aslında ıkımızın arasında pek bı sorun yok ama benım annem cok sorun cıkarıyo bız 2 senedr sözluyuz yenı mezun oldum mezun olunca nısan yapcaktık annem bekle dıyo sözlumde bu duruma kızıyo ben arada kalıyorum bana süreklı ısrar ettı bende bagırdım oda bana bagırdı zaten ewde cok bunaldım bıde o üstüme gelınce telı kapattımm cok kırıldım ılk defa ben böle cok üzgünken bana sesını yukselttıı :dilcikar:
yok cnm neden yanlıs anlıyım zaten ınsan sınırle ne yaptıgını bılmıyo bazen ewet ewde sürekli kavga oluyo aılemle hıc anlasamıyorum o da ilişkımıze yansıy unı deyken böle degıldı hıc kavga etmezdık anneme sınırlenıp ona bagırıyorum o bana sesını yukselterek benı hıc önemsemıyosun umrunda degılım zaten dedı annem ın bekle demesının sebebı ben 20 yasındayım sözlum 27 yasında bunu kafaya takıyo ve bısuru sacma neden bıde nısanlımı yakısıklı bulmuyo bana cok güzel oldugumu falan söluyo sınır edıyo benı aıle arasında söz yaptık cnm
.... ben bugün bişiyi farkettim,sütten ağzım yandığı için artık yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum,hatta yoğurt bile yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hayatıma giren insanlara bağlanmadan geri çekiliyorum,çünkü önceki ilişkimde yaşananları yaşamaktan,aşık olmaktan korkuyorum,onlardan da bana hayır gelmediğini görünce kesip atıyorum,uzatmıyorum bu durumda başkasına aşık olamıyorum aşık olamayınca da eskisini unutamıyorum,bunu farkettim bugünlerde,hoş karşıma gerçekten adam gibi bi adam çıkmadı ya o da ayrı bi konu,
kızlar şey olayı güzel yalnız.
buraya herşeyi yazıyoruz ya..
ben yumuşak bi insanımdır. kin tutmam.
ama o adam bana geldiğinde ben cidden burdaki yazılarımı okusam kinlenirim gene:)
cok tesekur küçükböcek destegın fıkırlerın ıcın benım tek sorunum aılem artık cok sıkıldım onlar bennı hıc anlamıyo maleseff annem dıs görunususe cok önem verırı maleseff
kizlar simdi evde yanlizim bugün sacimi bile taramadim bir an önce kendime gelmek istiyorumm ben yaa icimin acisi biraz gecse offf yaaaaa
aman canlarım yaaa bı kac hafta sonra yenı bir yıla gircez....azcık umutlu olalım ya karamsarlıgı bırakın artık
sen ne alemdesin bakalım ?
ben artık herşeyi haline bıraktım tatlıma.s a.s bazen konuşuoruz msn deben kendimi artık sana bıraktım falan dıoyerimseniben ama daha affetmedim onu...bilemiorumm
o zaman önce duş al tatlım... saçların mis gibi koksun... sonra güzelce kurut ve şekil ver...
sonra güzel bir koku da sürün...
bu saatten sonra sonra kimse gelmezse giy pijamalarını otur tv karşısına...
komik bişiler bul ; mesela avrupa yakası ...
bir de sıcak bir şeyler ... ama kahve olmasın ... uykun kaçmamalı...
adaçayı mesela ; rahatlatır...
anlaştık mı ?
cok tesekur küçükböcek destegın fıkırlerın ıcın benım tek sorunum aılem artık cok sıkıldım onlar bennı hıc anlamıyo maleseff annem dıs görunususe cok önem verırı maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?