Benim eşim ile eski sevgilisi Aynı yerde calısıyorlardı is yerinden sevgili olmuslar kız sonra eşimden ayrılmış 1 sene Sonra tekarardan barısalım diye msjlar atmıs o sıra biz sevgiliydik tabi . Eşimde Kıza karşılık vermemiş Nişanlandığımız da eşimin yanına gidip konuşmuş falan eşim terslemiş. Sonra evlendik Gene Eşimin yanına gidip olmuyacağını anlayınca gidip tebrik etmiş saçmalamış biraz ney. Bende biliyordum Aynı iş yerinde calıstıklarını sürekli yüz yüze gelceklerini ama içime hiç kıskançlık şüpe düşmedi. temiz kalpli davrandım sanırsam o Kızı işten atmışlar bi konu olmuş... Eşim bana söylüyordu şunu dedi bunu dedi diye ben oralı bile olmadım yani... demekki beni seçmiş benle evlenmiş. Konusunu bile Açmam Yani banane der geçer giderim Kasmam Kendimi Nişanlı oldumuz sürcte bile aklıma getirmedim... Güvenmelisin hem kendine Hem Sevgiline Yapıcak olan adam yapar zaten engelleyemezsin. Bu konuları Açıp açıp İlişkinizi dejenere etmeyin derim ben... Mesleği gereği Herkesle Konuşucak İnsanız Sonucta Neden Karşı Cinsimizle Konusmayalım ki oldu olucak Eve bağlayayım kimseyle görüştürmeyelim olurmu öyle şey. Sıkma kendini Seni Seviyorsa Gözü kimseyi görmez zatenkızlar mrb bu konuyu bana yardımcı olmanızı istediğim için açıyorum
başlıktanda anlaşılacağı gibi benim durumum da olan arkadaşlar var mı acaba,onların tavsiyelerini dinlemek istiyorum,bu durumda olmayan arkadaşların da tavsiyelerini bekliyorum tabi ki
az çok bilenler bilir beni açtığım konulardan ama bilmeyenler için tekrar anlatayım,sevgilim ünide çalışıyo e bayanlarla sıkça muhattap oluyo,mesela iş yerindeki bayanlar odasına gidip dersle ilgili yardım isteyen kızlar v.s eskiden çok kavga ettik bu yüzden çok kırdık birbirimizi şimdi o kadar çok sorun etmiyorum aslında ona belli etmiyorum ama içime atıyorum bu sefer
eskiden böyle sohbet etmek isteyen kızlar oluyodu sevgilimde cvp veriyodu onlara terslemiyodu kimseyi ama samimi de olmuyodu şimdi daha dikkatli bu konuda hassa olduğumu bildiği için ama huzursuz oluyorum yine bazen.
şunu da söyliyim yani beni aldatır v.s gibi bi güvensizlik yok ama hani olur ya sevgiliniz biriyle yanyana olur konuşur sizi sevdiğinden eminsinizdir ama rahatsız olursunuz kızkanırsınız benim ki öyle bişey işte.
benim durumumda olan arkadaşlar siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun tavsiyelerinize çok ihtiyacım var çünkü artık onu bunaltıp yıpratmak istemiyorum bu ilişkiyi.
mesela telefonunu eskiden daha sık karıştırıyodum ve kötü birşeye rastlamadım çok şükür,ama şimdi engel oluyorum kendime..ben nasıl aşıcam bu durumları niye hep aklım onda kalıyo
yapacak birşey yok bu duruma sevgiliniz odasına giren herkesi tersleyip gönderecek değil
üniversitede çok olur bu durumlar ama tavır da çok önemli soğuk davranıp mesafeli konuşursa yaklaşamazlar ama kibar kibar ilgili davranırsa yanına gelirler tabi
hele bi de yakışıklıysa mutlaka gözüne kestirenler oluyo zaten
güvenmekten başka çareniz yok bence
ohooo benım sevgılımle çıkıyor olsan ne yaparsın acaba
dükkanları var ayrıca dövme pıercıng felan yapıyor, (bazı hatunlar memelerını bıle deldırıyor sevgılıme....)
Bende ilk zamanlar çok kötü oluyordum, krızlere gırıyordum resmen,
ama artık umursamamaya çalışıyorum, hatta gelen gıden müşterılerle dalga geçıyorum, en çok o zaman rahatlıyorum
Bıkere bı hatunun pıercıngını ben yaptım kıskançlıktan, tabı kıza bellı etmıyoruz, hayatımda ılk defa yaptım büyük çılgınlık sırf kıskançlığım yüzünden kız memesınden olabılırdı..
O günden sonra kendımı kontrol etmeyı bıraz daha öğrendım galıba
Hem bellı edınce bı havaya gırıyorlar, en ıyısı ıçten ıçe kıskanmak
bende öleydim eskiden geceleri uyku girmezdi gözüme onunda içten içe hoşuna gidiyordu kıskanılmak amaaan dedim ne hali varsa görsün zaten birşeyde yoktu işyerindeki kızlar kandillerde falan ararlardı kutlamaya ona bile üzülürdüm şimdi takmıyorum kendimi üzmüşüm hep olmayan bişeyi adamların aklına sokuyoruz böle davranarak
sen yinede tedbiri elden bırakma ama onada belli etme kendini bişey sanmasın:)
Benim eşimde kadın doğum uzmanı aslında kıskanmam lazım ama kıskanmıyorum sonuçta bu onun mesleği
bence eş olarak en son kıskanılcak meslek grubunda:)
akşama kadar neleri geliyordur
hatta tam tersine kadınlardan nefret etmesin diye ilgilenmelisin:)
Hamile bayanları kıskanacak halim yok :)) ama hamile olmayıp ta rutin muayeneye gelenleri kıskanmıyorum desem yalan olur. Eşimde beni hocalarımdan kıskanır davranışlarından anlıyorum kıskanmanın mesleği yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?