eski bayan arkadaş eski sevgili mi demek? yoksa sizinle görüşmeye başladıktan arkadaşlığını kestiği bayan arkadaşları mı?
bence abartıyosun
böyle sıkboğaz edersen adam senden sıkılıp gider haberin olsun
karşılaşması da suç değil ya gidip özellikle mi buluşmuş biryerde sanki
Sorunuza cevabım ; evet 8 yıllık evliyim ve eşimin iş ortamında kadın ve erkek iş arkadaşları var.
Zaman zamanda üni. lerden stajer alır yanına , 3-6 ay arası , eşim eğitimini verir.
Sen olsan ne yapardın bilemiyorum ama benim için sorun teşkil etmiyor.
Eşime deli gibi güvenmek mi bunun ardındaki ?
Hayır.
Sadece varsayımlarla hayatımın keyfine zeval getirmekten hoşlanmam ben.Eğer bir gün bir şey olursa o zaman düşünürüm
Diğer konuda da bende üniversite hayatımda hocalarımın odalarına gider , sohbet ortamına girerdim . Hiç aklımdan art niyet geçmezdi ama öğrenciler hocalarıyla sosyal bir ortam oluşturmayı severler.
Ne diyeyim , dizginlemeye devam hislerinizi.
önceki konuların ve bu konun gösteriyor ki, bu tavırların seni çok üzecek sonuçlar doğurabilir, seni suçlamıyorum, ama tavırların çok yanlış ve bence kendin bu durumu aşamıyorsan destek almanı önereceğim... seninle birlikte diye hiç bayan arkadaşı olmayacak mı bu adamın, karşı cinsten kimseyle muhatap olmayacak mı... kadınlarla konuştun mu diye sormuşsun birde... zarar veriyorsun ilişkinize ve sen de bunun farkındasın.... (diğer taraftan sevgilinin sana ve çevrene yaklaşımı nasıldır bilmediğimizden, sana yükleniyor gibi görünebiliriz, ama sadece senin anlattığın kadarını biliyoruz)
o bayanlarla okul dışında görüşmüyorsa bence sorun yok, ya da okul içindeki boş saatlerde birlikte yemeğe gitmiyorsa, arada bir tesadüfen karşılaşıp kısa sohbetler etmesine çok takılma... ve kendine şunu sor "ben bu adama gerçekten güveniyor muyum"... evet kıskançlık dönemleri olması çok normal, ama sen bu durumu kendini yıpratacak boyuta taşımışsın artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?