Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar günaydın.neler olmuş gece jeliboncum yaa.:çok üzgünüm:
inan çok ama çok üzüldüm.kendimi yerine koydum.zor bir durum.ama yapabileceğin herşeyi yapmışsın.belki acı çekeceksin.keşke üstüne düşmeseydim diyeceksin ama bu acın geçince iyiki böyle oldu kararsız bir şekilde ne kadar giderdi ki diyeceksin.
bitanem bir de onu sakın bekleme hani demiş ya ben arayana kadar diye.sakın haa.bekleyim deme.en kötü ihtimale alıştır kendini ve aradığında(eminim arayacak) sakın ha ona nasıl olsa elimde ne yaparsam yapıyım beni seviyo havası verme.

ben de aramak istiyorum.yaptığı herşeye rağmen bi kez daha başlayalım demek istiyorum.ama bu kez dönüşü yok zeynep demişti.herşeyin bi karşılığı var demişti.sildin beni tamamen öyle mi dedim öyle istemiyo musun demişti.anlamıyo mu bu benim öyle istemediğimi,bi kere arayıp hata ben de seni seviyorum dese koşa koşa gideceğimi.senağlama
bu saatten sonra olmaz artık bitti herşey dediğinde iki taraflı istesek olur ama ben de sen de istemiyoruz artık evet bitti demiştimsenağlama
bana hiç güvenmedin dedi.herşeyin altında bişi aradın dedi.senağlama
ah içim acıyo düşündükçe.ya beni engelleyip başka bi kızla konuştuğunu mdüşününce o zaman daha da acıyo içim.çok kızıyorum kendime.haa aramayı düşündüğüm için.
ya hiç aramazsa,ya biterse böylece.senağlama
bugün yine büyük bi sıkıntıyla başladım güne.lütfen arasın:Saruboceq:
arkadaşıma sence arayacak mı diye soruyorum.aramasnı mı istiyosun diyo.aman yok ya ne isticem defolsun gitsin öylesine soruyorum falan diye geçiştiriyorum.kızlar gurursuzsun diyecekler diye içimdekileri bile anlatamıyorum.senağlama

ahhh jelibonum yaa ne çok üzmüşsün kendini... umarım güzel uyanırsın diyeceğim ama biliyorum çok zor...

bak benim yaşadığım şu şekildeydi ;

o: --- sana tutku ile bağlı değilim... bir şeyler eksik ve seni bu nedenle üzüyorum...
böyle başlayan cümleler... ve sarılarak ağlayan biz...
o: --- acaba yanlış mı karar verdim ; düşünmek istiyorum... sence güzel olur mu çabalarsam?
ben : --- ben sana hiçbir şey söyleyemem... benim değil senin bişeyler yapman ve inanman lazım...
ayrılırken de ;
ben : --- kesin kararını vermeden sakın beni arama... bu seni bekleyeceğim demek değil... sadece olumlu ya da olumsuz cevabını bilmek istiyorum... tekrar denemek istersen de buna gerçekten inan ... ama o zaman beni de inandırman gerekecek... hoşgeldin diyemem sana kolayca...

10 gün sonra
o : olmayacak ; düşündüm ...
ben : peki... şaşkın ve hıçkırarak ağlayarak ... peki ...

10 gün boyunca hiç aramadım; ne msj ne msn... ona beklemiyorum dedim... ilk başta böyle düşünmeye çalıştım... sonra hatasını anlayacak diye inandım... çok güzel olacak herşey...

ama olmadı... ve benim elimden gelen tek şey alışmaya çalışmaktı... zaman zaman tamam diyorum hayatıma başkası gelsin ; onu istemem artık.. zaman zaman gelsin ama hemen kabul edemem ; güvenemem ... çok çabaladığını ve sevgisinden emin olduğunu hissedersem neden olmasın diyorum... çünkü onu hala seviyorum...

diyeceğim o ki ; sen ister üstüne düş ; ister düşme... ister onun istediği gibi uzak ol ; istersen hiç rahat bırakma bunlar kafalarına bu düşünceyi koydular mı ; çıkarmaları zor...

ama tabii üzerine düşmezsen içlerinde vicdan azabı çekiyorlar... üzerine düşersen iyice bunalıp ; ohh kurtuldum diyebiliyor eşşek kafalılar...

sen artık kendini iyileştirmeye bak tatlım... tamam şu an hala belirsiz gibi durum ama üzgünüm değil... onun sadece sana söylemeye cesareti yok... kendini bu fikre alıştır... ha olur da aklına başına gelir ; seni seviyorum ; ayrılamam senden derse o zaman düşünürsün... senden neleri götürdü bu durum ; söyledikleri ; uzaklığı vs...

