canım hiç olmadı demedim, hiç sevgililer gününe denk gelmedi dedim :)
bende varııııııııııııııııııııııııııııımkeske olmasaydımmm
nasıl geçiyor günlerin ...... 2 yılda az değilmiş ..... hayırlısı canım[/QUO
evet uzun zamandı ama çok şeyleri tükettik yoruldum çok çabaladım olmadı bi taraf fazla verince olmuyor günlerim çok iyi geçmiyor ama alışmaya çalışıyorum ilk günler bi hafiflik oldu ama özlem varya o çok zor(
nasıl geçiyor günlerin ...... 2 yılda az değilmiş ..... hayırlısı canım[/QUO
evet uzun zamandı ama çok şeyleri tükettik yoruldum çok çabaladım olmadı bi taraf fazla verince olmuyor günlerim çok iyi geçmiyor ama alışmaya çalışıyorum ilk günler bi hafiflik oldu ama özlem varya o çok zor(
geçer canım ..bende 2 yıllık ilşkimden ayrılmıştım bundan epey zaman önce .... kolay değil biliyorum ama geçiyor .... benim ilk aşkımdı ondan bile kazık yedim .... aldattı vs bir sürü olay yaşadım ondan sonra bir kaç kişiyle daha çıktım onlarda iyi çıkmadı .... dünyadaki bütün kötü erkekleri üstüme çekme gibi bir yeteneğim var sanki ... hayırlısı diyelim ....
bende yalnizim
bende burukum
bende huzunluyum
((((
Bende varım.. benimde 3 yıllık ilişkim dün bitti. canım çok yanıyor beni ailecek nasılda kullanmışlar. neyse başka zaman gircem o konulara. ama bugün çok daha iyiyim. ayrıca onunlaykende yalnızdım.. körmüşüm görememişimm
Şuan ayrılığı hissedemiyorum bile nasıl kandırıldığımı düşünüyorum.. ama düştüysek kalkarız daha ölmedik ya.. dimi
bende 27 yaşındayım genç değilim kisizde derdim var diye geziyosunuz 28 yaşındayım 5 yıl 2 aylık ilişkim dün itibari ile bitti anasını bile arayıp bitti dedim hellalik aldım bu yaştan sonra nerden ne bulucaz o sıkıyo insanın canını yoksa 20li yaşların başında olsam oohhhoooo umrum olmaz boşverin yaa ben o üzülsün beni kaybettiği için diyorum ...kimde değil
üff ayrılık zorr valla allah yardımcın olsunben de varım, iki yıllık ilişkim perşembe bitti. daha önce sayamadığım kadar çok ayrılıp barıştık. en son beni arama bidaha dedim öyle kaldı bakalım. bir de 12 Şubat benim doğumgünüm,2 gün sonra da o malum gün. diğer topiğe de yazdığım gibi sanki atlatmak zorunda olduğum iki angarya. bi de üzülürüm ben şimdi bile bile ooof offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?