- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
inş tuticim inşşşş:Saruboceq:
ya sebepsiz yere btrdi kızlar 3. buçuk yıl yani bunaldım skldım die bitrdi yazık bana ama cidden ya nefret edim diyorum edemyiroum unut diyorum olmaz diyorum walla daraldım zmn çabuk geçsede ne olcaksa olsun döncekmi dönmycek mi yemn ederm bi insan sevdği kıza bu acıları yaşatmaz[/QUOT
bu sıkıldım bunaltım hikayesi bana göre tamamen erkek psikolojisi yani zaman heyecanı bitiriyor sıcacık bir sevgi alıyor yerini ama erkek ya bu ya biri bununla ilğilenince yada bir arkadaşından görünce heyecanlı günleri arıyor bu arada bizde daha çok üstüne düşüyoruz heyecanını yitirmiş adam bu defa tamamen uzaklaşıyor derdi zoru heyecan ya birini buldu yada bulmak istiyor yani alternatiflerinin olabileceginin farkında biz kızlarsa alternatifimizin olacagını biliyoruz ama yaratılışımızda tek eşlilik oldugu için heyecan arayışına girmiyoruz.bu durumda yapılabilecek tek şey erkegimize kendimizi göstermemek ve bizden haber alamaması kaybettimmi acaba korkusu taşıması bu korkuyla eger geri dönerse bu defada yapılabilecek tek şey çok aşırı sevgi göstermemek çünkü çevreme bir bakıyorum bizim gibi acı çeken kızlar çogunlukla çok aşırı sevgi gösterenler nacizhane fikrim bu
Canım sana yaptığı bu haksızlıktan sonra sen sanıyor musunki karşısına seni unutturacak bi hatun çıkacak???Kızlar kötü düşünceler üşüşmeye başladı yaahava bu kadar güzel olunca,ankarada da güzeldir herhalde.şimdi o kızla buluşmuştur beraber geziyorlardır.ya nasıl başka bir tene deyebilir,onun gözlerine baktıkça beni görmesini istiyorum yaptığı durumdan tiksinsin istiyorum.mutlu olamasın her olayda aklına gelim bölee içi kavrulsun istiyorum.yaa o kız şimdi bunun arabasına da biner ona baktıkça paramparça olsun istiyorum lanet olsun :bbo:
Bende bilirdim aynı şehirden biriyle çıkmasını.Çirkin değilim, salak değilim. Bende isterdim çıktığım kişi yakınımda olsun, beni sıkılınca alsın gezdirsin, zor anımda yanımda olsun, destek olsun.
Ama ben onu sevdim.Sevdim!
İnandım!
Gün gelecek hiç ayrılmayacağız üzülme aşkım derdi, kandım!
Gün gelecek ve bizde hiç ayrılmayacaktık.Hep bu günü bekleyerek ve hiç şikayet etmeyerek sevdim ben onu.Hatta uzakta da olsa en büyük desteğim sığınağım hep o oldu.
Ama şimdi nerde? Nerde ha?
Bu kadar mı kolay ve sıradandı herşey söyle! Hani bizim ilişkimiz çok özeldi, asla sıradan değildi!!!
Hani nerde sözlerin nerde!!!!!
Bende bilirdim aynı şehirden biriyle çıkmasını.Çirkin değilim, salak değilim. Bende isterdim çıktığım kişi yakınımda olsun, beni sıkılınca alsın gezdirsin, zor anımda yanımda olsun, destek olsun.
Ama ben onu sevdim.Sevdim!
İnandım!
Gün gelecek hiç ayrılmayacağız üzülme aşkım derdi, kandım!
Gün gelecek ve bizde hiç ayrılmayacaktık.Hep bu günü bekleyerek ve hiç şikayet etmeyerek sevdim ben onu.Hatta uzakta da olsa en büyük desteğim sığınağım hep o oldu.
Ama şimdi nerde? Nerde ha?
Bu kadar mı kolay ve sıradandı herşey söyle! Hani bizim ilişkimiz çok özeldi, asla sıradan değildi!!!
Hani nerde sözlerin nerde!!!!!
noldu cikooo ne bitmesi ne alaka anlat nolduuu ben yokum takip etmedimmm :S
Evlendi mi seninki benneyaptımkisana aynen katiliyorum ve diyorumkiii engin icin yani benimki icin karisiyla mutlu olsun............
Ama canım bu durumda sanki o seni kaybetmekten korktuğu için uzak durmuyor mu?
2 hafta once filan msn ene girmistim canim..
Moralim bozuktu o aralar..
Bunada dedim iste bi sure msn e girmiycem diye..
Seni sevdigimi bil yeter ne zaman istersen konusuruz dedi..
O gunden sonra 1 hafta boyunca hic aramadi..
Hic konusmadik..
Gun icinde cagri bile atmadi..
Neyse 1 hafta sonra konustuk msn de..
Aramamamin sebebi kafani karistirmak istemedim dedi..
Niye karisicaktiki kafam dedim..
Kendine biraktim bi sure kafani dinle diye dedi..
Neyse dedim tamam.. Uzatmadim fazla..
Ama simdi yine o konusmadan sonra aramadi..
3-4 gun oldu..
Belki girer dedim bugun msn e konusuruz..
Yokkkk.....
Offfff
Ama canım bu durumda sanki o seni kaybetmekten korktuğu için uzak durmuyor mu?
Yani o da senin ayrılmandan korkuyor gibi.
Bence birbirinizi yanlış anlıyorsunuz canım.
Ayrilmamiz icin bi neden yokki canim ortada..
Ya daha bi kac hafta once evlenelim mi diyodu..
Hersey guzel gidiyodu..
Ne oldu boyle birden anlamiyorumm..
Evlendi mi seninki benneyaptımki
2 hafta once filan msn ene girmistim canim..
Moralim bozuktu o aralar..
Bunada dedim iste bi sure msn e girmiycem diye..
Seni sevdigimi bil yeter ne zaman istersen konusuruz dedi..
O gunden sonra 1 hafta boyunca hic aramadi..
Hic konusmadik..
Gun icinde cagri bile atmadi..
Neyse 1 hafta sonra konustuk msn de..
Aramamamin sebebi kafani karistirmak istemedim dedi..
Niye karisicaktiki kafam dedim..
Kendine biraktim bi sure kafani dinle diye dedi..
Neyse dedim tamam.. Uzatmadim fazla..
Ama simdi yine o konusmadan sonra aramadi..
3-4 gun oldu..
Belki girer dedim bugun msn e konusuruz..
Yokkkk.....
Offfff
Bence birbirinizi yanlış anlıyorsunuz canım.
Belki o da acaba ne oldu bu kıza diye düşünüyordur.
Yani olamaz mı?
Bi empati kur kendini onun yerine koy bi öyle düşün bakalım.
Belki, o da bu duruma bi anlam veremiyor, o da korkuyor.
Adi herif Çok üzgünüm çoookyok ama evlenecek aday bulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?