Sevgilisi veya Eşi Oğlak Olanlar Buraya..

canim o senin hatan olmus. o nedemek öyle, sen hakliysan haklisindir o hakliysa o haklidir. taviz wvermissinki böyle yapiyor.
benimki asla yapamaz böyle. ben hakliysam susarim küserim, özür diler.

hatası oldugunu söylemiyo sadece aradan zaman geçince hiç bişey olmamış gibi arıyo sadece hatalıyım yada sen haklısın demiyo canım

benim eşim oğlak sinirlenmediği sürece mükemmel. sinirlenince kendini kaybetmese sonnrada 5 dk sonra bişe olmamış gibi sırnaşmasa ahh sevgilim yaa büyüğü artıkmafoldumben

arkadaşlar resmen beni anlatmışsınız. Bende Oğlak'ım. Kadını da aynı demek ki.
Nişanlım Koç. Koç burcuyla Oğlak burcu tam tamına ters burçlar.
Bizde birimizi çekmişiz sanırım.

arkadaşlar resmen beni anlatmışsınız. Bende Oğlak'ım. Kadını da aynı demek ki.
Nişanlım Koç. Koç burcuyla Oğlak burcu tam tamına ters burçlar.
Bizde birimizi çekmişiz sanırım.

genelde öyle oluyor :lepi:

bazen cok düsüncesizce davraniyor konusuyo..... iste bu huyuna sinir oluyorum. hep lider ruhlu

Başak burcu olarak oğlak erkeğiyle beraber olmaya ramak kaldı:) Güzel yorumlar ve tavsiyeler eminim sabırsız ve dırdırcı bana çok iyi gelecek:)

benim babacım oğlak burcudur :) zor bir insandır. annemin daima hanımefendi şık ağır bir kadın olmasını ister. aksi gibi de annem ikizler çocuk ruhlu :) hiç uyuşmazlar:) ama çok sadıktır babacım bundan adım gibi eminim. herkeste söyler ahmet abi ne kadar efendi hiç birt kadına yan gözle baktığını görmedik diye. çok inatçıdır dediğim dediktir sözünün üstüne söz istemez:) ince düşünür bazen neye kızdığını anlayamazsınız canım babam benim yaa:)

boğa erkeği ve oğlak erkeği üstüne tanımıyom ya. Rabbim bana bu iki burcun birinden eş nasip etsin inşallahh :)

benim nişanlımda oğlak,allah herkesin gönlüne versin kızlar...en önemlisi bu:Saruboceq:

YEMIN EDERIM sanki benimkini anlattin ya haha anlattigin hersey bizimkindede mevcut, dedigin hepsi mevcut dogruda anlattin bravo.

Sensible resmen benim nişanlımı anlattın helal olsun sana alkisalkisalkis

benim kocam da aynen "sensible"isimli arkadaşımızın tarif ettiği gibi. eşim de bir oğlak burcu. ben de boğayım. tam birbirimize uygun burçlarımız kaydirigubbakcemile2

ama ben daha girişken ve konuşkanımdır eşime göre. o daha ağır bi insandır. sonradan açılan cinslerden. bu ağırlığı bazen beni çok üzüyor. daha yeni evliyim ve çok takar oldum bunu kafama. bana karşı her konuda süper bi kocam var çok şükür ama ortamlara girdiğinde öyle çok konuşmuyor olması beni delirtiyor. sizce sonradan ısınır mı bu oğlaklar? canlı, fıkır fıkır bi eşle açılabilirler mi? akannehir

sensible bi çoğumuzun duygularına tercüman olmuş..benim sözlümde oğlak tabiki her şeyi burca yormak yanlış işin içinde karakter huy falan da giriyo aslında çok fazla ilgimde yoktur astrolojiye ama yazılanları okuyunca ilgimi çekti:))) harika bi erkek çok seviyorum onu sonumuzda güzel olur inş. :Saruboceq::1hug:

şimdiye kadar ne kadar oğlak burcu tanıdığım erkek arkadaşım (sevgili değil) olduysa hepsi illallah dedirtti. en ufak şeyde küser, konuşmaz trip atar.

birine "sen 86 doğumlusun di mi" diye sorduğumuz için küstü ve 1 ay konuşmadı ( biz büyüktük ondan)
birine nette konuşurken " yemek yapmam lazım konuşuruz sonra" dedim diye küstü o da neredeyse 1 ay konuşmadı.
sınıfta bir çocuk vardı, o da en ufak şeyden küserdi.

amaaan aman yani... :umursamaz:

kız sende benimkini anlatmışsın
bu alınganlığı yüzünden ayrılma aşamasına geldik, bayan ben olduğum halde naz yapmıyorum yapamıyorum, o bana fırsat vermiyor çünküklava:
ama ona son bir şans verdim, ben çekemem öyle herşeye küsene, bi yere kadar insan sebrediyor canıım kötükedihüso

valla arkadaşım olmalarına rağmen beni bezdirdiler, allah size sabır versin akannehir

benmde sözlüm oğlakkk
benimki asabi falan deil hatta ben zor bi insanım
ailemde onu ilk tanıdığında bak sen zorsun seni her erkek taşıyamaz ama bu çocuk melek gibi
üzme onu sakın dediler
ben kızarım ama 3 senedir tanıyorum aynı yerde çalışıyoruz yinede çok kızgın olduğunu hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…