• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

Bende hic hoslanmam sapur supur opulmekten :( abim bayilir öpmeye :( hele kucukken ne savaslar verirdi beni opebilmek icin. Simdi de esini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sevgilim de surekli dokunur, sarilir, oper bunalirdim git oteye biraz rahat birak yaw derdim

Gun gelir devran doner derler ya :27:

Simdi ben oyle oldum adamin dibinden ayrilmiyorum
Surekli saril bana diye tutturuyorum bulusup ayriliyorsak soylenip duruyorum biraz daha sarilaydik ya diye :27:

Belki sizde de gun olur devran doner :27:

Son düzenleme:
benim sevgilim de surekli dokunur, sarilir, oper bunalirdim git oteye biraz rahat birak yaw derdim

Gun gelir devran doner derler ya :27:

Simdi ben oyle oldum adamin dibinden ayrilmiyorum
Surekli saril bana diye tutturuyorum bulusup ayriliyorsak soylenip duruyorum biraz daha sarilaydik ya diye :27:

Belki sizde de gun olur devran doner :27:

kuduruk çıktı buda:53:
adamı tırstırmasaydın :60::60::60:
kırmızı kısma koptum
:27:

azcık daha sarılaydık:1:
yavrım ne yiyip ne içiyon bu libido mirasmı :52:
yolda adamın tepesine çıkmış biri görürsem öpmek için selam lokum derim:60::60::60:

Ahahah çok hoşsun ya :9::9:
Miras değil alınteri :27:
Ben seni geyik topiginde goruyordum orada anlatirim burada konuyu dagıtmayım :60::60:

Kimi insan dokunmadan sevgisini hissedemiyo dokunsal zekan baskın senin aslında kadınlar genelde böyledir seninki biraz fazla ama o da kendini kontrol edemeyisinden :27:

Ben de çocuk gibi sevmeyi severim başta endişe ederdim bana deli demesin diye ama o da alıştı seninki de alışır:51:

kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio :( ... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın:16:... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?

sevgilinin daralması normal ozaman :))

Ben de öyleyim , aşkımda öyle :16: Buluşup ayrıldık diyelim , yoldan döndürüyorum bende koşa koşa gidiyorum yanağına kocaman bir öpücük konduruyorum eğer bunu yapamıyorum seni çok özledim diye arıyorum :16: ALLAH(C.C)'ım nazarlardan saklasın...(amin...) :16::16::16:

benim hiç sevgilim falan olmadı ama olsa nasıl olurum kim bilir...çok sırnaşık bir insanım arkadaşlarımı falan öpmeyi, sarılmayı mıncıklamayı çok seviyorum.

Sen de benim gibisin canıım :) Ben de senin gibi sürekli sarılayım öpeyim sevgimi göstereyim diye düşünüyorum :1: Ama benim sevgilim bunalmıyor çünkü o da öyle :21:

bende senin gibbiyim ama esim bu halimdan cok memnun yapmazsam hemen soruo hayırdır askım uzaksın die.cok seviyorum kocişimi cokk.:16:

Back
X