ama nolur şimdi toparlan... nolur ama nolur şarkı dinlemeee... bu sadece kendine acı çektirmek...
senin bir hatan yoktu neden acı çekmek zorunda olasın... bu kararı o veriyor ; cezayı niye sen çekiyorsun... ona inat güçlü ve mutlu olmayı denemelisin... biliyorum için buruk ; umutsuz ; huzursuz ve eksik hissedeceksin bir süre...

sonra onsuz da güne başlayabildiğini ; ayakta kaldığını ; gülümseyebildiğini göreceksin... ona ihtiyacın olmadığını anlayacaksın... sevgisine belki ... bir süre daha seveceksin elbette ... hemen hangimiz unuttu ki ... kalbimiz kırık ; dönseler hemen affetmeye hazırız belki... ama önce bizim iyi olmamız lazım... bizim onlara ihtiyacımız var diye gelmesinler bize... gerçekten sevdikleri ve kolay kolay bırakamayacakları için gelsinler... yoksa GELMESİNLER...

o yüzden şimdi gelmeyeceğini düşünerek yolunu güzelliklere çevir... bikaç gün tamam dağılabilirsin ama daha fazla uzatma ... inan değmez... sana bu acıları çektirebilen bir adam var... bari sen kendi değerini bil ve eziyet etme kendine... lütfeeeen ... :teselli:

o arkadaşlarımız da konuştukça biz üzülüyoruz diye konuşmak istemiyorlar...
ama bir süre konuşmak istiyoruz ; umudumuz tükenmedikçe konuşmak istiyoruz...
onların başına gelse inan biz de konuyu değiştiririz... ama işte şimdi hepimiz aynı anda bu acıyla karşılaşınca hep beraber konuşuyoruz...

nolur sen de üzme kendini... başka şeylerle uğraşın... ben bu tatil boyunca iş yoğunluğu olmayınca hep aklımda olduğunu farkettim ... o yüzden oyalan sen de bişeylerle... kafanı doldur... aklına onu getirme... onların akıllarında biz olalım ... bizde onlar değil... bunun için çabalayalım en azından...

merhaba kızlar,jelibon biraz zor bir gece geçirdi, ne desem kar etmedi,gözü bile görmedi,o psikolojiyle göremezdi de zaten,ben de bu yollardan geçtim,neler duydum sevdiğim adamdan,neler gördm,uzun uzun anlatsam şaşarsınız,kopamadım da,hertürlü şeye rağmen onunla bi gelecek düşledim,doktorum bile diyorduki bu adam evlense bile mutlu olamaz,davranış bozukluğu var onda diyordu, insan sevdimi gözü kör oluor,ammaaa bi nokta vardır ilişki tıkanmıştır,napsan kar etmez,iyiye gitmez aksine kötüye gider,o noktada durmak gerekir geri çekilmek gerekir,geri çekilip bi bakmak gerekir ilişkiye ve sevdiğin kişiye.jelibon da işte bu durumda,o iyi olsun diye çabaladıkça sevgilisi kendini geri çekiyor,belliki bazı sıkıntıları var,üstelememen lazım bu durumda jelibonum,yoksa daha çok yıpranırsın,ilişki de yıpranıyor bak farkındaysan.tek başına nereye kadar çabalayabilirsinki,karşındaki de istemedikten sonra bu ilişkiyi tek başına kurtaramazsın,bende buna çok çabaladım ama halime bak,selamlaşmıyoruz bile şimdi,adam gitti kız istetti.şimdi yapılacak olan en mantıklı şey,ilişkinize kendine ve ona bir nefes alma süresi tanıman,bu süreçte herşey kendiliğinden gelişecektir zaten,sana hala bir sevgisi varsa merak etme böyle bitmez bu

merhaba kizlar yazdiklarinizi okudum gözlerim doldu sabah kalktim annem uyandirdi bisey yiyemedim tekrar yatim uyudum uyusmus gibiyim cok kötüyüm simdi diyorum aramasaydim cagirmasaydim msne ama dün dayanamadim sanki kendimi kaybettim artik evet nasil olucak bilmiyorum ama beklemicem onu ümit etmicem ama bunu nasil basircam bilmiyorum anilar yasadiklarimiz bu son bir sene gözüme gözüme geliyor inadina sanki HISSETIGIM TEK SEY VAR ODA ACI bi bosluga düstüm ama o dün cok net bir sekilde uzak ol uzak ol dedi bitirmedi bitirmiyor ama benim icimde bitirmem lazim ümitlerimi yok etmem lazim ben mutlu degilim ya oda olmasin ben o ömrümünün sonuna kadar sevicektim tertemiz sevdim ama sevilmemisim sevdigim kadar hic bir ümidim kalmadi bunalimdayim yirmibes oldum bütün arkadaslarim evlendi tam dogru insan derken buda beni birakti hayata küstüm resmen yaa neyse bende sizin icinizi karartmim ama su an böyle bir ruh halindeyim yerlerin dibindeyim sanki kib ama iyiki siz varisiniz :enbuyukkk:

