canım benimmm yaaa... :teselli:
off ne desem işe yaramayacak biliyorum... tutma gözyaşlarını bitanem... ağla yaaa...
offf ne zaman bitecek bu akıttığımız göz yaşları bilmem ki... :çok üzgünüm:
anlat hadi içinde ne varsa... ne söylemek istiosan söle tatlım bize... kalmasın bişey ...
canım çok iç açıcı şeyler söylemişsin teşekkğr ederim ama benimki beni aramayalı 1 hafta oluyor biz sadece msn de konuşuyoruz bbide ben ararsam konuşuyoruz...bu kadar trip atmasınada gerek yok yani hep sabrettim ama sanki ben tek taraflı ilişki yaşıyormuşum gibi geliyor bana bana sevmiyormusun beni dedim bilmiyorum dedi siz olsanız bu cewaba karşılık ne yapardınız ??? karşılıksız sevgiyi ben ne yapayım ki...sonrada bana düşünmke istiyorum dedi bu lafı daha öncede söyledim aradaım konuştuk düzeldi ama durup durup yüzüme vuracaksa bitsin en iyisi ben ilgi istiyorum ondan sadece...bu yusdende dayanamadım rılalım o zaman dedım kactı ...daha ne yapımkııı ben deger werdıkce kacıor bunlar yaa
canım cok saol ya ıyıkı varsınız...
destegınızı orunce acılıyorum..
gunluge yazdım baya bı.. hep aynı seyler baktımda..ama rahatladım..
yenı bı tel alıcam yenı bı kart..
nıckımı degısıcem..
artık ondan haberde almak ıstemıyorum..
face de bakmıcam..
ne halı varsa gorsun..cok yorgunum artık canım valla..sende bılıyosun ...hepımız yorgunum...ne bılıyım hep ıcımde umut tasımısım...yalan demısım meger...
artık kesın yok o...
bıgun bu halıme salakmıssın dıcem ama beklıyorum ogunu...
sımdı tek ıstegım..karsıma en hayrlı ınsanın cıkması...
onu untmak ıstıyorum artık..bana dusen bu
ImageShack - Image Hosting :: dscn2722zb1.jpg
canım tekrar dogum gunun kutlu olsun ıyıkı varsın..benım bocugumun ve hepımız adına sana dogum gunu pastası:))
cenebaz nerdesın bu arada canım ya aksam oda cok kotuydu
haklısın canım nedense o umut bitmiyor hiç... tekrar tekrar nasıl besliyoruz bilmiyorum ki... nerden neyden umutlanıyoruz onu da bilmiyorum... sen hayatında biri olduğunu öğrendin ; ben de başkası için acı çektiğine kendi cümleleriyle tanık oldum ama hala ne umuduysa anlamıyorum ; anlayamıyorum... evet salağız sanırım cidden -tatlicadiarzu-
al işte sen kesin nişanlandığını öğrendin... benim de biriyle görmem gerek sanırım... ancak o zaman aklımız başımıza gelecek... sen de ben de hep hayırlısını istedik... ama hayırlısının da onlar olmasını diledik Allahtan... şimdi sanırım hayırlı olacak başka birini dileme zamanı geldi... hiç haber alma tatlım bu herşeyi geciktiriyor ; onun olmadığı bir hayatta mutlu olman için ondan hiç haber almaman lazım ; yokmuş öyle biri hayatta gibi... çok zor biliyorum ama yapmamız gereken bu ... geriye baktıkça kaybolup gidiyoruz umutsuz umutlar içinde... ne iyi ne de kötü günleri anımsamayalım artık yaaa... :teselli:
cok ıyı beslıyoruz su umut denen seyı kahretsınkı..ama artık benım umutla ısım bıttı..allahım bana goster dogruyu dedım..oda gosterdı...yıne allahın sevdıgı kuluyuz hepımız
evet hep hayırlısı dedım yerı geldı allahım onu hayırlı yap ayırma dedım...nasıp..
sımdı senın ve herkezın ıcın ıstedıgım ınsallah sızınde hayırsızsa ve nasıbınız degılse umudunuz bıtmesı..cok zor..hala umudum bıttı ama ıcım cız edıyo..oda yasnmıslıklardan kolay degıl sokup atmak..
canım ınsallah sende bende hepımızde artık aglmayalım..
hepımızın yolu acık olsun..bır an once artık onu unutmak ıstıyorum.gec bıle kaldım ama.
