gelmedi valla yaaa... ilginç demi...
ya ben bu aralar hepten sendromlu oldum... iştekilere de ayrı bir gıcıklık yapıyorum niyeyse... yani farketmez pzt - salı :))
aaa saatler yandık ki ne yandık delikafadulden
hadi ben kaçayım, yandım ben yandım...
yok anacım esas ablayı terkeden aptal çocuğun canı mekke kudüsü gezmek istemiş...
rahat batmış yaniii...
yüksek sadakat söylüyor ya kesin duymuşsundur... klipleri de sürekli çalınıyor...
klip çıkmadan ben keşfetmiştim ... klip çıktığında keşke duymasaydım dediğim zaman zaten... bir de işletmede bangır bangır çalıyorlar... gelde hüzünlenme ... :1closedeyes:
çalgıcı karısı binnaz esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaaaaaaaaaaaaaaz binnaaaaaaaaaaz binnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
benim de uykum geldi mirmirmirmir
böcüşüm senin gelmedi mi, yarın pazartesi, sendrom günü yani...
hahah akızlar benimkine hoşçakal dedim bana ne bu şimdi yazdı msn de dedim elveda demedim hoşçakal dedim puhahahahahah adam korktu terkettim die herhal
bızde ayrılırken hoscakal dedıksenağlamagelmedi valla yaaa... ilginç demi...
ya ben bu aralar hepten sendromlu oldum... iştekilere de ayrı bir gıcıklık yapıyorum niyeyse... yani farketmez pzt - salı :))
valla ben hoşçakalı ayrılırken demiştim... genelde de öle denir ama ... korkmuş senin ki :)))
aaa saatler yandık ki ne yandık delikafadulden
hadi ben kaçayım, yandım ben yandım...
şu dünyadaki en mutlu kişi sevmeyi bilendir
şu dünyadaki en mutlu kişi mutluluk verendir
bütün dünya buna inansa bir inansa
hayat bayram olsaaa
insanlar elele tutuşsa birlik olsa uzansak sonsuza...
ben şimdilik yatağa uzanıcam, sonra sonsuza da uzanırım :roflol:
ben şimdilik yatağa uzanıcam, sonra sonsuza da uzanırım :roflol:
kaç bakalım canım... yeni yaşın tekrar kutlu mutlu olsun...
mutluluk ; aşk ; huzur ; para peşini bırakmasın ; paçandan çekiştirip dursun hep... :)))
kaydirigubbakcemile3
ben de yavaş yavaş yatayım kızlar... çok eğlendim bugün...
üzmeyin kendinizi ... ebruşum senin de uykun geldi hemencecik yat yatağına gömül yastığına uykuya dal tamam mı ... düşünme hiçbişey...
gerekirse 7 + 9 şekline say tamam mı yerimseniben
a.s.a.s.a.s. canım benim, çekiştiren mutluluk, aşk, huzur, para olsun delikafadulden
beni genelde çekiştiren yeğenim oluyo :roflol:
teşekkür ederim canım benim Şeniz
bence de yapmayalım...
kız şase... galatea zaten ağlamaklı yazıyor şimdi iyice damardan girer...
ebru da ağlamaya yer arıyor olmaz...
:mymeka:
bende yatıom canlar iyi geceler herkes yarına mutlu haberlerler gelsin yoklama alacam
ben veriyom şimdi damardan böleee romeo gibi julyetin yanında ölüp kalcazzz kaydirigubbakcemile2
hadi ya yatın da yatayım...
kaydirigubbakcemile3
ben de yavaş yavaş yatayım kızlar... çok eğlendim bugün...
üzmeyin kendinizi ... ebruşum senin de uykun geldi hemencecik yat yatağına gömül yastığına uykuya dal tamam mı ... düşünme hiçbişey...
gerekirse 7 + 9 şekline say tamam mı yerimseniben
hadi kapatıoz hadiii dağılınnn :))
gececilere yer açın hadiii...
bende yatıom canlar iyi geceler herkes yarına mutlu haberlerler gelsin yoklama alacam
süpersin böcüşüm, ay bugün ben de çok eğlendim, canlarım, cicoşlarım, sefiyoruuuummm uleennn :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?