Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam canım buralardayız biz..
aha aynını bende yaşadım. başkasımı var dediğimde hala böyle düşünüyorsun bana güvenmiyorsun dedi.
neyse gelince konusuruz

kızlar slm
haber varmı
14 sayfa var okumadıgım
bugun yoktum bırazdan yıne cıkıcam
off aklım burda ya

ebrucum özet geçeyim.
bizde bi gelişme yok. sadece ben artık uzatmayım dedim. gelirse de barışmam dedim.

jelibon dün mesaj attı.
msne cağırdı.
erkek arkadaşı gene aynı şekilde uzak dur benden vs. dedi.
onun ne dediğini sana kopyalayım.
jelibonda tam bizden fikir istiyordu.
biraz üzücü bi konuşma oldu yani.

sen nasılsın?

işte ebrucum- jelibonun erkek arkadaşının dedikleri bunlar..

okudum kızlar neler olmus
jelıbon cok uzulmus ama
keske hıc bıse yapmasaydı
cocuk bıtsındemıyo z<amana ıhtıyacı varsa ustune dusme jelıbonıum ya
sakın artık bıse yapma
o bıraz toparlansın
uzme canını
neolur
bılıyorum ole zorkı sımdı bugunler
ama gecıcek hersey duzelcek ınan

ben ıyıyım bugun yoktum bırazdan yıne gdıcez
sen nasılsın prınsecc

selınde karar vercekmıs ama bende daha erken dıyorum
hemm aklı oburunde

PEKI SIZCE BU BITIRDI SÖYLEMIYORMU HERKES BISEY YAZSIN su an destege size ihtiyacim var

bence artık sen hiçbir şey yapma... ne ara ; ne sor ; ne çağrı at ne de msj...
ne seni seviyorum diye ; ne de tamam bitsin madem diye...

bittiyse zaten iletişim kurman hiçbirşeyi değiştirmez...
ama gerçekten düşünmek istiyorsa ; uzak kalmak iyi gelecekse uzak kal...

ama hırpalama kendini... üzüleceksin biliyorum ama bitmiş olarak düşün ve toparlanmaya başla yavaş yavaş...

çünkü bitmedi diye düşünürsen sen ne rahat duracaksın ne de kendini yiyip bitirmekten vazgeçeceksin... :1no2:

ebrucugum yine ben gelmeden gitmis kizlar yemek yiyemedim sonra babam gereksiz yere biseye sinir oldu bagirdi bende basladim aglamaya simdi bi yere gitcekler insahllah yanliz kalmak istiyorum kizlar artik kesinlikle bisey yapmam acimi ceksemde gebersemde bisey yapmicam aslinda dünde yapmasaydim keskeeeeee ama iyi degilim buradan destek aliyorum baska kimse yok cok yanlizim

slm kıslar moralım cok bozuk 4.5 yıldır cıkıyoruzz ılk kez 3 gündur konusmadık ben ayrıldım ama benı üzdü msj atıyo arıyo ama cvp wermıyorum ama üzgünum bayramı ruh gıbı gecırıyorumm

ama iyi olacaksın emin ol ...
henüz çok erken canım... sen sadece iyi olacağını bil şimdilik yeter...

TSK EDERIM a.s. :1hug:

BENI ÜZDÜGÜ ICIN PISMAN OLSUN BIR GÜN GERI DÖNSÜN AMA BEN COK GÜCLÜ OLDUGUMDA GELSIN BANA INSAHLLAHHHHHHHH

zaten pişman olacak...
evet en güzeli biz güçlü olduğumuzda dönmeliler ... :1closedeyes:

çok mu kırdı seni ; neden ayrılmak istedin canım ?

aslında ıkımızın arasında pek bı sorun yok ama benım annem cok sorun cıkarıyo bız 2 senedr sözluyuz yenı mezun oldum mezun olunca nısan yapcaktık annem bekle dıyo sözlumde bu duruma kızıyo ben arada kalıyorum bana süreklı ısrar ettı bende bagırdım oda bana bagırdı zaten ewde cok bunaldım bıde o üstüme gelınce telı kapattımm cok kırıldım ılk defa ben böle cok üzgünken bana sesını yukselttıı :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…