Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım cok saol ya ıyıkı varsınız...
destegınızı orunce acılıyorum..
gunluge yazdım baya bı.. hep aynı seyler baktımda..ama rahatladım..
yenı bı tel alıcam yenı bı kart..
nıckımı degısıcem..
artık ondan haberde almak ıstemıyorum..
face de bakmıcam..
ne halı varsa gorsun..cok yorgunum artık canım valla..sende bılıyosun ...hepımız yorgunum...ne bılıyım hep ıcımde umut tasımısım...yalan demısım meger...
artık kesın yok o...
bıgun bu halıme salakmıssın dıcem ama beklıyorum ogunu...
sımdı tek ıstegım..karsıma en hayrlı ınsanın cıkması...
onu untmak ıstıyorum artık..bana dusen bu

hımm o zaman durum farklı azcık... haklısın değer verdikçe kaçıyor... o zaman bu düşündüklerini net bir şekilde ifade et... ben tek taraflı birşey yaşamak istemiyorum... durumu da sana izah ettim eskisiyle bir durum yok die anlat... anlamak istemiyorsa yapacak birşey yok... ve haklısın da zaten bir savaştan yeni çıkmıçsın seni sevip sevmediğini bilmeyen adamla uğraşmaya değmez...

dediğin gibi de 2 aylık bir ilişki ayrılık hoş olmasa da unutmak zor olmaz ve sen zaten en zorunu başarmışsın... hayırlısı olsun canım... istersen sana karşı ola tavırlarını oturup sakince bir düşün ... kaybetmek canını çok yakacak mı ya da pek zor olmayacak mı kabullenmek ?

ama yine de

tubıcım...hakkında hayırlısı...bosver ya ..yanı sen zaten yaralısın bıde bundan yara alma...guclusun sen ..
aradıgı zaman guzelce ne ıstedıgını anlat..anlamıyosa kendı bılır...ama eskılerı konusmak herzaman ıcın problem ıste malesef..

haklısın canım nedense o umut bitmiyor hiç... tekrar tekrar nasıl besliyoruz bilmiyorum ki... nerden neyden umutlanıyoruz onu da bilmiyorum... sen hayatında biri olduğunu öğrendin ; ben de başkası için acı çektiğine kendi cümleleriyle tanık oldum ama hala ne umuduysa anlamıyorum ; anlayamıyorum... evet salağız sanırım cidden -tatlicadiarzu-

al işte sen kesin nişanlandığını öğrendin... benim de biriyle görmem gerek sanırım... ancak o zaman aklımız başımıza gelecek... sen de ben de hep hayırlısını istedik... ama hayırlısının da onlar olmasını diledik Allahtan... şimdi sanırım hayırlı olacak başka birini dileme zamanı geldi... hiç haber alma tatlım bu herşeyi geciktiriyor ; onun olmadığı bir hayatta mutlu olman için ondan hiç haber almaman lazım ; yokmuş öyle biri hayatta gibi... çok zor biliyorum ama yapmamız gereken bu ... geriye baktıkça kaybolup gidiyoruz umutsuz umutlar içinde... ne iyi ne de kötü günleri anımsamayalım artık yaaa... :teselli:

ImageShack - Image Hosting :: dscn2722zb1.jpg

canım tekrar dogum gunun kutlu olsun ıyıkı varsın..benım bocugumun ve hepımız adına sana dogum gunu pastası:))

güzel oldu bu ... kaydirigubbakcemile5

kuzucum ne sapı ; ne enayisi yaa... herkes asıl onun için diyecek kızı nasıl ortada bıraktı diye ; adam değilmiş diye... kötükedihüso

kuzucum ne sapı ; ne enayisi yaa... herkes asıl onun için diyecek kızı nasıl ortada bıraktı diye ; adam değilmiş diye... kötükedihüso

kımse bılmıyokı en son barısıp ayrıldıgımızı ama tanıdıklarını gorupte konu acılırsa solıcem
bılsınler onun serefsızlıgını

ben saati bilmiyorum... ama evet hava da güzel ... oy kullanmaya gitmiştir belki de ...
ben kullandım geldim :)

ben daha kullanmadım bırazdan kardesım gelcek gıdıcez..kalabalıkmıs..bı kardesımde gorevlı..of usenıyomda..ınsallah en hayırlsı olsun hepmızı ıcın..

bocugum sende kotumusun...yoksa..

azucuk -tatlicadiarzu-

ya bir ara acayip bir huzura ermiştim ya o yok artık... o huzura da sanırım haber almamakla erişmiştim... ama şimdi haber almamaya da alıştım galiba... ondan...

bir de 6 ay olacak nerdeyse ve artık birileri hayatına girecektir diye düşünüyorum... yolda yanında elini tutuğ yürüdüğü biriyle karşılaşmaktan çok korkuyorum... öyle garip birşey...

bir de en son haber aldım ya ; iyi dileklerini sinir oldum... aramadı ; aramaya yüzü yok ; belki de nasılsa açmayacağım diye uğraşmak bile istemiyor... adam için uğraşılmaya değmiyorum... bilmiyorum yaaa... :sm_confused:

evet hayırlısı olsun canım... kullan oyunu gel... :)

bu arada evet ya konu açılırsa söyle bilsinler...

selam şekerler..............
herkese ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrr
ben yenı kalktımmmmmmmm
oyumu kullandım geldım..
şu kulup kurulalı neler oldu neler...
haha bırdaha kı seçimlerdede burda olurmuşuz...
ne tuhaf yaaaaaaaaa
ay alah korusun.........
ya kuzenım bugun dışarı çıkalım dıye soz verdı bende ona gore tum programlarımı ıptal ettırıp onu beklıyorum..
kalktıgımdan berı keçkere aradım cebı kapalı
alla alla
ya eger ona ulaşamassam ne yapcam ben .
havada guzel yanı degerlendırmek ıstıyorum

gunaydın kizlar...
yeni kalktım. kahvaltı edip oy vermeye gidicem.
son bilgimi aktarmak istedim.
b.. yi sildim...
msnden sildim..
hayatımdan sildim..
silinmiş olanı tekrar silmek daha az koyuyormuş.
bidaha eklemem.
o istese de bidaha göremez beni.

garip şekilde az canım yandı. sildiğimde de bişi hissetmedim.
silme sebebimi de söyleyim.
ikinci konuşmamı bilenler bilir.
boyle bi soğuk moddaydı.
dün gece napiyosun dedim uzun süre bekletti öyle bi cevap verdi.duştaydım falan dedi sonra.
baktım boyle cok ilgisiz.
silmek istedim o an.
sevmiyosun demi beni dedim
(tabi bu kadar ruhsuz sormadım)
yinemi aynı konular ne düşünmek istiyosan onu düşün
ben bu soruya cok cevap verdim bi daha duyamıcaksın
dedi
bi kere olsun saygı goster seviyomusun sevmiyomusun söyle nolur ya dedim
cevap alamıcaksın yeter falan dedi.
cikiyorum iyi geceler falan dedi
bende sildim. engelledm.

canım en ıyısını yapmışsın. artık daha çok koymayacak sana
sıldıgın ıyı olmuş bundan sonra bınkerede eklese artık evet deme
hayatındanda çıksın..
herşeyden...
sen çok guçlusun boşver ne halı varsa gorsun
artık yepyenı bır sayfa aç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…