Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bir hata daha....

noldu yaw ... şarkı mı yoksa bu ?

ebrucum aşk durdukçayı galateia yazdı zaten...

belki sana yazarım uğradığım bir şehirden
küçük bir kart atarım mekke ya da kudüsten
kulağına bir şarkı fısıldarım sen artık dönmez derken ..

dünya döner tek bir yana doğsun diye gün bir daha
ben de döndüm tekrar sana sönmek için yanayana

pardon biz bi öncesinde en çok güldüğümüz parçadan mı bahsedecektik . . .
bende ne dedim

bu ılahımı ya mekke kudüs falan-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kesin, sonra sabahlarız, sonra ben yarın işe gitmicem diye ağlarım kaydirigubbakcemile3

aglama bebegım aglama uc gun ladı bayramakaydirigubbakcemile

kızlar gece hıc uyumadım ya uykum geldı ya
hergece ıkı de yatan ben ne oldu bana aman tanrım nolamaz nayır-tatlicadiarzu-

bu ılahımı ya mekke kudüs falan-tatlicadiarzu-

yok anacım esas ablayı terkeden aptal çocuğun canı mekke kudüsü gezmek istemiş...
rahat batmış yaniii...

yüksek sadakat söylüyor ya kesin duymuşsundur... klipleri de sürekli çalınıyor...

klip çıkmadan ben keşfetmiştim ... klip çıktığında keşke duymasaydım dediğim zaman zaten... bir de işletmede bangır bangır çalıyorlar... gelde hüzünlenme ... :1closedeyes:

çalgıcı karısı binnaz esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaaaaaaaaaaaaaaz binnaaaaaaaaaaz binnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aglama bebegım aglama uc gun ladı bayramakaydirigubbakcemile

kızlar gece hıc uyumadım ya uykum geldı ya
hergece ıkı de yatan ben ne oldu bana aman tanrım nolamaz nayır-tatlicadiarzu-

benim de uykum geldi mirmirmirmir
böcüşüm senin gelmedi mi, yarın pazartesi, sendrom günü yani...

hahah akızlar benimkine hoşçakal dedim bana ne bu şimdi yazdı msn de dedim elveda demedim hoşçakal dedim puhahahahahah adam korktu terkettim die herhal

çalgıcı karısı binnaz esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaaaaaaaaaaaaaaz binnaaaaaaaaaaz binnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

süper oldu bu kaydirigubbakcemile5

bu arada saatleri 1 saat ileri aldınız demi... aman gecikmeyin sabah... sengözlerimebaksanab

benim de uykum geldi mirmirmirmir
böcüşüm senin gelmedi mi, yarın pazartesi, sendrom günü yani...

gelmedi valla yaaa... ilginç demi...
ya ben bu aralar hepten sendromlu oldum... iştekilere de ayrı bir gıcıklık yapıyorum niyeyse... yani farketmez pzt - salı :))

hahah akızlar benimkine hoşçakal dedim bana ne bu şimdi yazdı msn de dedim elveda demedim hoşçakal dedim puhahahahahah adam korktu terkettim die herhal

valla ben hoşçakalı ayrılırken demiştim... genelde de öle denir ama ... korkmuş senin ki :)))

bencede oh olsun ohhhhhhhhhhhhhhhhh kaldı kaldı msn de hiç bişey yazmadan çıktı üküz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…