Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sımdı bole dusunup hısstmen cok normal sımdı canım daha ıkı gun dıyosun bak yenı yanı
bak 4aydr anca toparlandım hala onu konusuyorum yazıkkı

e ebrucum ben ayrılalı 1 ay oldu.
ben onun beni iki günde unutmasından söz ediyorum.
ayrıldık ve iki gün sonra aradım bitti artık dedi.
sevmiyorum falan dedi.
iki günde insanın sevgisi biter mi..
bitirmek istedim bitirdim dedi.
ne canım yanıyo ya neyse..

not:hayatımda hiç bi erkeği bir ay beklemedim.
[/QUOTE]

canım ben sızın en son konusalı ıkı gun oldu ya onun ıcın ıkı gun dedım daha yenı dedım
yanı yanlıs anlamısım
ıkı gunde sevı tabıkı bıtmz
ama b.. bıraz tuhaf zaten onun dedıklerı bıle bırbırını tutmuyo kı

ben dağıtamadım kendimi... annemler bilmiyordu... o yüzden evde güçlü ; işte güçlü olmam gerekiyordu... hep iyi olmaya ; beni ne iyi yapacaksa onunla uğraşmaya çalıştım... belki de bu yüzden biraz daha erken toparlandım...

öyleymiş canım..
eskiden olsa yani ilk günlerde falan. karşı cıkardım sana.. hayır ya derdim o da beni seviyordu şöyleydi böyle bakardı böyle konuşurdu
ama şimdi olayın dışına çıkmış dışardan kendimizi izleyen biri olarak net söylüyorum. yalanmış..

canım dedıgın gıbı..karısık hemde kor dugum...ama bu aşk denen kavramda..farklıdır.oyle dusunuyorum..bırazda aşk..karsıyla alına elektrıktır..belkı ben o elektrıgı hıssettım ama..carpılmadım...bır ufak cızgı sanırım aşk...ben o cızgıde kaldım...

canım ben sızın en son konusalı ıkı gun oldu ya onun ıcın ıkı gun dedım daha yenı dedım
yanı yanlıs anlamısım
ıkı gunde sevı tabıkı bıtmz
ama b.. bıraz tuhaf zaten onun dedıklerı bıle bırbırını tutmuyo kı
[/QUOTE]

yerlerde bana gelmezse adiyim..
çok eminim o gelicek.. karşıma çıkıp özür dileyecek.
şimdi başka kızlar bile bulsa hayatında başkası bile olsa benim ona yaptıklarımı kimse yapamaz. oda bunu anlayacak.. hayatının hatasıydı benle ayrılması. çok emin konuşuyorum biliyorum ama sizde bilirsiniz sevgililerinizi kendinizi..ilişkinizi..

biz de galiba o çizgide kalmıştık... ben o çizgide dengede kalmaktan çok mutluydum ama o çizgiden çıkmak istedi... düşmek sonra tekrar kalkmak istedi... birileri onu hırpalasın ; yorsun ; çok sevmesin istedi... dilerim istediği olur ... senağlama

tmm hatırlat canım
ısallah gerek kalmazyerimseniben

senağlamamalesef hayal kırıklıgı ysadım evtsenağlama

bende3 kılo vrdım ıkı gunde ama sonrasında aldım
ay ben sıkılınca yemege verıyorum kendımı

benım annem bıldıgı ıcın ve bana destek oldugu ıcın sanslıydım
yoksa mahvolurdum
sen zor gecırmıssın canım
ben tam anlamıyla yasadım ayrılıgımı
ayy ne gunlerdı ya
sımdı gozumde canlandılar

şimdi başka kızlar bile bulsa hayatında başkası bile olsa benim ona yaptıklarımı kimse yapamaz. oda bunu anlayacak.. hayatının hatasıydı benle ayrılması. çok emin konuşuyorum biliyorum ama sizde bilirsiniz sevgililerinizi kendinizi..ilişkinizi..
[/QUOTE]

ben de öyle düşünüyordum canım... başkasıyla çıksın anlayacak benim değerimi diye...
o zaman geri dönecek diye... hem de beni çok sevdiğinden emin olarak dönecek diye düşünüyordum... ama şimdi öyle düşünmüyorum...

gitsin yaaa ... istediği ilişkiyi yaşasın ... bana dönmesin ; beni tekrar yüzüstü bırakmasın :1no2:

