Sevgilisinden ayrılan çocuk

Çok özlüyorum 😭

Eklentiler

• B0A6F6C4-226A-4529-8373-A391139BD491.webp
    B0A6F6C4-226A-4529-8373-A391139BD491.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 45
Eski sevgilisini kıskandırmak için sizi kullanan bir insan var ortada. Hani küfür etse bundan iyi ... Ben olsam kenara çeker sana burdan ekmek çıkmaz. Seviyorsan git konuş bence derdim. :rapci::rapci:

Size yapılan hareket resmen hakaret....

Abiyeee naber ya napıyorsun deyince napim karşı kaldırma mı geçeyim🤣 valla şimdi bile stres oldum he.

Iyiyim x bey diyip önünüze bakın.
Bey kelimesi direkt sınırı ceker, duvari örer araya. Size abiyeeeee naber yaaa diye yaklasmasina musade etmeyin

Bir cok kadin is hayatinda. Bizler de bir cok sev yasiyoruz. Ama siz her seyi krizlestiriyorsunuz. Biraz basinizdan savmayi, kendinizi olaylardan siyirmayi ogrenin.

Eski sevgilisini kıskandırmak için sizi kullanan bir insan var ortada. Hani küfür etse bundan iyi ... Ben olsam kenara çeker sana burdan ekmek çıkmaz. Seviyorsan git konuş bence derdim. :rapci::rapci:

Size yapılan hareket resmen hakaret....

Aman salak bu erkeklerin heps

Iyiyim x bey diyip önünüze bakın.
Bey kelimesi direkt sınırı ceker, duvari örer araya. Size abiyeeeee naber yaaa diye yaklasmasina musade etmeyin

Bir cok kadin is hayatinda. Bizler de bir cok sev yasiyoruz. Ama siz her seyi krizlestiriyorsunuz. Biraz basinizdan savmayi, kendinizi olaylardan siyirmayi ogrenin.

Yav niye krizleştireyim. burda konu açma derecesi mi var.
Kriz derecesi 8 ila 10 arası konu açılabilir.
Tamam en cok siz Önemli şeyler yaşıyorsunuz. Bizimki öğk kaka

konuşmaya çalıştığında kısa ve mesafeli cevaplar verin, asla sohbet konusu açmayın. serviste yanınıza oturduğunda direkt kulaklık takıp müzik vs dinleyin. deve değilse anlar diye düşünüyorum:D

Yav niye krizleştireyim. burda konu açma derecesi mi var.
Kriz derecesi 8 ila 10 arası konu açılabilir.
Tamam en cok siz Önemli şeyler yaşıyorsunuz. Bizimki öğk kaka

Konu acmanin derecesi tabi ki yok.
Buna da konu mu acilir benzeri herhangi bir sey de demedim zaten.

Ama siz cok basit mevzular icin hayati kendinize zindan ediyorsunuz. Ben size üzülüyorum. Herifin teki saçmalıyor diye kendi canimi sıkamam. Siz de sıkmayin istedim sadece :)

Konu acmanin derecesi tabi ki yok.
Buna da konu mu acilir benzeri herhangi bir sey de demedim zaten.

Ama siz cok basit mevzular icin hayati kendinize zindan ediyorsunuz. Ben size üzülüyorum. Herifin teki saçmalıyor diye kendi canimi sıkamam. Siz de sıkmayin istedim sadece :)

Hayatı zindan etmiyorum daha neler. Sadece taktik istedim o kadar

Back
X