sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
4
118
43
Diğer
mrb arkadaşlar bendeki sorun şuki sevgilim çok sinirli bi adam ve onu sakinleştirmek pekde kolay olmuyo ve günlerce bunun tribini yapıyo aramıyo sormuyo sizler böle durumda nası davranıyosunuz benimle paylaşmak isteyen varmı yada yardımcı olmk isteyen bu sinirliliği yüzünden çok kez ayrılığın eşinden döndüm hep bi çelişki var içimde evlendiğimde ne yaparım diye :50:

benim sevgilimde öyle
bir de der ki sen benim sinirli halimi görmedin
ben güzelce tartışalım orta yolu bulalım sonrada konu kapansn istiyorum
ama o öyle mi en ufak birşeyde sinirlenir sakinleşmeside uzun sürer :50:

benim sevgilimde öyle

benim sevgilimde öyle

aynı dertten muzdaripiz arkadaşım ve aynı cümleler diyebilirm galiba aynı kalıptan çıkma bunlar peki sen nası davranıyosun sinirlendiğinde uzakmı duruyosun napıyosun

benim erkek arkadaşımda sinirli bir yapıya sahiptir...
eser gürler...

sonra pişman da olur ama huyum bu sinirlenince gözüm görmüyor ne yapayım der...

böyle zamanlarda ben hep susmayı tercih ediyorum, üstüne gitmiyorum...
dinliyorum kendisini...
sakinleşmesi için zaman tanıyor ve bekliyorum...

bir süre sonra zaten kendisi de anlıyor hatasını ve yoluna giriyor her şey...

bu arada yoluna girdiği anda ben başlarım konuşmaya :1: sustuğum günlerinin acısını çıkartırım bir şekilde :34:

bence sinirlendiginde hiç bişey deme hatta yanından ayrıl seni arayıncaya kadar arama üstüne gittikce dahada azıyorlar:1:

sinir=babam. sevgilin eşin sinirliyse dayanılmazsa ayrılırsın biter ama babadan ayrılma şansın yok malesef :36: ama şükürler olsun ki nişanlım çok sakin:nazar: aynı şekilde 2. bi erkeğe katlanmazdım

kıslar çoğu evlenince sinirli erkek düzelir diyolar önceki kadar olmazmış örnekleide var gördüm ama umarım bnde o şanslılardan olurum

Insan sinirli olabilir saman alevi gibi siniri gectikten sonra uzatmadan özür dilemesini gönlünü alabiliyorsa en önemlisi uzlasmaci ise onunla yasamasini bilirsin sorunda olmaz
Ama öfkesi gecmez ve triplere girer tavir alirsa bazende durduk yere allah sabir versin ve hakkinda hayirlisi olsun derim..Yaranamazsiniz böyle insanlara ne kendi icinde mutludur ne de sizi mutlu en önemlisi huzurun olmaz..
Saygi duyuyorsa haddinide bildikten sonra sinirlide olsa mutlu olabilirsin sinirli sevgiliyle :)

kıslar çoğu evlenince sinirli erkek düzelir diyolar önceki kadar olmazmış örnekleide var gördüm ama umarım bnde o şanslılardan olurum

Insanin huyu degismezki bu cocuk dogur esinle aran düzelir gibi mantik oluyor bana göre.Ben aksini düsünüyorum evlendikten sonra evlilgin getirdigi sorumluluklar artiyor özelikle erkeklerde evlendikten sonra daha cok vakit geciriyorsun beraber daha cok tartisalar olabiliyor

Insan sinirli olabilir saman alevi gibi siniri gectikten sonra uzatmadan özür dilemesini gönlünü alabiliyorsa en önemlisi uzlasmaci ise onunla yasamasini bilirsin sorunda olmaz
Ama öfkesi gecmez ve triplere girer tavir alirsa bazende durduk yere allah sabir versin ve hakkinda hayirlisi olsun derim..Yaranamazsiniz böyle insanlara ne kendi icinde mutludur ne de sizi mutlu en önemlisi huzurun olmaz..
Saygi duyuyorsa haddinide bildikten sonra sinirlide olsa mutlu olabilirsin sinirli sevgiliyle :)

haklısın arkadaşım anlayışsız bir insanla zor tabi benimkide uzatıyo ama sonra hatasını anlayabiliyo yani

boşandıktan sonra biri ile beraberdim...çok sinirliydi trip yapıyordu...bir iki derken ...onunlamı uğraşcam başlarım sinirine kimse kimseyi çekmek zorunda değil ben şunu öğrendim...herkeste bir sinir vardır...insan sinirlenir geçer eğer sakinleşmiyorsa o kişide muhakkak psikolojik bir arıza var tedavilik durumdalar..ben ayrıldım kafam rahat

benimki sinir yapmaya çalışır ama havasını alırım:27::27::27::27:

yok öyle her şeye sinirlenmek filan paparayı yer
:9:

aynı dertten muzdaripiz arkadaşım ve aynı cümleler diyebilirm galiba aynı kalıptan çıkma bunlar peki sen nası davranıyosun sinirlendiğinde uzakmı duruyosun napıyosun

valla bazen uzak duruyorum sessiz kalıyorum
öyle olunca daha çok sinirleniyor susup oturma birşey söyle diye
bazen bende sinirleniyorum o öyle yapınca bende insanım sonuçta

