• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

Öpüşmek kalori yakımına yardımcı oluyormuş benden söylemesi :1:
Bi de öpüşmenin bana faydası baş ağrımı geçiriyor :17::27: Tabi ki eşimle öpüşmek :48:

Biz evde vıcık vıcığız bildiğin yanımızda kim olursa olsun ama benimkide dışarı çıkınca bambaşka bi insan oluyo aynı şekilde bende ama dayanamıyoruz bazen bankada çarşıda pazarda nerde bulursak aşkoooommmmuuuıcccckkkkk sonrada fırça atar öptükten sonra ama utanıyo ya utanmaz hepsi farklı bi model annem üzülme sen :60::60::60::60:

sanırım ben sevmiyorum yani seviyorumda öyle her dakika değil
ama eşim isterki her yanından geçerken öpeyim

Bir iki öpeyim koklayayım sonrada sarılıp yatayım omzuna öyle senelerce dururum herhalde :9:

Benimki de sürekli öper, uğraşır. Ben öpmeyi unutuyorum ama onu her şeyden çok seviyorum. Artık yanağını falan zorla dayıyor öyle öptüyüypr paşam. Ama bunu onu sevmediğimi mi gösterir? Asla. Her şeyim o.. Insanlar değişik değişik canım.

Bende sevmem fazla mic mic olmayi.. Cabuk sklyorum.. benimde auram darmis demek aura neyse artik..
tavsiyem fazla bunaltma yapma diyorsa yapma cunku ben biseyi yapma diyince yapilirsa cinlerim tepeme cikiyor cok geriliyorum..:25:
:52::52::52:aynı ben.
eşimde konu sahibi gibi bi birakmaz iki dakka nefes alayım.cidden sinirleniyorum ama.:47:
bir insana dur yapma dedin mi.duracak.yoksa bende cinneniyorum

kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio :( ... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın:16:... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?

İnsanın karakteriyle ilgili bişey. Eğer normalde soğuk değil diyosan sorun etmene gerek yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin kadar olmasada Bende eşimi çocuk gibi sever sarılır öperdim , sıkılırdı , kızıma hamile kaldıktan sonra hep ona diyordum bak pişman olursun of pof diyorsun ama çocuk doğunca yüzüne bakmam diye ciddiye almadı beni kızım doğdu şimdi sadece onu öpüyorum şimdide hep kızınla ilgileniyorsun diyor.. kusura bakmasın içimden gelmiyor artık ben uyarmıştım onu

ay benim eşim de sarılma manyağı:27: sarıl sarıl diye tutturur. ben de sevgisini dokunmakla belli eden bi tipim. illa dokuncam öpcem falan ama eşimde bu çok fazla. sarılmadan uyuyamaz. uykusundan uyanır sarıl sarıl diye seslenir sarılırım yine dalar uykuya:9: sabah uyanınca da ilk söylediği sen gece bana hiç sarılmadın:52::27:

ben ben ben öyleyim yapış yapış hiç sevmem az git uzağa falan derim
sevgilimde tam tersi yapış yapış :))

aynı benim sevgilimde senin gibi öpmeyi mıncırmaya bayılıyor ama bende o kadar bunalıyorum boğluyorum resmen sürekli kızıyorum dur yapma rahat bırak diye bizimde tam tersiyiz :1:

kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio :( ... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın:16:... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?

Eşim değil ama ben öyleyim.
Öpülmekten hoşlanmıyorum pek fazla..
Tamam akşam gelir öpersin yada sabah çıkarken ama ne o öyle mıncık mıncık her dakika...daralırım ben.
Benim ablamda aksine çok sıkıştırıp öper beni bunalır kızarım öpme diye.
Gözünle görüyorsun ne gerek var sıkıştırmaya derim.
Bence gayet normal,hele ki film izlerken kimse dokunmasın bana.Tam filme kaptırıyorsun ne o şapır şupur :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ay benim eşim de sarılma manyağı:27: sarıl sarıl diye tutturur. ben de sevgisini dokunmakla belli eden bi tipim. illa dokuncam öpcem falan ama eşimde bu çok fazla. sarılmadan uyuyamaz. uykusundan uyanır sarıl sarıl diye seslenir sarılırım yine dalar uykuya:9: sabah uyanınca da ilk söylediği sen gece bana hiç sarılmadın:52::27:

Canım gülmekten çene kaslarım ağrıdı ya. Allah iyiliğini versin. 😄

ben de hiç sevmem hiççç ama!!hayatımda annemi babamı kardeşlerimi 1 kere durup dururken öptüğümü hatırlamam.onlar sarılıp öpmeye çalışırlarsa ittiririm.bu huyumu eşimle biraz yendim.çok sever sarılamyı öpmeyi ama uzatınca onuda ittiririm :26: hatta yadırgayanlar olacaktır ama kızım da aşırı derecede öper sever koklar sarılır amaaa süreklii...öyle ki bazen onu öptüğümde şaşırıyo ''niye öptün beni''diye.diyorumki''kızım sen beni bi 5 dk öpmesen ben seni hep öperim de fırsat vermiyorsunki'' :52: ama bazen öyle bi sarılıp suratını boynuma yanağıma sürtüp tenimi kokluyorki refleksle ittiriyorum onu ve gerim gerim geriliyorum.şu an bile huylandım. :27: şuan için kızımdan başkasını uzun süre öpemem ama kızım bile olsa uzun süre öpülmeye de dayanamam :50:

Back
X