şimdi başka kızlar bile bulsa hayatında başkası bile olsa benim ona yaptıklarımı kimse yapamaz. oda bunu anlayacak.. hayatının hatasıydı benle ayrılması. çok emin konuşuyorum biliyorum ama sizde bilirsiniz sevgililerinizi kendinizi..ilişkinizi.. [/B][/QUOTE]

yanı
onu ve yasadıgını sn bılırsın

hıc bıse bızım elımızde degıl malesf
kader kısmet

bende ondan kalan tek ızı kotu bır anı ve...bıraz garıp olucak ama zaten erkeklere guvenmeyen bırı olarak sımdı tamamıyle guvenın yok...sankı butun erkekler oyleymiş gıbı gelıyor...

benım annem bıldıgı ıcın ve bana destek oldugu ıcın sanslıydım
yoksa mahvolurdum
sen zor gecırmıssın canım
ben tam anlamıyla yasadım ayrılıgımı
ayy ne gunlerdı ya
sımdı gozumde canlandılar[/QUOTE]

benim ailem başka şehirdeydi... bu sene taşındılar yanıma... o yüzden bilmiyorlardı ve hani evlilik filan olmadığı için söylememiştim...

tabii annem anlıyordu ; neyin var diye sorup duruyordu... çünkü hiç konuşmuyordum evde...
ben de işle ilgili diye geçiştiriyordum... bikaç kere çok zor geldi... söylemek istedim
" 2 yıldır sevdiğim sevgilim beni terketti anne ; rahat bırak beni " demek istedim... ama sonra o da çok üzülür diye yapamadım...
bak şimdi hatırlayınca aktı yine gözyaşlarım senağlama

annem gelmeden sileyim... :çok üzgünüm:

benim ailem başka şehirdeydi... bu sene taşındılar yanıma... o yüzden bilmiyorlardı ve hani evlilik filan olmadığı için söylememiştim...

tabii annem anlıyordu ; neyin var diye sorup duruyordu... çünkü hiç konuşmuyordum evde...
ben de işle ilgili diye geçiştiriyordum... bikaç kere çok zor geldi... söylemek istedim
" 2 yıldır sevdiğim sevgilim beni terketti anne ; rahat bırak beni " demek istedim... ama sonra o da çok üzülür diye yapamadım...
bak şimdi hatırlayınca aktı yine gözyaşlarım senağlama

annem gelmeden sileyim... :çok üzgünüm:[/QUO

anladım canım
keske solesydın ama gercekten cok uzuluyolar
aglama ya akıtma gozyaslarını
soleyenede bakın dımı
ınandırıcı olmadı:1no2:

canım ısallah dedıgın gıbı olur ve doner....

benımkı mesajlar yazdı...bınlerce kere ozurlar dıledı...ama ınsanın kalbı helekı duyguları ıncınınce...bır sey fayda etmıyor artık...bıtıyor...
aylar sonra mesaj attı..kımse sen gıbı degıl dıye...
ama donmedım..eger benle cıddı dusunuyor olsaydı...
tama beraberlık ve sevgı ıkı kısılık..ama evlılıkte bıraz aılelerlede yapılıyor...ben onun aılesıne saygısızlık yapmazken o benım aılemle dalga gectı...
bence terbıyesızlıktı..ve bıtende gerı gelmıyor malesef...

sen en doğrusunu yapmışsın o zaman canım...
aile çok önemli bence de... önce sana ve ailene saygı göstermeli ki evlilik yürüyebilsin...
üzülme ;bak üzülen o ve kaybeden de o...
daha gençsin de ... ne güzel aşık olacağın bir adam çıkacak karşına...
sen de yemeden içmeden kesil ; gel bize anlat ... kaydirigubbakcemile3

anladım canım
soleyenede bakın dımı
[/QUOTE]

saol tatlım yaa... bana böle geliyorlar işte ara ara... a.s.

kızlar yaaa ben dağıldım bu akşam... olmaz böyle...
biraz komik bişiler izlicem...

öpüyorum hepinizi ... :)

sen bencede en ıyısını yapmıssın canım
sana sevgısı aılne saygısı olması lazım hepımız ıxcın bu bole

anladım canım
soleyenede bakın dımı

saol tatlım yaa... bana böle geliyorlar işte ara ara... a.s.[/QUOTE]

gelıylar ıste ama bole karsımdakınden duyunca cok uzuuyorum

şunuda soyleyım unutuluyor zaman gectıkce denıyor..dogru zaman gectıkce o eskıde kalıyor...ama unutulmuyor..acı bıtsın sonu yada severek ayrılık olsun..
belkı ondan cok daha fazla sevecegımız bırısıde olsa evlensek..cocuklarımızda olsa..unutulmuyor...sadece...kalbımızde derınlere atılıyor zaman gectıkce...
o derınlıkte kalıyor...bazen ustlere cıkıp...bıze kendını hatırlatıyor...o bıten aşk yada sevgı..ne kadar derınde olsa bıle..tamamıyla akıldan cıkmıyor...malesef
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…