• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Ya da Eşi Pc Başında Oyun Bağımlısı Olanlar Nasıl Vazgeçirebilriz?

buorchin

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
73
22
288
İstanbul
Arkadaşlar konuyla ilgili önerileriniz tecrübeleriniz yaşadığınız neler varsa paylaşmanızı istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

eşimde gecen sene facede bahce yapma bagımlılıgı olmustu hızını alamadı bendende actı bi bahce ikisnide idare ediyodu benım calıskan kocam :9: :4:

sonra sıkıldı cok sukur... bide sınırsızdı net sımdı kotalı aldık..onunda etkısı var sanırım..

birde netten indirilen hunter oyunu vardı habıre geyık -aslan-fil vs hayvan vuruyorsun bi arada ona dadanmıstı basından hiç kalkmıyordu..careyı soyle buldum..

aaa bebeö dur bende bakım aa bende oğrenmek istiyorum dedım :D banada öğretti hevesli hevesli sonra onun yrıne ben oynadım çok isteklı gorunup ısteksızceee..

şimdi ondanda sıkıldı gibi bakalım..

gerci bu aralar avcılıga merak saldı netten fişekle tufek aldı (gercek) domuz avlayacakmıs dedım heyy yarabbimmm

eşimde gecen sene facede bahce yapma bagımlılıgı olmustu hızını alamadı bendende actı bi bahce ikisnide idare ediyodu benım calıskan kocam :9: :4:

sonra sıkıldı cok sukur... bide sınırsızdı net sımdı kotalı aldık..onunda etkısı var sanırım..

birde netten indirilen hunter oyunu vardı habıre geyık -aslan-fil vs hayvan vuruyorsun bi arada ona dadanmıstı basından hiç kalkmıyordu..careyı soyle buldum..

aaa bebeö dur bende bakım aa bende oğrenmek istiyorum dedım :D banada öğretti hevesli hevesli sonra onun yrıne ben oynadım çok isteklı gorunup ısteksızceee..

şimdi ondanda sıkıldı gibi bakalım..

gerci bu aralar avcılıga merak saldı netten fişekle tufek aldı (gercek) domuz avlayacakmıs dedım heyy yarabbimmm

:))Ay ne kadar guzel sızınkının en azından bır sıkılma huyu var ama bende maalesef o durum bile mevcut değil ...O yolu bende denedım ama bende ters tepti bu sfer bende ılgı gosterıyorum dıye oynadıgı seyı daha onemlı bısı sanmaya basladı...Daha neler neler....

Arkadaşlar konuyla ilgili önerileriniz tecrübeleriniz yaşadığınız neler varsa paylaşmanızı istiyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

ben de oyun oynuyordum bu oyun oynayan erkekleri de yakından gözlemledim:1:
ona sakın "oyun mu ben mi" demeyin çünkü bu gerçekten bağımlılık...
bırakanlar ya sıkılıp bırakıyor ya da para harcıyor bu oyunlara bu paranın fazlalığının farkına varıp bırakıyor
kimse sevgilim istedi diye bırakmıyor malesef :26:

:))Ay ne kadar guzel sızınkının en azından bır sıkılma huyu var ama bende maalesef o durum bile mevcut değil ...O yolu bende denedım ama bende ters tepti bu sfer bende ılgı gosterıyorum dıye oynadıgı seyı daha onemlı bısı sanmaya basladı...Daha neler neler....

aklıma ne geldi biliyomusun :28: eşin hangi oyuna bagımlıysa sende bahımlı rolunde takıl..işini gucunu bırak sadece oyun oyna sureklı oyun hakkında konus vs...

sadece kendi işlerini gor onunkini yapma yemekte yapma git dısardan söyle de mesela ;) eşin işten gelmeden kendi gunluk işlerini yP O GELINCE HEMEN PCyı kap ben oynucam ben oynucam sıra bende de ;)

ben artık öyle yapmaya basladım bi zaman eşim işten gelıyoryaa hemen pcyi kapıp korıdorda en dip odaya kacıyordum eşimde arkamdan -hayırrrrrr sıra bende diye benı yakalamayaa caslısıodu ama nafileee :52: bütün gun naptın oynasaydın dediğinde - ee hayatım benımde kendıme gore işlerım oluyo evde onları yaptım kişisel bakım yaptım kendıme vsvs uyduruyodum bişi.. haftasonu evde oldugunda yemek yapmıyordum dısardan solee oyunun en heyecanlı yerı dıyordum :))) baktı olcak gibi değil neti kotalıya cevırdı :52::52: sonrada sıkıldı bi şekılde işte..

hımm şimdi eve fişek siparıs etmıs dıo bana gelınce al kargoyla domuz vurcakmıs demıstımya hayallerını gercekleştirme cabasında :9:

acayipppp bağımlıı 24 saat pc açık evde net olmayınca cafeye gidiyoruz valla evde gelene kadar orada takılıyoruz hiç bir şekilde vazgeçmiyor sinir oluyorum ama elimden gelen birşey yok artık bende hiç olmadığım kadar pc başındayım aynı oyunu oynuyoruz onunda işine geliyor ve bende eskisi kadar sinir olmuyorum çünkü bende kaptırıyorum artık oyuna kendimi :)

:( sabahtan akşama kadar oynamaa da nişanlım da oyun oynuyor 3-4 saat. Ama neyseki benimle daha çok ilgileniyor. Oyun oynarken bile alel acele mesajıma cevap yazıyor yanlış harflerle :D

ben de muzdaribim bu konudan :ssz:
şu silkroadı kim çıkardıysa :47:
geceleri alarm kurup uyanıp oynuyo yaa, var mı böyle bişey.
ben oynamıyorum, birlikte nfs çok eğlenceli ama silkroad cıx istemiyorum :19:
ama işi çıktığında ben girseymişim de oyuna devam etseymişim, ne güzel olurmuş..
çok bekler :63:
ilgi sorunum yok çok şükür, arkadaşın dediği gibi benimki de oyun oynarken mesajlarını yanlış harflerle atıyo :1:
ama gözleri yoruluyo, beli ağrıyo, kıyamıyorum..
ayrıca bu bağımlılık normal bişey değil
silkroadın kumam olmasını istemiyorum :47:

Back
X