• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi

Senin ona farklı gözle bakacak olduğunu bilseydi sana bakacağını düşünmüyorum. Öylesine bakmıştır işte. Sevgilisi olan, evli olanlardan uzak dur. Yarın birgün sevgilin olur ya da evlenirsin, aynısı başına gelse hoşuna gider mi. Ona göre bundan sonra evli ve sevgilisi olanlardan uzak dur.
canim nasilsin merak ettim

canim nasilsin merak ettim
İyi diyelim zamanla düzelecek umarım
Ama sen de benim dediğimi bir düşün. Sevgilin olduğunda ya da ileride evlendiğinde eşine yan gözle baksalar, ulaşmaya eklemeye çalışsalar bu senin hoşuna gider mi. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. O kişi sana bakıyor olabilir (o niyetle baktığını sanmam ama hadi diyelim ki o niyetle baktı) sen yine de uzak durmalısın. Hayatında kimse olmayan kişilerle ilgilen lütfen.

İyi diyelim zamanla düzelecek umarım
Ama sen de benim dediğimi bir düşün. Sevgilin olduğunda ya da ileride evlendiğinde eşine yan gözle baksalar, ulaşmaya eklemeye çalışsalar bu senin hoşuna gider mi. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. O kişi sana bakıyor olabilir (o niyetle baktığını sanmam ama hadi diyelim ki o niyetle baktı) sen yine de uzak durmalısın. Hayatında kimse olmayan kişilerle ilgilen lütfen.
Canim kimseyi istemiyorum artik bekar olsa bile istemiyorum sogudum hepsinden

Sevgilisi - eşi olan birine adım atarsan hayatlarındaki insanların vebaline girmiş olursun ve benzer bir olay yaşama ihtimalin de olur. Bu dediklerimi düşün ve bundan sonra sadece hayatında kimse olmayan kişilerle ilgilen lütfen.

Kizlar istek atsam mi sizce? Hep beraber takiliyorlar ya saka gibi :)

Kizlar istek atsam mi sizce? Hep beraber takiliyorlar ya saka gibi :)
Yarın birgün seni sevgilinle ya da eşinle yan yana görüp birlikte olduğun kişiye istek atan bir kadın olursa bu dediğini hatırlarsın artık

Back
X