• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio :( ... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın:16:... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?

Ben tıpkı boyleyım :) . Canım gıder anneme ablama babama sevgılıme sarılayım uzun uzun opeyım ama yok . Bır kere sarılırım sonra hemen daralır uzaklasırım :) . Bunu aurayla alakası var . Bazılarının aurası dar okuyor . ESınız gıbı . Benım gıbı :))

Bende sevmem fazla mic mic olmayi.. Cabuk sklyorum.. benimde auram darmis demek aura neyse artik..
tavsiyem fazla bunaltma yapma diyorsa yapma cunku ben biseyi yapma diyince yapilirsa cinlerim tepeme cikiyor cok geriliyorum..:25:

Son düzenleme:
kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio :( ... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın:16:... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?

Sen de benim gibisin canıım :) Ben de senin gibi sürekli sarılayım öpeyim sevgimi göstereyim diye düşünüyorum :1: Ama benim sevgilim bunalmıyor çünkü o da öyle :21:

Allah korusun ya..
İnsan refleksle atar üzerinden, cidden şırnaşıklık bu kadarı..
Tamam hepimiz seviyoruz öpüyoruz da.. Bu 'çullanmak' oluyor.. :)

hahah gece gece güldüm valla... ne deseniz haklısınız... çocuk bıkacak benden:(( ama tutamıyorum kendimi... şuan bile olsa sıkıvericem yanağını:)

Bende dokunarak sevenlerdenim eşimi çocuk gbi severim ama sklr kızar bırak tv izleyim diye :( bekarken hosuna gderdi o firsat bulup öpeyim derdi

Sen de benim gibisin canıım :) Ben de senin gibi sürekli sarılayım öpeyim sevgimi göstereyim diye düşünüyorum :1: Ama benim sevgilim bunalmıyor çünkü o da öyle :21:

çok şanslısın:( çnükü karşılıklı olmayınca insanın aklına kötü şeyler geliyor:(

Ben tıpkı boyleyım :) . Canım gıder anneme ablama babama sevgılıme sarılayım uzun uzun opeyım ama yok . Bır kere sarılırım sonra hemen daralır uzaklasırım :) . Bunu aurayla alakası var . Bazılarının aurası dar okuyor . ESınız gıbı . Benım gıbı :))
h

hımm.. bu içimi rahatlattı birazcık...demek ki adamın yapısı bu.... peki mesela siz daralsanız da karşınızdaki sarıllmaya,öpmeye devam etse.... bir süre sonra soğukluk duyar mısınız? yani benden bunalmasın bu adam sonra:(

Ayy bende hic hoşlanmam... Bence yapmayin biraz frenleyin kendinizi..

Bende bunalirim hic sevmem ya ;)) suan sevgilinizi cok iyi anliyorum;))))

Bende dokunarak sevenlerdenim eşimi çocuk gbi severim ama sklr kızar bırak tv izleyim diye :( bekarken hosuna gderdi o firsat bulup öpeyim derdi

işte benimki de öyle.... bi ara kafaya taktım..hiç dokunmasım,öpmedim 45 dakika boyunca..adam dönüp de ancak o zaman bir öptü yanağımdan:41:

Bence gelmesin. Her insan bir olmaz ki. Mesela ben ablama da çok sık sarılırım ama o bunalır iter beni, şimdi ablam beni sevmiyor mu yani :1: Yapı meselesi sıkma canını :34:

ayyy şimdi aklıma geldi... benim bir huyum var... iş çıkısı sevgilimle evde buluşunca bi 5 dk.da olsa uzanalım...ben onun omzunda dinleneyim istiyorum...belki bazılarınıza saçma gelir ama inanın sanki tüm yorgunluğum,başımın ağrısı hepsi gidiyor...ciddi anlamda dinlenip deşarj oluyorum.... geçen hadi gel uzancaz..dedim ... öfff aşkım yaaa...çocuk gibisin dedi. çok üzüldüm:26:

ama şimdi buradaki yorumlara bakınca kendimi kötü hissettim ,adamın cidden yapısı böyleyse rahatsız oluyodur harbiden?:26:

ayyy şimdi aklıma geldi... benim bir huyum var... iş çıkısı sevgilimle evde buluşunca bi 5 dk.da olsa uzanalım...ben onun omzunda dinleneyim istiyorum...belki bazılarınıza saçma gelir ama inanın sanki tüm yorgunluğum,başımın ağrısı hepsi gidiyor...ciddi anlamda dinlenip deşarj oluyorum.... geçen hadi gel uzancaz..dedim ... öfff aşkım yaaa...çocuk gibisin dedi. çok üzüldüm:26:

ama şimdi buradaki yorumlara bakınca kendimi kötü hissettim ,adamın cidden yapısı böyleyse rahatsız oluyodur harbiden?:26:

Olabilir belki yani çok büyük bir sorun olmaz tabi ama biraz frenlemeye çalış kendini, bırak o sana yaklaşsın o dokunmak öpmek istesin biraz:16:

eşim değil ama ben böyleyim. herhangi bir sebebi yok bunalıyorum sadece bazen. yatarken falan ayağı kolu vücudunun yarısı üstümde full sıkarak yatıyor daralıyorum bazen...kızıyor alınıyor aşkın söyle biraz yana kaysan diyince de.. bazı insanlar hoşlanmıyorlar sanırım fazla yakın olmaktan.. sevigyle yada herhangi başka bir şeyle ilgisi yok.. bizde neredeyse 24 saat birlikteyiz gün içinde.

Son düzenleme:
İlerde o da alışabilir belki bu durumuna. Ben de öyle severim, tabiki belki senin kadar aşırı değildir ama, öperim koklarım dokunurum.. Önceleri eşimle sevgiliyken, yalnız olduğumuzda bunları yaparken bunaldığı zamanlar oluyordu.. Dur bi falan derdi, ama şimdi alıştı artık benim bu hallerime de iyice, hiç sesini çıkarmaz :9: hatta mutlu olur :17:

Back
X