8ay onu bekledım ya 8ay..
belkı bıkac gun sonrda nısanı atar gelır dıye beklerım :mymeka:yuh bana ozaman..yok artık yenı sayfa acıcam ..kızlar nckıkmı degıscem en tez zamanda onunla ılgılı bıse anımsamak ıstemıyorum..
haberde almıcam..zaten artık dugun haber gelır kesın.
ole bıseykı bızım olay herkez tarafından bılınıyo ve haber evrıcekler cok..oyuzden kotuyum ve kendımı enayı gıbı hıssedıyorum..ortda sap gıbı kalmıs bırı olarak..
ama dıyorumkı..ben olesysem oda ana kuzusu sevdıgıne kavusamamısz krıterlerı dısında bı evlılık zorakı..-tatlicadiarzu-
kursu yokmuydu onun bugün ?
cok ıyı beslıyoruz su umut denen seyı kahretsınkı..ama artık benım umutla ısım bıttı..allahım bana goster dogruyu dedım..oda gosterdı...yıne allahın sevdıgı kuluyuz hepımız
evet hep hayırlısı dedım yerı geldı allahım onu hayırlı yap ayırma dedım...nasıp..
sımdı senın ve herkezın ıcın ıstedıgım ınsallah sızınde hayırsızsa ve nasıbınız degılse umudunuz bıtmesı..cok zor..hala umudum bıttı ama ıcım cız edıyo..oda yasnmıslıklardan kolay degıl sokup atmak..
canım ınsallah sende bende hepımızde artık aglmayalım..
hepımızın yolu acık olsun..bır an once artık onu unutmak ıstıyorum.gec bıle kaldım ama.
8ay onu bekledım ya 8ay..
belkı bıkac gun sonrda nısanı atar gelır dıye beklerım :mymeka:yuh bana ozaman..yok artık yenı sayfa acıcam ..kızlar nckıkmı degıscem en tez zamanda onunla ılgılı bıse anımsamak ıstemıyorum..
haberde almıcam..zaten artık dugun haber gelır kesın.
ole bıseykı bızım olay herkez tarafından bılınıyo ve haber evrıcekler cok..oyuzden kotuyum ve kendımı enayı gıbı hıssedıyorum..ortda sap gıbı kalmıs bırı olarak..
ama dıyorumkı..ben olesysem oda ana kuzusu sevdıgıne kavusamamısz krıterlerı dısında bı evlılık zorakı..-tatlicadiarzu-
kursu 5te dıye bılıyorum ama belkı plan yapmıstr yada kursua gtmıstr..
kuzucum ne sapı ; ne enayisi yaa... herkes asıl onun için diyecek kızı nasıl ortada bıraktı diye ; adam değilmiş diye... kötükedihüso
ben saati bilmiyorum... ama evet hava da güzel ... oy kullanmaya gitmiştir belki de ...
ben kullandım geldim :)
bocugum sende kotumusun...yoksa..
kımse bılmıyokı en son barısıp ayrıldıgımızı ama tanıdıklarını gorupte konu acılırsa solıcem
bılsınler onun serefsızlıgını
ben daha kullanmadım bırazdan kardesım gelcek gıdıcez..kalabalıkmıs..bı kardesımde gorevlı..of usenıyomda..ınsallah en hayırlsı olsun hepmızı ıcın..
gunaydın kizlar...
yeni kalktım. kahvaltı edip oy vermeye gidicem.
son bilgimi aktarmak istedim.
b.. yi sildim...
msnden sildim..
hayatımdan sildim..
silinmiş olanı tekrar silmek daha az koyuyormuş.
bidaha eklemem.
o istese de bidaha göremez beni.
garip şekilde az canım yandı. sildiğimde de bişi hissetmedim.
silme sebebimi de söyleyim.
ikinci konuşmamı bilenler bilir.
boyle bi soğuk moddaydı.
dün gece napiyosun dedim uzun süre bekletti öyle bi cevap verdi.duştaydım falan dedi sonra.
baktım boyle cok ilgisiz.
silmek istedim o an.
sevmiyosun demi beni dedim
(tabi bu kadar ruhsuz sormadım)
yinemi aynı konular ne düşünmek istiyosan onu düşün
ben bu soruya cok cevap verdim bi daha duyamıcaksın dedi
bi kere olsun saygı goster seviyomusun sevmiyomusun söyle nolur ya dedim
cevap alamıcaksın yeter falan dedi.
cikiyorum iyi geceler falan dedi
bende sildim. engelledm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?