Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibonum ne konuştuk bugün, erken yatacağız yanlış bişi yapmamak için demedik mi?? nie duruyorsun hala ayakta sen, hadi canım bırak şunu,kendini de düşün biraz,benim peşimden koşuyor demesin,öle dedirtme kendine,bak kaç gündür mahvoldun,bu da bi dengesiz maşallah,dengesiz adamlar yorar bilirim,hadi sabah ola hayrola de,biraz zaman gerekiyor sende o da kafanızı bi toparlamanız gerekiyor

güzelim bak ben fikrimi yazıyorum,gözün görmüyo yazılanları bile bu gece bi sakin ol diyorum,bu kadar üstüne düşme bak ters tepiyor sen üzülüyorsun sen ısrar ettikçe bu kıracak seni

canım bi daha bişi yazmıcam falan yazma.
sor ya.. konusmaya calış.
yani illa bişi diyeceksen ne olduğunu sor. bu kararsızlığın ne zaman biteceğini sor.

Jelibonum en azından bu gece bir şey yapma artık...Birazdan ters bir laf söyleyecek,daha da sinirlerin bozulacak...

jelibon naptın canım bizede bilgi ver. sakin hareket et biraz. bizle paylaşmadan bişi yapma.

Yazdım artık söyle dedım bana yazdıgı su cok fena dısım agrıyor senınle ugrasamam msne gelemem bu halde sende uyu allah rahatlık versın uyuyorum

canım bi daha bişi yazmıcam falan yazma.
sor ya.. konusmaya calış.
yani illa bişi diyeceksen ne olduğunu sor. bu kararsızlığın ne zaman biteceğini sor.

canım jelibon bu gece ondan yana sorularına cevap bulamayacak bu gece hiç üstelemesin diyorum ben,iyiye gitmez çünkü

Sımdı yıne yazıcam bu yaptıgın ınsanlık degıl yazık yazıcam su an cok kötüyüm elım tıtrıyor aglıyorum

Yazmaaaaaaaaaaaaaaa
Kız iş iyice çarşafa dolaşacak...
Şu döktüğün gözyaşına değer mi?
Bence değmez
Bırak ne hali varsa görsün
Dişi mi ağrıyormuş??
Gebersin eşşek

Son düzenleme:
o seni anlamıyorki şu an jelibon.
sen bu kadar takıyorsun ama senin kadar ince düşünmüyorki..
ona göre sen onu seven bir kızsın. askıda tuttuğu sevgilisisin ona gore hava hoş. o yüzden ağır bişiler yazma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…