Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

peki canım annen neden bekle diyor ve sen annene hak veriyormusun?
söz aile arasında mı olmuştu ?

bir de yanlış anlama ama sen başka şeye de kızıp acısını ondan çıkarmışsın sanırım...
sana sesini yükseltip ne dedi ?

bana biraz fazla tepki göstermişsin gibi geldi bu anlattıklarınla...
ben özellikle telefon kapatılmasını anlamıyorum ; aynı şeyi o sana yapsa ne düşünürsün?

en kötüsü bu durumdan rahatsızsın ve canın yanıyor ...
durumu anlamaya ; dışardan bakan biri olarak sana da burdan bakman konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum... umarım yanlış anlamazsın... :sm_confused:

yok cnm neden yanlıs anlıyım zaten ınsan sınırle ne yaptıgını bılmıyo bazen ewet ewde sürekli kavga oluyo aılemle hıc anlasamıyorum o da ilişkımıze yansıy unı deyken böle degıldı hıc kavga etmezdık anneme sınırlenıp ona bagırıyorum o bana sesını yukselterek benı hıc önemsemıyosun umrunda degılım zaten dedı annem ın bekle demesının sebebı ben 20 yasındayım sözlum 27 yasında bunu kafaya takıyo ve bısuru sacma neden bıde nısanlımı yakısıklı bulmuyo bana cok güzel oldugumu falan söluyo sınır edıyo benı aıle arasında söz yaptık cnm

kızlar şey olayı güzel yalnız.
buraya herşeyi yazıyoruz ya..
ben yumuşak bi insanımdır. kin tutmam.
ama o adam bana geldiğinde ben cidden burdaki yazılarımı okusam kinlenirim gene:)

selam kızlar,neler yaptınız bugün,ben öğleden sonra canım hiç de istemediği halde iyi gelir düşüncesiyle kendimi sokağa attım,bi karum bi tunalı yaptım evime en yakın yerler oralar çünkü,biraz alışveriş yaptım,mağazaları gezdim bir iki bişiy aldım,kendimi iyi hissettim bi de kahve içtim bugünümü böle geçirdim,iyi geldi gerçektende,baştan canım hiç istemedi ama çok iyi geldi,şimdide ben yokken yazdıklarınıza bakıp biraz tv.seyrederim,bi ses yok hiç kimseden,eskiler isimlerini hakedercesine eskide kalmaya devam ediyorlar,bizim için en iyisi hakettikleri o yerde kalmaları,ama biz kıyamıyoruz işte onları orada bırakmaya yeri gelicek biz de kabullencez onların asıl yerinin tarihin tozlu sayfaları arasında olduğunu yeter ki zaman girsin araya,yeterki güçlü duralım,ben bugün bişiyi farkettim,sütten ağzım yandığı için artık yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum,hatta yoğurt bile yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hayatıma giren insanlara bağlanmadan geri çekiliyorum,çünkü önceki ilişkimde yaşananları yaşamaktan,aşık olmaktan korkuyorum,onlardan da bana hayır gelmediğini görünce kesip atıyorum,uzatmıyorum bu durumda başkasına aşık olamıyorum aşık olamayınca da eskisini unutamıyorum,bunu farkettim bugünlerde,hoş karşıma gerçekten adam gibi bi adam çıkmadı ya o da ayrı bi konu,

anladım biraz daha iyi... o zaman canım işin en zor kısmı sende... evet arada yaş farkı varmış... annenin bekle demesi normal... çünkü sen daha 20 yaşında küçücük kızısın onun... ama önemli olan dış görüntü değil ... bu kısmı çok ilginç geldi bana... önemli olan senin mutluluğun... hangi anne bunu gözardı edip ; yakışıklı değil sen çok güzelsin der ki ; bence annenle daha açık bir şekilde konuş... başka düşünceleri de var sanırım... :sm_confused:

sözlüne bu durumu yani bir süre daha beklemeniz gerektiğini biraz daha sorunsuz ve kabul edilebilir şekilde anlatmaya çalış... 4,5 yılda onu mutlaka tanımışsındır ; nasıl iletişim kuracağını biliyorsundur...

ikiniz de karşılıklı olarak ses yükseltmişsiniz... istersen ufak ılımlı bir mesaj at...
çünkü bak o seni arıyor ; msj atıyormuş... bence ufak şeylerden böyle büyük sorunların çıkmasına izin verme...

