• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden ayrılan çocuk

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Çocuk diyorum çünkü adam olsa böyle bir şey yapmaz.
Çalıştığım yerde farklı iki kurumdan bir çift birlikteydi. Yaklaşık iki aydır. Biri x biri y kurumu diyelim. Binaları bile yan yana.
Bunlar ayrılmışlar.
Hem ayrı ayrı takılmalarından hem de çocuğun yan yan yanıma yaklaşmaya çalışmasından anladık.
Selam bile vermeyen eleman günaydınlar, serviste boş yer olmasına rağmen yanıma oturmaya çalışması (kızda aynı serviste), arkaya dönüp laf atmalar..

Hiç işim olmaz çalıştığım yerden biriyle + başkasını kıskandırmak için yanaşan biriyle..
Şimdi kıza söylesem olmaz banane diyebilir, Çocuğa S...r çekemiyorum her gün en az bir kere beraber çalısıyoruz elemanla.
Kızı da incitmeden çocuğa da benden olmaz mesajını nasıl vereyim. Sıkıntı çekiyorum her gün eleman bi yerden çıkacak mı selam verecek mi yanıma gelecek mi diye.
Yüz verme bakma diyeceğinizi tahmin ediyorum zaten yüz verme söz konusu değil.. Grup halinde oturunca kalk yanımdan denmiyor, serviste git konuşma da denmiyor. Ama önceden olmayan bir sey şimdi olunca çok gairp bir görüntü oluyor.
Kızın üzülmesini istemiyorum. Aklıma bi yol gelmedi.

• Şaşırdım
Reactions: 000
Yani ancak tavırlarla belli olur. Surat as, camdan dışarı bak, yanına oturunca konuşmamaya konuşuyorsan bile tek tük kelimeli cevaplar vermeye çalış. Bu arada kız üzülmesin diye düşünmenizi takdir etmeden geçemeyeceğim 🤗

Arkasına dönüp laf attığında 🖕 böyle yapcam. Kesin çözüm 😇

Sevgili Abiye Kuzu, senin hayatını görene kadar kendi hayatıma aksiyonlu derdim, meğer ot gibi yaşıyomuşum :D her olay mı senin başına geliyo ya

Mesela geçen 80 lerinde bunak bi dedeyi kovaladım tam yanımdan geçerken laf attı, o..... ...... diye bağıra bağıra tüm esnafı topladım.
Valla dedenin bir kaçışı var akıllara zarar 🏃‍♂️

Çalıştığım yerde farklı iki kurumdan bir çift birlikteydi. Yaklaşık iki aydır. Biri x biri y kurumu diyelim. Binaları bile yan yana.
Bunlar ayrılmışlar.
Hem ayrı ayrı takılmalarından hem de çocuğun yan yan yanıma yaklaşmaya çalışmasından anladık.
Selam bile vermeyen eleman günaydınlar, serviste boş yer olmasına rağmen yanıma oturmaya çalışması (kızda aynı serviste), arkaya dönüp laf atmalar..

Hiç işim olmaz çalıştığım yerden biriyle + başkasını kıskandırmak için yanaşan biriyle..
Şimdi kıza söylesem olmaz banane diyebilir, Çocuğa S...r çekemiyorum her gün en az bir kere beraber çalısıyoruz elemanla.
Kızı da incitmeden çocuğa da benden olmaz mesajını nasıl vereyim. Sıkıntı çekiyorum her gün eleman bi yerden çıkacak mı selam verecek mi yanıma gelecek mi diye.
Yüz verme bakma diyeceğinizi tahmin ediyorum zaten yüz verme söz konusu değil.. Grup halinde oturunca kalk yanımdan denmiyor, serviste git konuşma da denmiyor. Ama önceden olmayan bir sey şimdi olunca çok gairp bir görüntü oluyor.
Kuzum eğer is yerinden biri ile asla olmam diyorsan iş yerine hayatında biri varmış imajı çiz parmağına yüzük falan tak ben öyle yapiordum

Kuzum eğer is yerinden biri ile asla olmam diyorsan iş yerine hayatında biri varmış imajı çiz parmağına yüzük falan tak ben öyle yapiordum

aslında aklıma geldi hatta bi yüzük beğendim de 1800 lira :D şaka bir yana cidden aklıma geldi de bir ton soru soracaklar aaa hayırlı olsun, aa yüzük mü taktın, aa enişte kim...

Bunlar ayrılmışlar.

selam veriyo diye mi bu tripler? ilgin yoksa mesafeni korursun olur biter kıza ne diyeceksin?

Back
X