- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
ayrılmıştık 3.5 senelk ilişkim bitmişti daha önce de anlatmıştım sebep facede olsun telde olsun başka kızlarla iletişimini yakalamamdı yani aldatılmıştım. yaz ayları ölüm gibi gelmişti sağlığımı kaybetmiştim üzülüp aglamaktan yemek yiyememekten. ve tahmn ediyodum hayatında başka biri olduğunu.ara ara benle kontak kurmaya çalıştı bi ara tekrar başlama niyeti olduğunu belli etti ama güvenemedim. koptuk tekrar konuştuk tekrar kotuk tekrar konuştuk.. son zamanlarda benle tekrar diyalog kuruyor ama tamamen arkadaşça diyaloglar kuruyor tekrar başlamak istediğini belirtmiyor arkadaşız felan diyor hatta ben de evet öyle diyorum. ama adı gibi emin benm onu hala sevdiğimden hala unutamadığımdan...
ayrılmadan önce yılbaşı için istanbula bilet almıştım. biletim boşa gidecekti. dün bana mesaj attı yılbaşnda ne yapacaksn die. bilmem bi planım yok dedim. gelmeyecekmsn istanbula dedi. gelcek kalcak yer ve arkadaş yok dedim.bekar evinden taşınmış annesigilin yanına yerleşmiş işini değiştirdiği için.evi ocakta boşaltacakmış
kalacak yerin yoksa evin anahtarını veriyim kalırsın gezersn dedi. ben annemlerde kalıyorum taşındım dedi.pazar günü boşum hatta istersen o gün dışarda gezeriz şirketin arabası bende gezdiririm seni dedi.artık arkadaş olsak ta seni tekrar göreceğim için mutluyum,özledim seni dedi...benim için bunca zahmete girme hem kız arkadaşın duyarsa kıskanır ii olmaz dedim.aramızda yazdı hem iyilik yapıyorum sonuçta yazdı...içim kan ağlıyo benim arkadaş numarası yapıyorum o bunu yemiyo aslında farkındayım hala onu sevdiğimin farkında adı gibi. hem yeni bir sevgilisi var hem beni davet ediyo gezeriz beraber diyo. hem arkadaşız diyo. ben ne yapayım şimdi bu aldığım bileti değerlendirip gideyim mi ,yoksa gitmeyim mi ? ya da gitsem bile görüşmeyim mi ? içimde tarif edilemez bi acı var içim acıyo onu başka biriyle düşününce ....

kalacak yerin yoksa evin anahtarını veriyim kalırsın gezersn dedi. ben annemlerde kalıyorum taşındım dedi.pazar günü boşum hatta istersen o gün dışarda gezeriz şirketin arabası bende gezdiririm seni dedi.artık arkadaş olsak ta seni tekrar göreceğim için mutluyum,özledim seni dedi...benim için bunca zahmete girme hem kız arkadaşın duyarsa kıskanır ii olmaz dedim.aramızda yazdı hem iyilik yapıyorum sonuçta yazdı...içim kan ağlıyo benim arkadaş numarası yapıyorum o bunu yemiyo aslında farkındayım hala onu sevdiğimin farkında adı gibi. hem yeni bir sevgilisi var hem beni davet ediyo gezeriz beraber diyo. hem arkadaşız diyo. ben ne yapayım şimdi bu aldığım bileti değerlendirip gideyim mi ,yoksa gitmeyim mi ? ya da gitsem bile görüşmeyim mi ? içimde tarif edilemez bi acı var içim acıyo onu başka biriyle düşününce ....