sewgılısınız cnm maasallah allah bozmasın hissedersin bence cnm s saatte bıle onu konusuyorsan ılk gunku gıbı o heyacanı hissedersin
Ben hep onu konustum zaten..
6 yil boyunca..!!
Ne sesini duydum, ne yuzunu gordum, ne haber aldim...
Yinede hep onu konustum
tuticim yanlis anlamam canım tabiki.. ben 22 yasındaym.. ama benim içmem falan problem olmuyo. cünkü annemle yaşıyorum artı annem benim gerçekten dipte olduğum zamanları gördü.
yani yeterki kendini topla nasıl oluyosa olsun dedi.
bende böyleyim işte..
işte asıl sewgi budur canım
Evet canimcim..
Anlasa karsidakide iste:mymeka:
Neyse ben ona Turkiyeye gittigimde anlatmasini bilirimdelikafadulden
Ben yavastan kacayim..
Uykum geldimirmirmirmir
Iyi geceler...
Mucukkkk
ebruu... nişanlanmış mı sevdiğin kişi...ailesi zoruyla mıydı...off ...kötü..
tuticim şimdiki sevgilin için mi çekiyorsun?
cünkü ben seni önceden biliyorum..
o cocukla ayrılışınızın ne kadar garip olduğunuda izledim yani..
eğerki yeni biri sana onu unutturduysa büyük umut war bizdede..
evet canım ole dıyorum avutuyorum kendımı
mesele değip değmemesi falan değilki, şuan o umrumda değil, ben kendime ağlıyorum, yalnızım işte, yalnızım, mutlu olanlardan neyim eksik diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:
hakkında hayırlısı cnm çok tuhaf bir gün ya acaba ayrıldıkmı onu bile bilmiyorum içimde kıpır kıpır halbuki ağlamak istemiyorum bugün allahım ne olur kötü bişey olmasın ayrılmayalım:Saruboceq:
hakkında hayırlısı cnm çok tuhaf bir gün ya acaba ayrıldıkmı onu bile bilmiyorum içimde kıpır kıpır halbuki ağlamak istemiyorum bugün allahım ne olur kötü bişey olmasın ayrılmayalım:Saruboceq:
evet canım ole dıyorum avutuyorum kendımı
tuticim okudum dün yazdıklarını... bence ayrılmak istemiyor... eğer önceki ilişkinden biraz da olsa bahsettiysen kıskanmıştır ve kıskanmakta haklıdır... çünkü ondan bir önceki sevdiğin kişi ve bu gerçekten incitmiştir onu... bir de kuzucum 2 aylık ilişkiye öyle hemen bir atışmada ayrılalım o zaman denir mi ... sorun neyse konuşalım de... ha çözümü yoksa o zaman söylersin... hele hele msnde hiç söleme böyle şeyleri...
bence hem bu telefon olayına hem de senin ayrılık teklifine bozulmuş... bence o seni aradığında normal konuş... sorumun cevabı filan die tutturma... o konuyu açarsa da bunları karşılıklı konuşalım de... aynı şehirdesiniz demi... en azından böyle ciddi bir konuşmada mimikler ve yüz ifadesi çok önemli yanlış anlamam ve anlaşılmama için...
bence üzme kendini... daha uyuyo da olabilir pazar sabahı ... kukuman kuşu gibi bekleme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?