- Emoji Skoru
- 4.155
- Puanlar
- 173
Haberi var bence. Ama acikca soylemedim..Senin hoslandıgından haberi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberi var bence. Ama acikca soylemedim..Senin hoslandıgından haberi var mı?
Biraz yakinlasmistik beni instagramdan falan cikarmis. Simdi gozumun onunde kiza yakin davraniyor![]()
Yeni yapti sevgilisini. Bana nispet demiyorum ama biraz can yakiyor boyle yapmasiNeden her şeyde bir anlam aramaya çalışıyorsun? Kızdan hoşlanıyor,sevgilisi sonuçta. Tabiiki öpecek,elini tutacak. Asker arkadaşı gibi mi dursun? Sen bu kişiden hoşlandığın için sana nispet yaptığını, gözüne soka soka kızla öpüştüğünü sanıyorsun. Sevgilisi olan ve evli erkeklerden uzak dur, kendin gibi bekar biriyle ilişki kurmaya çalış.
Hayir. Bie kez yanina gittim konustuk. Sosyal medyada eklesttik falan isteFiziksel yakınlaşma mı? Yakınlaşmaktan kastın nedir?
Gönül laftan anlamaz hopee bak ben anliyommuNeden her şeyde bir anlam aramaya çalışıyorsun? Kızdan hoşlanıyor,sevgilisi sonuçta. Tabiiki öpecek,elini tutacak. Asker arkadaşı gibi mi dursun? Sen bu kişiden hoşlandığın için sana nispet yaptığını, gözüne soka soka kızla öpüştüğünü sanıyorsun. Sevgilisi olan ve evli erkeklerden uzak dur, kendin gibi bekar biriyle ilişki kurmaya çalış.
Hafta sonları canın mı sıkılıyor?Kizlar gozumun onunde kiz arkadasinin elini tuttu. Amaci ne sizce? Ben ister istemez uzuluyorum.
Aynı iş yerinde mi nerede oluyor bu olaylar? Sen de boş ver uzak dur. Platonik takılmak yerine kendi dengin olan birini bulmaya gayret göster. Başkasıyla ilişkin olursa takıntı yapmazsın, üzülmezsin.Yeni yapti sevgilisini. Bana nispet demiyorum ama biraz can yakiyor boyle yapmasi
Sen de hiç anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun evet. Burda kim ne derse desin duvardan geri sekiyor.Gönül laftan anlamaz hopee bak ben anliyommu
Hayir. Bie kez yanina gittim konustuk. Sosyal medyada eklesttik falan iste
Sen kafanda yasamıssın yine bunu adamın varlıgından bile haberi yoktur.Haberi var bence. Ama acikca soylemedim..
Aynen öyle ama sonuç hep aynı ben üzülürüm hep SLK gibiSen de hiç anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun evet. Burda kim ne derse desin duvardan geri sekiyor.
Gönül ota da konar b.ka da. O yüzden gönlün her dediğine aldırış etmemek lazım.Aynen öyle ama sonuç hep aynı ben üzülürüm hep SLK gibi
EvetGönül ota da konar b.ka da. O yüzden gönlün her dediğine aldırış etmemek lazım.
Hep hayal aleminde yaşıyor sonra sabah oluyor uyanıyorSen kafanda yasamıssın yine bunu adamın varlıgından bile haberi yoktur.
Yıllardır aynı rainyHep hayal aleminde yaşıyor sonra sabah oluyor uyanıyor![]()
Onunla iki kez konustuysa demek... Olsun artık bulursun sen birini daha cok seyyapma.Arada bakisma vardi bir kezde konustuk okadar
adam senin yaninda şapur şupur kızı öpmüş. mesela böyle birinden ne bekliyorsun ki ekleyeceksin? arada da gelip seni mi öpsün?Kizlar instagramdan istek atsam mi sizce?
Hoslandigim kisi sevgili yapmis. Kizi optu yanimda. Nasil bir sans var bende![]()
Şaka mısın sen ya ! Sevgilisi olan ve evli olan erkekleri bir sal artık. Hırs mı yapıyorsun neden böyle davranıyorsun seni anlamakta zorlanıyorum.Kizlar instagramdan istek atsam mi sizce?