sevgilisinden ayrılanlar ... 14 şubata yalnız girenler topiğime gelinnn canlar ......

bende varııııııııııııııııııııııııııııım keske olmasaydımmm

bende varım kızlar ayrılalı daha 1 ay olmadı hemde 2 yıllık bi ilişkim bitti 26 yaşındayım bende

bende yalnizim
bende burukum
bende huzunluyum
((((

hoşgeldin canım ... yalnız değilsin ... yalnızsak hepimiz yalnızız burda .... insan buruluyor haklısın her yerde çikolata kalp görmekten.her nekadar amann ticari bir gün deselerde 14 şubat 14 şubat yani ......avmleri ne güzel süslemişler .herkes kendince planlar yapıyor ....hayırlısı diyelim diyecek birşey bulamıyorum ...

Bende varım.. benimde 3 yıllık ilişkim dün bitti. canım çok yanıyor beni ailecek nasılda kullanmışlar. neyse başka zaman gircem o konulara. ama bugün çok daha iyiyim. ayrıca onunlaykende yalnızdım.. körmüşüm görememişimm

hayırlısı olsun canım ... ah ayrılık acısını iyi bilirim .... kolay değildir ...

Şuan ayrılığı hissedemiyorum bile nasıl kandırıldığımı düşünüyorum.. ama düştüysek kalkarız daha ölmedik ya.. dimi

Şuan ayrılığı hissedemiyorum bile nasıl kandırıldığımı düşünüyorum.. ama düştüysek kalkarız daha ölmedik ya.. dimi

tabikide ...ya zaten insan ne kadar değer verdiğine fedakarlıklarına üzülüyor ...... değmeyecek insanları alıp hayatımızın merkezi yapıyoruz .... onlarda kendilerini bir halt sanıyorlar

sizde derdim var diye geziyosunuz 28 yaşındayım 5 yıl 2 aylık ilişkim dün itibari ile bitti anasını bile arayıp bitti dedim hellalik aldım bu yaştan sonra nerden ne bulucaz o sıkıyo insanın canını yoksa 20li yaşların başında olsam oohhhoooo umrum olmaz boşverin yaa ben o üzülsün beni kaybettiği için diyorum ...kimde değil

bende 27 yaşındayım genç değilim ki

ben de varım, iki yıllık ilişkim perşembe bitti. daha önce sayamadığım kadar çok ayrılıp barıştık. en son beni arama bidaha dedim öyle kaldı bakalım. bir de 12 Şubat benim doğumgünüm,2 gün sonra da o malum gün. diğer topiğe de yazdığım gibi sanki atlatmak zorunda olduğum iki angarya. bi de üzülürüm ben şimdi bile bile ooof offf

üff ayrılık zorr valla allah yardımcın olsun

bende varım maalesef ( ayrılık aslında 1 şubat gecesi ortaya çıktı onun tarafından 4 şubatta da bana 2 seçenek sundu bende bunu seçtim yani mantıklı olan buydu. neyse kızlar kısaca bende binbir hayaller kurduğum ne alayım diye günlerce kafa patlattığım o güne yalnız gireceğim. gerçekten benim için çok anlamı olan bir gün değil.

Ben ayrıldığımızdan çok 1 günde bunca aydır hergün defalarca tekrarladığı ve iliklerime kadar hissettiğim her şeyin tam zıttını söylemesi beni bitirdi. Böyle eridim resmen,paramparça oldum. Kendimi kandırılmış hissettim, kandırılmadığımdan emin olsam da .nasıl birden tam tersi olabilir ki her şeyin hala anlam veremiyorum.Üzgün değilim ama yaşadığımız herbir şeyden bile pişman etti beni böyle yaparak,tüm güvenimi yerle bir etti. Arar mıyım? -ASLA! o hataya çok düştüm daha önceki ilişkilerimde yapmam bi daha bunda yapmadım da ve hep o aradı,geldi. Bu sefer yine gelir mi bilmiyorum.zaten gelse de çok sevdiğim halde ona nasıl tekrar güvenebilirim hiç bilmiyorum böyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…