Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sewgılısınız cnm maasallah allah bozmasın hissedersin bence cnm s saatte bıle onu konusuyorsan ılk gunku gıbı o heyacanı hissedersin

Ben hep onu konustum zaten..
6 yil boyunca..!!
Ne sesini duydum, ne yuzunu gordum, ne haber aldim...
Yinede hep onu konustum

tuticim yanlis anlamam canım tabiki.. ben 22 yasındaym.. ama benim içmem falan problem olmuyo. cünkü annemle yaşıyorum artı annem benim gerçekten dipte olduğum zamanları gördü.
yani yeterki kendini topla nasıl oluyosa olsun dedi.
bende böyleyim işte..

kıyamam yaaa yok cnm merakımdan sordum benım anneme benzıor annende helal olsun bızı anlıyorlar...allah sonumuzuhayır etsın cnm ınsallah hersey gönlünüze göre olsun...uzuluyorum ya bole aşk acısı cekenlere ben cekmıordum sımdı cekıyorum bugun bugunde kaldı yarına bakmak lazım şimdi hıc bısyeden umudumuzu yitirmemek lazım bence nası dusunursek oyle oluyor sunku ben bunu anladım

tuticim şimdiki sevgilin için mi çekiyorsun?
cünkü ben seni önceden biliyorum..
o cocukla ayrılışınızın ne kadar garip olduğunuda izledim yani..
eğerki yeni biri sana onu unutturduysa büyük umut war bizdede..

ılk defa erkencıyım burda..
butun gece uyuyamadım...ılk gunlere gerı dondum..dun gece ogrendımkı gercekten nısanlanmıs...hep haber aldım ama ıcımde bı umut payı vardı ...bu sefer yok...hersey btttı....

aglamak ıstıyorum ama ıcım bosalmıyo gozlerımde kalıyo yaslar...patlıcak gıbıyım...tek ıstedıgım bıtmesı...bır an once...

napıcam ben nasıl toparlanıcam...allahım yardım et...

aynen canım şimdiki için cekıyorum akıllısı benı bulmaz delisi dibimden ayrılmaz...
ewet bizim eskisiyle ayrılışımız çok saçmaydı sebep bile yoktuuuu..aslında kimse unutturamadı onu bana çünkü herkesin yeri farklıdır bende ...
ama şimdikini hemen unuturum çünkü 2 aylık bir ilişki .....

ebrucum üzülme cnm ya herseyde bır hayır wardır

mesele değip değmemesi falan değilki, şuan o umrumda değil, ben kendime ağlıyorum, yalnızım işte, yalnızım, mutlu olanlardan neyim eksik diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:

kuzucum o doğum günü öncesi sendrom... bende de oldu... geçecek gün içinde zaten... tatlım benim sana mutlu mutlu yıllar diliyorum...
biliyorsunuz artık ; ben resim eklemeyi beceremiyorum ama hayalindeki en güzel pasta ; en güzel doğum günü sözcükleri neyse onları söylüyorum sana... çooook güzel bir yaş olsun senin için ve bugün de çoook güzel bir gün olsun tamam mı canım...
hakediyorsun çünkü a.s.

tuticim okudum dün yazdıklarını... bence ayrılmak istemiyor... eğer önceki ilişkinden biraz da olsa bahsettiysen kıskanmıştır ve kıskanmakta haklıdır... çünkü ondan bir önceki sevdiğin kişi ve bu gerçekten incitmiştir onu... bir de kuzucum 2 aylık ilişkiye öyle hemen bir atışmada ayrılalım o zaman denir mi ... sorun neyse konuşalım de... ha çözümü yoksa o zaman söylersin... hele hele msnde hiç söleme böyle şeyleri...

bence hem bu telefon olayına hem de senin ayrılık teklifine bozulmuş... bence o seni aradığında normal konuş... sorumun cevabı filan die tutturma... o konuyu açarsa da bunları karşılıklı konuşalım de... aynı şehirdesiniz demi... en azından böyle ciddi bir konuşmada mimikler ve yüz ifadesi çok önemli yanlış anlamam ve anlaşılmama için...

bence üzme kendini... daha uyuyo da olabilir pazar sabahı ... kukuman kuşu gibi bekleme :))

ay canım ya ayrılmyın ınsallah..
yasadıgın anları cok ıyı bılıyorum sende hayırlısı de napalımsenağlama

evet canım ole dıyorum avutuyorum kendımı

canım benimmm yaaa... :teselli:
off ne desem işe yaramayacak biliyorum... tutma gözyaşlarını bitanem... ağla yaaa...
offf ne zaman bitecek bu akıttığımız göz yaşları bilmem ki... :çok üzgünüm:

anlat hadi içinde ne varsa... ne söylemek istiosan söle tatlım bize... kalmasın bişey ...

canım çok iç açıcı şeyler söylemişsin teşekkğr ederim ama benimki beni aramayalı 1 hafta oluyor biz sadece msn de konuşuyoruz bbide ben ararsam konuşuyoruz...bu kadar trip atmasınada gerek yok yani hep sabrettim ama sanki ben tek taraflı ilişki yaşıyormuşum gibi geliyor bana bana sevmiyormusun beni dedim bilmiyorum dedi siz olsanız bu cewaba karşılık ne yapardınız ??? karşılıksız sevgiyi ben ne yapayım ki...sonrada bana düşünmke istiyorum dedi bu lafı daha öncede söyledim aradaım konuştuk düzeldi ama durup durup yüzüme vuracaksa bitsin en iyisi ben ilgi istiyorum ondan sadece...bu yusdende dayanamadım rılalım o zaman dedım kactı ...daha ne yapımkııı ben deger werdıkce kacıor bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…