sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

Ahhh Tam benlik bir konu yaa ,kıskançlık krizi ve ona baglı bi sinir...Gözü kararıyo resmen bana değil ama kendine zarar veriyo elimde değil diyo kabul ediyo ama napalım bi o kötü huyu olsun diğer sevdiğim yönleri onu bastırıyo,o anlık büyük bi sorun olsada uzun sürmüyo hatasını anladıgı için ve bende artık o kadar sorun etmiyorum. :ssz:

aynı benim eşim :( ben konuşmayı gülmeyi eğlenmeyi çok severim o ise tam tersi tartışınca uzatır uzatır evli olduğumuz halde aylarca görüşmeyiz o kadar yani ben ayrılıcam şahsen inşallah aklı başına gelir seninkininde sonu kötü bitmez

düzelicek diye boşuna beklemeyin karşınızdakini olduğu gibi kabulleniyorsanız eğer mutlu olabilirsiniz ama yok bazı huyları değişir ileride evlenince diye düşünürseniz mutsuz olmaya mahkumsunuz :(

Sanki sevgilimi okudum yazan arkadaşlardan :27:
Sinirlenir,trip atar,bi an hoş gördüğü bi hareketi an gelir günlerce afra tafra yapma sebebi olarak kullanır :51:
Üstüne gitmemeye,aramamaya çalışıyorum ama aynı iş yerinde olunca mümkün olmuyor tabi.
Ama en kötü tartışma bile 3 günü geçmedi henüz bizde çok şükür :48:

Sanki sevgilimi okudum yazan arkadaşlardan :27:
Sinirlenir,trip atar,bi an hoş gördüğü bi hareketi an gelir günlerce afra tafra yapma sebebi olarak kullanır :51:
Üstüne gitmemeye,aramamaya çalışıyorum ama aynı iş yerinde olunca mümkün olmuyor tabi.
Ama en kötü tartışma bile 3 günü geçmedi henüz bizde çok şükür :48:

bizdede ilk yıllar 3 günü geçmezdi ama yıllandıkça 1 hafta derken 10 gün boyunca konuşmuyoruz vede uzaklık olmasına rağmen arada

benim sevgilim inatçılığıma ve dikbaşlılığıma çok kızıyor! beni kırmamak için söz söylemiyor ama dudaklarını ısırıyor ve ellerini sıkıyor anlıyorum çok sinirlendiğini sonra ortamı yumuşatmak yine bana düşüyor tabi hemen sevimli yüz ifadeleri falan olay bitiyor :D

Back
X