kızlar mrb.ben geldım avukatı anlatıcaktım size nihayetınde evime ulaştım şuan misafir var ama banane yasırnaşık şey
neyse anlatıyrum..
biz buluştuk çok şık olmustum...:teytey:sonra biryere oturduk konusmaya başladık normal konulardan konustuk okul hayatı iş hayatı o aldığı davalardan bahsettik...baya konustuk eve bıraktı beni..oda çok yakışıklı olmustu zatn.zaten bırazını anlatmıstımmm:jeyyar:
oyle işte bana sennile olmak istiyorum felan demişti onlarıda soyledım suanda benden bir cvp beklıyor ne dıyorsunuz...CADIARZUCADIARZU
:içelim::enbuyukkk::tomato::çok üzgünüm:

[B]bu arada eskıden tık yok görücek gününü adi pis....çok mutsuzum ya mutlu olamıyorum...bana kadermini bir oyunu bu yaa...[/B]

canım öncelikle şunu söylemek istiyorum sana ben 25 yaşımda buldum sevgilimi... ve 27 yaşımda yitirdim... benim de evlenen ; çocuk sahibi olan ve planlarında evlilik olan bir sürü arkadaşım var ... ama onlar beni ilgilendirmiyor... elbette benim de karşıma doğru insan çıktığında ben de hayatta o aşama için adım atacağım... ve sen de...

başkalarının hayatları senin hayatın için referans değil... sakın böyle düşünme yanlışına düşme...

senin yapman gereken toparlanmak İSTEMEK... hep diyorum ya kolayı seçmeyip zor olanı yapalım diye... İYİ OLMAYI İSTE ve O ŞEKİLDE HAREKET ET...

anıları düşünme... zaten şimdi bikaç gün belki bir hafta sürekli aklında olacaklar... o yüzden sen aklını başka bir şeyle meşgul et... bir süre sonra buna alışacaksın ama aniden bir şey bir anınızı hatırlatacak... yine hüzünleneceksin... bunlar çok normal... ama sen sadece Güzellikleri İste Hayatına...

sakın nasılları ; niçinleri düşünme... bir işe yaramaz... beni sevmemiş diye de düşünme... sevmiştir elbet... ama bazılarının sevgileri zamanla azalıyor... bunu sorgulama... inan sana çözüm sağlamayacak... sadece bu acının geçeceğine inan ve geçmesi için elinden geleni yap...

:teselli:

bence cevap verme... daha çok erken...
hem hala eskisi diyosun ; mutsuzum diyosun :mymeka:

seninle olmak istiyorum gibi iddialı bir cümle sarfetmiş bizim avukat... o zaman biraz çabalasın... sen "evet ben de seninle olmak istiyorum" gibi bir şey hissetmiyorsun sanırım...

zamana bırakalım de ; ne bileyim güzel vakit geçirdiysen ; güzel vakit geçirdim... tekrar görüşürüz de... içine sindiğinde sen de ona dersin o tarz bişey...

canim benim ben senin bu ruhun halinle ben tam alti ay yasadim....
sonunda ne oldu bilmiyormusun hic birsey olmamis geri döndü bana peki sonra ne oldu yine bitti...
simdi geriye baktigimda o bosa gecmis alti ayi görüyorum...
benim sevgimin yaninda onun sevgisinin kücüklügünü görüyorum...
benim agladigim dakikalarda onun gayet normal bir sekilde hayatini yasadigini görüyorum...
alti ay boyunca güne aglayarak baslayip, aglayarak bitirdim...
hic kimseyi gözüm görmedi...
ve o sirada derslerim kötüye gitti ve sonucu bir sene daha uzadi okulum....
ama o hayatina kaldigi yerden devam etti...
sende ne olur simdi kendine gel...
tamam agla, agla ama birgün sadece otur dök icini ama bunu hergün yapma....
inan bana hic ummadigin kadar degisecek hersey gün gelecek o deger bicemedigin adam senin icin hic birsey ifade etmeyecek... ama bunun icin sabirli ve güclü olman gerekiyor...

Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Buda geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka...aşka...
Aşka vurgunum ben
Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...

kızlar hepimiz burdayız ne kadar güzel..
jeliboncum yazıları okurken-kücük bocüğü içimdeki seni. benzer şeyleri yazdığımızı yaşadığımızı gördüm.
dışarıdan bakabilsek aslında..
mesela sen bana dışarıdan bi baksana??
adama aylarca her şekilde destek oldum,ağlayarak bana sarıldı. babası hapisteydi geçicek dedim.
arkadaşı bana asıldı beni sucladı geçicek dedim.
maddi manevi her türlü destek oldum.
en kotu yalanında bile gel diyip sarılabildim.
o naptı??
onun vicdanı nerde??
teyzem kanser diye onu aradığımda
teyzen orda can cekişirken sen hala beni mi arıyorsun yeter dedi!
bunu görebiliyor musun??
ilişkimizi nasıl farklı yaşadığımızı görebiliyor musun? ben onu göklerde tutarken onun beni ne kadar dipte bıraktığını görebiliyor musun??

peki diyebiliyor musun princess devam et yoluna.. bu adamdan sana hayır gelicek.. bu adam cok doğru bi adam.. diyebiliyor musun??
ben bile artık kendime diyemiyorum.
kendimden şüphe eder hale getirdi bu insan beni.
kendi namusumdan şüphe ettim düşün. acaba bunun arkadaşına ben mi yüz verdim diye günlerce düşündüm.
teyzemin bu hastalığında bile onu sürünerek aradım. psikolojim ne kadar dipte düşün.
çok uzun yazdım sanırım ama içim çok dolu.
bazen bunları düşünüyorum lanet olsun bu insana diyorum.
bazende çok da şirin uyurdu diye düşünüyorum. iyice aptallaştım farkındayım. gel gitlerdeyim. çok yorgunum.
ama tek bildiğim temiz bir şeyler istediğim.. onu değil. artık temiz kafam rahat bir şey istiyorum.

ya şu an facebook hesabımı geri açmaya utanıyorum biliyor musun??
ben harbiden namussuz bi kızda değilim.
yani az çok tanımışsınızdır beni.
hesabımı açınca o insanlardan o şahsın arkadaşlarından bi mesaj gelir diye nasıl cekiniyorum bilemezsiniz.
o ise orda gününü gün ediyor.

o bitişlere rağmen hep güzel anların aklımızda olması ; bizim onları o anlarla sevmemizden ... ve hala sevmemizden... ama bitti işte ; bunu kabul etmek ve mümkün olduğunca o anıları düşünmemeye çalışmamız lazım...

düşünün benim ilişkimin bitişi bile çok güzeldi... 2 saatlik bir sohbetin ardından ; hiç suçlu - hata aramadan yapılan bir sohbetin ardından sıkı sıkı sarılarak; ağlayarak ayrıldık...

bana yeter demedi ; beni arama demedi ; rahat bırak beni demedi... bana tek bir kötü söz söylemedi ; beni üzdüğü için mahcuptu.. sadece sevgim az dedi ...

peki ben ne düşüneyim şimdi ; bana dönecek mi?

ben bunu kendime yapamam ... dönmek isterse elbet düşünür ; inanırsam kapılarımı açarım... ama kendimi harap edip ; zamanımı onu yitirdiğim için kendimi hırpalayarak geçiremem... siz de yapmayın... çünkü onlar ; bu büyük sevgileri kaybedenler... biz değiliz... biz sevgimizden güç alalım...

bunları sizi incitmek için söylemiyorum... sadece gerçekleri görün diye...
bitti ve kabul edelim bu durumu... :çok üzgünüm:

bir süre sonra açarsın sen de... hem bu çocuk da belki vazgeçer...
bir de onunla uğraşma şimdi...

bizim ilk bitirişimizi hatırlarsınız..
arabadaydık.
kalbim aklım hep sende demişti.
sarılmıştı ağlamıştık
deli gibi ağlamıştım ben. oda bana sarılıp ağlamıştı.
koklamıştı.
napıcaksın bensiz demiştim
mahvolucam demişti.
tamam aramayız o zaman birbirimizi bitiririz öyle istiyorsan demiştim
ben ararım demişti.
hep seninim bunu unutma. seni sevdiğimi unutma demişti.
arkadaşlarına dikkat et benden sonra dağılma demişti.
çok düşünceliydi sağolsun..
bende ona cok içme-baban cıkacak merak etme bi gün kutlıcaz o haberi demiştim.
mükafatım bu oldu..
kızlar anlarsınız beni ama o kadar özveri gösterdiğim kendimden öne koyduğum adamın bana:
"umrumda değilsin ne halt edersen et demesini kimse anlayamaz."

bir süre sonra açarsın sen de... hem bu çocuk da belki vazgeçer...
bir de onunla uğraşma şimdi...

vazgeçmicek.. o hep boyleymiş.
benim saflığıma geldi sadece..
insanlara bu kadar güvenmemek gerekiyor işte.. yazık ki güvendim.
dilerim b.. de görür o cocuğun ne olduğunu..ama sanmıyorum ya. neyse..

keşke hep o arabadki haliyle kalsaydı aklında...
sen üzerine düştükçe kaçtı ; en son da çirkinleşti...
ama bunu da anlamıyorum ; yani sen sevginden üzerine düşüyorsun ; amaç rahatsızlık vermek değil ki...

güzelce anlatmak yerine neden bu kabalık onu da anlayamıyorum :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…