Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evt
ynı fıkırdeyım
kesınıkle unutulmuyo
sadece alısılıyo

hosbulduk canim gündüz disari ciktim dolastim kendime küpe filan aldim iyiydim biraz sonra amcamlar abimler geldi et yemegi yapti annnem yenildi filan kalabalikti ama simdi yine iyi degilim aklim onda msn acik belki gelir diye bekliyorum artik daha zor oluyor gün gectikce benim icin sen nasilsin

hic birsey yapamiyorum sürekli msne bakiyorum belki gelir diye yada telefona tabi bu arada müzik dinliyorum hic biseyy yapamaz hale geldim ne hale getirdi beni ici rahatmi

neselı muzıkler dınlemeyı dene ..msnsını sılmeyı dusndunmu bosveeeerrr senı takmayanı sen hıc takma o kım oluokı sana layık olsaydı onla olurdun zaten..

biz burda kendimizi üzüp paralayıp ağlıyoruz ama onlar orda hayatlarına hiç bişey olmamış gibi devam edip gülüyolarya işte en çok bu koyuyo..

geldim kızlar..
b.. benim cok yakın bi erkek arkadaşımı da msne eklemiş.
eskiden onunda cok yakın arkadaşıydı bu kişi. ama sonra yıllarca görüşmemişlerdi.
cocuk az once söyledi. beni b.. ekledi ama başımdan savıyorum senle ayrılınca işi düştü ekledi falan dedi.
bişi konuşacak olursan bana haber ver dedim tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…