Eski eşim flört döneminde hissettirmişti sinirli olduğunu. Çok üzerinde durmamıştım ama evliliğimde ceremesini çok çektim. Bana pek haykırması olmazdı ama ailesine,iş ve arkadaş çevresine zehir ederdi hayatı. Çok utandığımı,rezil olduğumuzu hissetmişimdir onun bağrışları ile...
Ben sakin mizaçlı bir kadın olarak hep rahatsız oldum bundan.
Boşandım.
Hala yüksek ses duyunca bir irkilirim.
Büyük konuşmayayım ama sinirli insanla işim olmaz artık. Rabbim uzak tutsun benden!
Şükürler olsun ki Rabbime sevgilim benden sakin,ben azıcık gerilsem hemen gülümsetir beni.

Eski eşim flört döneminde hissettirmişti sinirli olduğunu. Çok üzerinde durmamıştım ama evliliğimde ceremesini çok çektim. Bana pek haykırması olmazdı ama ailesine,iş ve arkadaş çevresine zehir ederdi hayatı. Çok utandığımı,rezil olduğumuzu hissetmişimdir onun bağrışları ile...
Ben sakin mizaçlı bir kadın olarak hep rahatsız oldum bundan.
Boşandım.
Hala yüksek ses duyunca bir irkilirim.
Büyük konuşmayayım ama sinirli insanla işim olmaz artık. Rabbim uzak tutsun benden!
Şükürler olsun ki Rabbime sevgilim benden sakin,ben azıcık gerilsem hemen gülümsetir beni.

gerçekten zor bi durum ama beim sevgilim in tek eksi yanı çok fazla sinir sinirlenmediği zamn harika bi insan hatta beni kahkahalara boğar bir insan çok sinirli diyede hemn vur kapıyı çık olurmu arkadaşlar :ssz:

Kusura bakma ama seninkinin g.tü kalmış. Birileri kaldırmış.

sevgilimin şu hayatta ki en sinirli insan olduğunu iddia edebilirim. 2 yıldır birlikteyiz. İlk başlarda o sinirliyken bende bağırıp çağırıyordum büyük kavgalar çıkıyordu. Biraz huyunu alınca susup oturmaya başladım. Ama artık eğer çok ciddi bir konu değilse şımarıklığımla, cilveyle hemen üstünü örtüyorum. Zaten ben böyle davranınca sinirlenemiyor. :1: Kesinlikle en iyi yöntem bu diyebilirm kızlar. Rabbim bizi erkeklerin sinirinden korusun :1:

sevgilimin şu hayatta ki en sinirli insan olduğunu iddia edebilirim. 2 yıldır birlikteyiz. İlk başlarda o sinirliyken bende bağırıp çağırıyordum büyük kavgalar çıkıyordu. Biraz huyunu alınca susup oturmaya başladım. Ama artık eğer çok ciddi bir konu değilse şımarıklığımla, cilveyle hemen üstünü örtüyorum. Zaten ben böyle davranınca sinirlenemiyor. :1: Kesinlikle en iyi yöntem bu diyebilirm kızlar. Rabbim bizi erkeklerin sinirinden korusun :1:

bence sen yanında olduğun için şanslısın ve sakinleştirebilyosun ama ben malesef uzaktayım ve yanındaki kadar etki edemiyorum malesef yine onu çok seviyorum iyki var.

bence sen yanında olduğun için şanslısın ve sakinleştirebilyosun ama ben malesef uzaktayım ve yanındaki kadar etki edemiyorum malesef yine onu çok seviyorum iyki var.

Haklısın canım. Bu benim için büyük bi şans. Kavga ediyorsak hemen yanıma çağırıyorum. Küçük bi yerde yaşadığımız için hemen gelebiliyor. Zaten çok ciddi birşey yoksa yanyanayken kavgalar çok uzum sürmüyo. Ben görüşemiyorsakta mesajlarda ılımlı konuşuyorum, sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Baktım olmuyor biraz bekliyorum ortam durulunca (bazen hiç içimden gelmese de sadece daha çok yıpranmamak için) sevgi dolu bi mesaj şarkı sözü falan yazıyorum. Sonra daha çok uzamıyo zaten o da yumuşuyor.

Back
X