kız çıkmadan ben yarın doğum doğum günün şimdiden kutlu olsun msnde yoksun telini istiyecektim
ya tek iyi tarafı şu
eskisi gibi beni hırslandırıcak nickler yazmıyo
boyle sessiz sessiz durup gidiyo.
yazıcak bana biliyorum ama
adam gibi yazsın diyorum yaa..
ya sebepsiz yere btrdi kızlar 3. buçuk yıl yani bunaldım skldım die bitrdi yazık bana ama cidden ya nefret edim diyorum edemyiroum unut diyorum olmaz diyorum walla daraldım zmn çabuk geçsede ne olcaksa olsun döncekmi dönmycek mi yemn ederm bi insan sevdği kıza bu acıları yaşatmaz
bu sıkıldım bunaldım sebepleride benim canımı sıkmaya başladı banada bölee demişti, bu direk kaçma psikolojisi, kendini senin gözünde durumunu değiştirmek için kullanıyor.yani ben sıkıldım bnaldım çok kötüyüm hayatım zaten tepetaklak yapamıyorumm diyor. sende ah cnm diyerek üzülüyorsun.bide suçluyken bu şekilde kendilerini aklamaya çalışıyorlar.cnm bende çok üzülüyorum ama içten içe biliyorum seven adamın bahanesi olmaz, sevdiğine kavuşabilmak için herşeyi yapar.dimi bunu biliyoruzz. böle kafası karşıklara dicek tek şey allah akıl fikir versin tez zamnda aklı başına gelsin dilekleribu arada tabii üzülen ve harap olna biziz
Kızlar kötü düşünceler üşüşmeye başladı yaahava bu kadar güzel olunca,ankarada da güzeldir herhalde.şimdi o kızla buluşmuştur beraber geziyorlardır.ya nasıl başka bir tene deyebilir,onun gözlerine baktıkça beni görmesini istiyorum yaptığı durumdan tiksinsin istiyorum.mutlu olamasın her olayda aklına gelim bölee içi kavrulsun istiyorum.yaa o kız şimdi bunun arabasına da biner ona baktıkça paramparça olsun istiyorum lanet olsun :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?