benimkide seninkinin modeldendi :)))))))
Yapıyor ediyor laf söylüyor sonra hiç bişey yokmuş gibi ya aşkım canım diyordu ya da sen yazmıyorsun gibi direkt lafa giriyordu
Sakin ama sinirli kinci kolay kolay affetmiyor kendi doğrularından şaşmaz inat mı inat bozuk plak misali nerde takılı kaldıysa ordan ileri gitmez çok paranoya.Başlarda romantikti şiirler şarkılar sonradan bişey kalmadı hep sen canım cicim diyeceksin aile olgusundan pek hoşlanmazdı benim çevremde pervane misali
Bu huylarına katlanamadım ayrıldım
Ben bir akrep olarak adamı mutlu edemedim diğerleri etsin artık ben sıramı savdım sempatiksalakcinni
benimkide aynısı bir de laf sokup sen bilmiyorsun ama bilmiş gibi yapıyorsun derdi:)))) Zeki ve çok şey bilirdi ama yinede bu tür imalarından hoşlanmadım hiç bir zaman kendisine söyleyince istediğin gibi olsun derdi sadece özür seni kırdım falan yok yani.
ben akrebim eşimde oglak. eŞİM gerçekten çok sadık bir eştir. Umarımda hep öel olur.. Fakat çok asabi sinirli agresif birşey bir o kadarda duygusal. Çoğu şeyde ben sustugum için gidiyor snaırım. Yanlışını ben söyleyince kabul etmez illaki başka biri söylücek o zamna kabul eder. Gerçekten paranoya bir burçtur.Küçücük şeyleri büyütmekte sorun yapmakta üstüne yoktur. Ama ben yinede çok sveiyorum eşimii.. Anlaşıyoruzz :)
Oğlak erkegi mi ... aman allahım hele birde yemyeşil gözleri varsaa.. böyle sert görünür ama samimiyet kurdugunuzda icinden bi kedi yavrusu cikarsa sasirmayin :) aslinda biz sadece sinif arkadasiyiz ama bu adam girdap gibi kendine dogru cekiyor resmen ona asik olmamak icin kendimi cok zorladim cunku en yakin arkadasimda ona platonik olarak 3 yildir asik ama iste zaten o hem sert hem espirili tavirlari sizi kendine cekiyorken yetmez gibi birde gozlerinizin icine bakarsa malesef o girdaba yakalanirsiniz ve en kotusude bu adam duygularini belli etmedigi icin hakkinizda ne dusundugunu anlayamazsiniz ayrica unutmadan bunda öyle bir zeka var anlatamam cok zeki erkekler tanidigim butun oglaklar boyleydi