Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kız çıkmadan ben yarın doğum doğum günün şimdiden kutlu olsun msnde yoksun telini istiyecektim

kızlar rüyamda onu gördüm hep eski zmnlarda yaptıklarımzı yapıoduk elele yürüyorduk ylda oda bana ikide bir aşkım sana aşkım demeyeli uzun zmn oldu dmii ayrıldk ya hani diyip skıca sarıldı bana bnde ağladım tabi o bana ole davrannca sil gözyaşlarını bi daha ağlamana izin vermycem dedi bi uyandım hala gözlerim yaşlıydı kızlarr çokk kötüyüm yaa bu çocuk bni mahfediyor günden güne( arayıp sormuyordu yeni ayrıldık gerçi ama dayanamıyorum görmüyorumda onu bu arad herkese günaydın ii hafta sonları

kız çıkmadan ben yarın doğum doğum günün şimdiden kutlu olsun msnde yoksun telini istiyecektim

msnye takılınca çıkamıyorum diye, gün ziyan oluyoo kaydirigubbakcemile3
mesaj atarım sana şimdi canımcım, çok sağol şekercim Şeniz

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:1hug: :1hug: :1hug:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hosgeldin canım ya
oluyo böyle rüyalar. iyiye yor inşallah güzel olur ya..

ya sebepsiz yere btrdi kızlar 3. buçuk yıl yani bunaldım skldım die bitrdi yazık bana ama cidden ya nefret edim diyorum edemyiroum unut diyorum olmaz diyorum walla daraldım zmn çabuk geçsede ne olcaksa olsun döncekmi dönmycek mi yemn ederm bi insan sevdği kıza bu acıları yaşatmaz

ya tek iyi tarafı şu
eskisi gibi beni hırslandırıcak nickler yazmıyo
boyle sessiz sessiz durup gidiyo.
yazıcak bana biliyorum ama
adam gibi yazsın diyorum yaa..

canım bence sen kalbini dinle, hem yazmıyorsun sen ona onun yazmasını bekliyorsun.ama hepimiz bekliyoruz kızlar beklemememizi istiyorlar hayata devam etmemizi istiyorlar bende diyorum ki bunu yapamıyoruz ikisi arasında bir yol bul yani, ben bu kadar yapabiliyorum bazen ağlasamda geçicek diyerek yatıştırmaya çalışıyorum.

bu sıkıldım bunaldım sebepleride benim canımı sıkmaya başladı banada bölee demişti, bu direk kaçma psikolojisi, kendini senin gözünde durumunu değiştirmek için kullanıyor.yani ben sıkıldım bnaldım çok kötüyüm hayatım zaten tepetaklak yapamıyorumm diyor. sende ah cnm diyerek üzülüyorsun.bide suçluyken bu şekilde kendilerini aklamaya çalışıyorlar.cnm bende çok üzülüyorum ama içten içe biliyorum seven adamın bahanesi olmaz, sevdiğine kavuşabilmak için herşeyi yapar.dimi bunu biliyoruzz. böle kafası karşıklara dicek tek şey allah akıl fikir versin tez zamnda aklı başına gelsin dilekleri bu arada tabii üzülen ve harap olna biziz

banada kızlar benimki askerden ağustosun 15 de geleceğim dedi bi öğrendimki ağustosun 14 de gelmiş bende salak gibi kendi kendime hayal kurmaya başladım bana süpriz yapacak ansızın ewe gelecek diye düşündüm ayın 15 oldu yok arıyorum telleri açılmıyor...yalnız şöyle bişey war bana askrden gelemden önce hiç bişey eskisi gibi olmıcak sewgili olmıcaz demeey başladı bende psikolojisine werdim gelince düzelir sandım neyse gel gelelim konuya beni hiç aramad ben bide salak gibi tatilimi yarım bıraktım o gelecek diye beni aramayınca geri döndüm şileye bu arada onlarında yazlıkları war şilede bir kaç gun sonra şileye geldi hatta aynı cafede karsılastık bu artist artist yanıma geldi gelsne konusalım falan dedı bende gıttım bana bı dunya laf soktu (bıraz açık gıyınmıstım şort falan wardı) kıme gıyıosun bunları falan dedı sanane falan dedım bı kac aksam hep gelıp gelıp laf soktu bana sonra arkadaslarının yanına gıttı en son bı barda karsılastık ama muhtemelen takıp ettı benı mesaj falan attı bana ıstedıgın kadar nıspet yap falan dıe karsısında oynuyordum hep umursmaıordum buda tepeden dıkılmiş bana bakıor hareketlerımı kontrol edıyordu en sonund adayanamadım ne ıstıosun bendne dedım al çıktım hayatından falan dedım sen ıstedın bunu dedım neden gelıp husurumu bozuyorsun dedım bana eee yeter be defol gıt falan dedı bende sadece gözlerına baktım we dedımkı elbet bir gün bende sana defol git diyeceğim dedim...öyla baka kaldı yüzüme arkama bakmadan uzaklaştım yanından...

o bana ağır sözler sölesede bn ona hiç cwp verimedim çnkü elbet pişman lcak o zmn o laflarını ona iade edicem kimse bnmle oyun oyanayamaz ama o oyun oynadı o zmn sıra bnde bnde oyun oynicam ona kötükedihüso

Kızlar kötü düşünceler üşüşmeye başladı yaa hava bu kadar güzel olunca,ankarada da güzeldir herhalde.şimdi o kızla buluşmuştur beraber geziyorlardır.ya nasıl başka bir tene deyebilir,onun gözlerine baktıkça beni görmesini istiyorum yaptığı durumdan tiksinsin istiyorum.mutlu olamasın her olayda aklına gelim bölee içi kavrulsun istiyorum.yaa o kız şimdi bunun arabasına da biner ona baktıkça paramparça olsun istiyorum lanet olsun :bbo:

kesinlikle üzülen taraf biz oluyoruz kalıp gibi geçen ayrıldğındaki szölerin aynısını söedi yok dönmem bi daha barışmıycaz çıkmıycaz bilmem ne yine barıştı bunu bi kere yapan adam demekki bi kere daha yapar böle bi potansiyel war ama keyfi bilir bn onun kapımda köpek oldğu dön die yalwardğı günleri bkliyorumkötükedihüso

hayatım seninkinin başka çıktığı birimi var anlamadım ben :uhm:
öyleyse allah kahretsi bırak onu düşünme bile git toz gez hayret bişe şu halimize bak ya onlar keyif yapıor bide bize bakın ewde pinekliyoruz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…