşver.

Kaçta yola çıkıyosun yarın :-) benim düsüncem onu hiç umursamıyomus gibi davranman yönünde.. Yani mesela diğer normal arkadaslarına karsı nasılsan ona da öyle davranmaya çalıs. Ona karsı hala birsyler hissettiğini anlamasın sakın ha sakın. Heyecanlanma yanında gayet rahat davran aranızda hicbisy gecmemis gibi davran. O ücbucuk seneyi bikac günlüğüne unutarak git yani yanına.. En önemlisi duygu sömürüsü yapma eski günlerden konu açma o açarsa da aman kapatalım su konuyu geçmis gitmis de :-) yukarda söylediğim gıbı o kızla bir iliskısi varken sakın sana dokunmasına izin verme.. Bi de her söylediği seyi sakaya vur gül dalgaya al. Seni birazck umursuyosa çıldırır . Böylelikle en azından intikamını almıs olursun :d Kendine dikkat et tatlım benim iyi yolculuklar..

üzgününm ama saçmalıyorsun arkadaşım zaten oraya gitmekle "ben seni unutmadım, bak yedekte bekliyorum, ikinci kız olmayı kabul ediyorum" demeye getiriyorsun. Ne dersen de karşı tarafın düşüneceği aynen bu. Yapma buna izin verme

üzgününm ama saçmalıyorsun arkadaşım zaten oraya gitmekle "ben seni unutmadım, bak yedekte bekliyorum, ikinci kız olmayı kabul ediyorum" demeye getiriyorsun. Ne dersen de karşı tarafın düşüneceği aynen bu. Yapma buna izin verme
Sana katılıyorum canım ;)
Eski erkek arkadaşım ne kadar ayrı da olsak sevmesem de hatta her görüşelim mi dediğinde olur derdim amaç da laf sokmak pişman etmek ...aklımca ! tabi...

Gözlerine bakıp seni sevmiyorum dediğimde o zaman burada ne işin var demişti... Sonra anladım ki , onların anlayışı farklı...
Şimdi ise yakınımda ama bana hasret ...Düşünsene bana her baktığında bir yabancı olduğunu hissediyor artık...
Telefonlarına cevap alamıyor, ulaşamıyor (engelledim)
Hatta annemi aramış yüzsüz ...
Annem de kusura bakma oğlum ama ben kızımın işine karışmam onun gönlü kimi severse biz onu destekleriz ve seni istemiyorsa ben birşey yapamam demiş ..

Bu adam bana 'ünideyken aynı evde kalıyoruz ve evlencez diye imam nikahıyla evli olduğum bi kız var ve benden resmi nikah bekliyor ' demişti... Ben de ona mutluluklar dileyerek arkama bile bakmamıştım...

Sonradan bana dediki;
Ben erkeğimi kimseye kaptırmam benimsin diyerek kalmalıydın!

Zihniyete bak adamdaki, bir başka kızın kimbilir ne umutları olan bir kızın hayallerini çalmamı bekledi benden...

Öküz bunlar valla bak :)

Back
X