inan şu anda aramızdaki en şanslımız sensin ... biz gerçekten yitirdik sevdiğimiz insanları ... ve elimizden bir şey gelmiyor ... eğer seviyorsan ; yapacak bir şeyler varken yap yerimseniben

en doğrusunu yapıyorsun canım zaten... hayır gelmeyecek ; adam gibi olmayan adam niye bağlanasın ki... niye aşık olasın ... inşallah en kısa zamanda seni hakeden bir adam çıkacak karşına... o zaman zaten bunları düşünemeden bir bakmışsın ; " kızlaaar ben aşık oldum " diye haber veriyorsun bize... kaydirigubbakcemile3

kızlar şey olayı güzel yalnız.
buraya herşeyi yazıyoruz ya..
ben yumuşak bi insanımdır. kin tutmam.
ama o adam bana geldiğinde ben cidden burdaki yazılarımı okusam kinlenirim gene:)

bana da hatırlatın olur mu ;
" böcüüük affetme sakın sevgisinden emin olmadıkça " deyin bana...
hatta arada kafama filan vurun :mymeka:

gelmeyecek ama birgün gelirse benneyaptımki

cok tesekur küçükböcek destegın fıkırlerın ıcın benım tek sorunum aılem artık cok sıkıldım onlar bennı hıc anlamıyo maleseff annem dıs görunususe cok önem verırı maleseff

cok tesekur küçükböcek destegın fıkırlerın ıcın benım tek sorunum aılem artık cok sıkıldım onlar bennı hıc anlamıyo maleseff annem dıs görunususe cok önem verırı maleseff

o zaman otur ve sakince düşün ;

sözlünü neden seviyorsun ; seni nasıl mutlu ediyor ; mutlu etmek için şimdiye kadar nelere göğüs gerdi ; saygısını ; sevgisini gösterme şeklini ... sinirlendiğinde tepkisini ; haksızca özür dileme şeklini ya da haklıysa tavrını vs...

bu insanla sen hayatını birleştirmek istiyorsun değil mi ?

bunları dök bir kağıda ... önce sen gör olumlu - olumsuz yanlarını ... umarım olumsuz yanı yoktur... sonra da annene göster ;

" ben bu özelliklerinden dolayı bu insanı istiyorum hayatımda " de...
daha yakışıklı biri de bana bunları verebileceğinden eminmisin diye de sor ?

ama yine de çok gençsin canım... ve 16 yaşında nerdeyse başlamışsın bu ilişkiye...
annenin görebildiği şeyler ne onları da mutlaka sor... sadece çocuk yakışıklı değil gibi bir açıklamayı kabul etmediğini söyle bence... çünkü kusura bakma annen ; ama gerçekten mantıksız ve yanlış bir yaklaşım ... :uhm:

kizlar simdi evde yanlizim bugün sacimi bile taramadim bir an önce kendime gelmek istiyorumm ben yaa icimin acisi biraz gecse offf yaaaaa

o zaman önce duş al tatlım... saçların mis gibi koksun... sonra güzelce kurut ve şekil ver...
sonra güzel bir koku da sürün...

bu saatten sonra sonra kimse gelmezse giy pijamalarını otur tv karşısına...
komik bişiler bul ; mesela avrupa yakası ...
bir de sıcak bir şeyler ... ama kahve olmasın ... uykun kaçmamalı...
adaçayı mesela ; rahatlatır...

anlaştık mı ?

ben artık herşeyi haline bıraktım tatlıma.s a.s bazen konuşuoruz msn deben kendimi artık sana bıraktım falan dıoyerimseniben ama daha affetmedim onu...bilemiorumm

hala pes etmedi yani... iyi iyi ... kaydirigubbakcemile3

evet bırak bakalım zamana ... sen biraz daha sakinleştiğinde de hala peşindeyse neden olmasın... ama evet zorlamamak en doğrusu ... zorlayarak unutamazsın... hem ne güzel biraz beklemede kalsın bakalım eşşek ... kaydirigubbakcemile5

jelibonuuuum ; ballı süt iç en iyisi sen ... ohhh ne güzel hem tatlı da iyi gelir...
sonra biraz da dudaklarına sür bal ...
dün biraz cilt bakımı topiclerine filan da göz attım da...kaydirigubbakcemile3

öyle yapicam bende dus alicam simdi belki iyi gelir ben kahve hastasiyim ama bu gece uyuyamazsam yine aglarim...

su sözü aklimda

dün demisti bitirirsem zaten söylerim ..... :çok üzgünüm: :1no2:

Canım sorun sadece dış görünüş ise aileni dinleme
Mesela benim bir akrabamın eşi de hiç yakıştırılmadı kıza...
Ama araları çok iyi...Kızı el üstünde tutuyor eşi...
Şimdi herkes damadı kabullenmiş durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…