- Emoji Skoru
- 194.956
- Puanlar
- 1.123
sence iyi misin? devamli sahipli hatta evli adamlari eklemek - tavlamak istiyorsun.Ayyyy tamam ben kotuyum..
bu iyi insan davranisi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sence iyi misin? devamli sahipli hatta evli adamlari eklemek - tavlamak istiyorsun.Ayyyy tamam ben kotuyum..
Oyle herkesten hoslanamiyorum ben
Kimse yazmamış ama bence seni kıskandırmak için yapmışKizlar gozumun onunde kiz arkadasinin elini tuttu. Amaci ne sizce? Ben ister istemez uzuluyorum.
Ee hani ekleşmiştiniz?Kizlar instagramdan istek atsam mi sizce?
Onceden ekliydik beni cikarmis sanirim sevgili yapinca cikardiEe hani ekleşmiştiniz?
Benim gorebilcegim sekilde tuttu elini. Bilmiyorum ne dusunuyor.Kimse yazmamış ama bence seni kıskandırmak için yapmış![]()
Sevgilisi seni potansiyel rakibi olarak gördü ondan çıkarttıOnceden ekliydik beni cikarmis sanirim sevgili yapinca cikardi
Belkide oyledir. Ben ne yapayim senceSevgilisi seni potansiyel rakibi olarak gördü ondan çıkarttı![]()
Pes etmiyorsun.Kizlar eklesemmi sizce. Kararsizim
Temiz misin?Ya buna artık kim dur diyecek iyice dalga geçmeye başladı
Açtı ama işteKizlar 22 yasindayim hiç sevgilim olmadi. Bu durum beni üzüyor. ümitsiz oluyorum bazen. Ne yapmam gerek?
En az 30 yaşındasındır, utanmıyor musun insanlarla dalga geçmeye. Ya erkek üye ya da yaşı büyük üye olarak bilinçli böyle yazdığınız düşünüyorum.
Aklı başında biri 2018'den beri sevgilisi konusu açamaz.
Seni kıskandırmak için yapıyor. Aslında sana aşıkBenim gorebilcegim sekilde tuttu elini. Bilmiyorum ne dusunuyor.
Kiz cok iticibence sen kotu birisin. adamin kötü tarafi yok ki. sevgilisiyle pitir pitir koklaşan bir adam.
onun iliskisi oldugunu bildigin halde instadan eklemek isteyen sensin. kendine sor "kötü biri miyim" diye