sımdı bole dusunup hısstmen cok normal sımdı canım daha ıkı gun dıyosun bak yenı yanı
bak 4aydr anca toparlandım hala onu konusuyorum yazıkkı
bende bır hafta yemedım ıcmedım
sonra zamanla hersey yluna gırıyo
ama ben cok agladım
hep odama gecer aglardım
annem gelırdı ben aglıyorum
kadın cagız cok uzuldu ya
soledıklerı laflar aklıma gelırdı hayellerımız mahvolardum
hala bazen fırtınalar kopuyo felakt skılde
canım acıkca bır sey ıtıraf etmek ısterım...bu topıkkı..bastan berı okumadım...yasadıklarınızı bılmıyorum..tek bıldıgım ebrunun kı...oda malesef olmadı..oda hayl kırklıgına ugradı...
canım sımdı bu yazdıgınla ılgılı sunu demek ısterım ama kırılmanıda ıstemem...
sevgılın bunları demış...erkekler zaten hep derler..uygulamaya gelıncede kacacak delık ararlar...
senınkıde bunu sözde demiş..çzde dememiş...
ne yazıkkı...klava:
bence sen aşık olmuşsun yerimseniben
ne bileyim ya herkes ölürcesine yaşamaz heralde aşkı...
ben yemeden içmeden tek kesildiğim dönem ayrıldığımızdan sonraki 1 hafta 10 gündü...
ki ben bu sevgilime aşık değildim... seviyordum...
aşık olduğum adamlar vardı ondan önce ama hiç nefessiz kalmadım ... onlar için yaşamadım... çok karışık bu konular yaaa ... -tatlicadiarzu-
e ebrucum ben ayrılalı 1 ay oldu.
ben onun beni iki günde unutmasından söz ediyorum.
ayrıldık ve iki gün sonra aradım bitti artık dedi.
sevmiyorum falan dedi.
iki günde insanın sevgisi biter mi..
bitirmek istedim bitirdim dedi.
ne canım yanıyo ya neyse..
not:hayatımda hiç bi erkeği bir ay beklemedim.
canım dedıgın gıbı..karısık hemde kor dugum...ama bu aşk denen kavramda..farklıdır.oyle dusunuyorum..bırazda aşk..karsıyla alına elektrıktır..belkı ben o elektrıgı hıssettım ama..carpılmadım...bır ufak cızgı sanırım aşk...ben o cızgıde kaldım...
sen dersen sevmedim diye ben hatırlarırım sana canım... yerimseniben
ya ben hiç diyemedim ; hep temkinliydim ama içten içe onu o yere yerleştirmiştim...
onla güzel bir evliliğimiz olurdu ; güzel bir baba olurdu... ona hiç söylemedim bunları ama öyleydi bence...
o ilkler yok mu yaaa... :1no2:
canım acıkca bır sey ıtıraf etmek ısterım...bu topıkkı..bastan berı okumadım...yasadıklarınızı bılmıyorum..tek bıldıgım ebrunun kı...oda malesef olmadı..oda hayl kırklıgına ugradı...
canım sımdı bu yazdıgınla ılgılı sunu demek ısterım ama kırılmanıda ıstemem...
sevgılın bunları demış...erkekler zaten hep derler..uygulamaya gelıncede kacacak delık ararlar...
senınkıde bunu sözde demiş..çzde dememiş...
ne yazıkkı...klava:
bende öyle.. ben beraberken şahısla çok mutluydum havalardaydım.
aşıktım. hiç bi güc bizi ayıramazdı o kadar emindik.
ayrıldıktan sonra bende yemeği bıraktım. direkt 4 kilo falan verdim.
nefes alamıyordum uyuyup uyanıp ağlıyordum..
off..
ben dağıtamadım kendimi... annemler bilmiyordu... o yüzden evde güçlü ; işte güçlü olmam gerekiyordu... hep iyi olmaya ; beni ne iyi yapacaksa onunla uğraşmaya çalıştım... belki de bu yüzden biraz daha erken toparlandım...
canım ben sızın en son konusalı ıkı gun oldu ya onun ıcın ıkı gun dedım daha yenı dedım
yanı yanlıs anlamısım
ıkı gunde sevı tabıkı bıtmz
ama b.. bıraz tuhaf zaten onun dedıklerı bıle bırbırını tutmuyo kı
biz de galiba o çizgide kalmıştık... ben o çizgide dengede kalmaktan çok mutluydum ama o çizgiden çıkmak istedi... düşmek sonra tekrar kalkmak istedi... birileri onu hırpalasın ; yorsun ; çok sevmesin istedi... dilerim istediği olur ... senağlama
biz de galiba o çizgide kalmıştık... ben o çizgide dengede kalmaktan çok mutluydum ama o çizgiden çıkmak istedi... düşmek sonra tekrar kalkmak istedi... birileri onu hırpalasın ; yorsun ; çok sevmesin istedi... dilerim istediği olur ... senağlama
yerlerde bana gelmezse adiyim..
çok eminim o gelicek.. karşıma çıkıp özür dileyecek.
şimdi başka kızlar bile bulsa hayatında başkası bile olsa benim ona yaptıklarımı kimse yapamaz. oda bunu anlayacak.. hayatının hatasıydı benle ayrılması. çok emin konuşuyorum biliyorum ama sizde bilirsiniz sevgililerinizi kendinizi..ilişkinizi.. [/B]
bende ondan kalan tek ızı kotu bır anı ve...bıraz garıp olucak ama zaten erkeklere guvenmeyen bırı olarak sımdı tamamıyle guvenın yok...sankı butun erkekler oyleymiş gıbı gelıyor...
canım ısallah dedıgın gıbı olur ve doner....
benımkı mesajlar yazdı...bınlerce kere ozurlar dıledı...ama ınsanın kalbı helekı duyguları ıncınınce...bır sey fayda etmıyor artık...bıtıyor...
aylar sonra mesaj attı..kımse sen gıbı degıl dıye...
ama donmedım..eger benle cıddı dusunuyor olsaydı...
tama beraberlık ve sevgı ıkı kısılık..ama evlılıkte bıraz aılelerlede yapılıyor...ben onun aılesıne saygısızlık yapmazken o benım aılemle dalga gectı...
bence terbıyesızlıktı..ve bıtende gerı gelmıyor malesef...
canım ısallah dedıgın gıbı olur ve doner....
benımkı mesajlar yazdı...bınlerce kere ozurlar dıledı...ama ınsanın kalbı helekı duyguları ıncınınce...bır sey fayda etmıyor artık...bıtıyor...
aylar sonra mesaj attı..kımse sen gıbı degıl dıye...
ama donmedım..eger benle cıddı dusunuyor olsaydı...
tama beraberlık ve sevgı ıkı kısılık..ama evlılıkte bıraz aılelerlede yapılıyor...ben onun aılesıne saygısızlık yapmazken o benım aılemle dalga gectı...
bence terbıyesızlıktı..ve bıtende gerı gelmıyor malesef...
anladım canım
keske solesydın ama gercekten cok uzuluyolar
aglama ya akıtma gozyaslarını
soleyenede bakın dımı
ınandırıcı olmadı:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?