Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben böylede güzelimmmkaydirigubbakcemile3

bu patronuna gelsin :mymeka:

ne kaa güzelmişsin, hayran kaldım, yalandan kaç yıl yerim acaba :roflol:

:roflol:

istersen evlenebilirz:jeyyar:sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

beni de kendinize benzeticeksin... gidiyorum ben ... hadi çüüüz...
tubicik düzelince haber verin öyle gelicem ben :))

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3bu kesin beni cok beyendi naz ediyoosırnaşık şey

ben böylede güzelimmmkaydirigubbakcemile3

istersen evlenebilirz:jeyyar:sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3bu kesin beni cok beyendi naz ediyoosırnaşık şey

evlenmek mi şey benim toplantım var, sonra düşünürüz, yandan yandan uçayım ben

günaydın kizlar..
bende uyandım. geçmişi falan okuycam geride kalmışım ama buralardayım.
iyi bi gün olsun falan dicem ama umudum yok.
sizin için iyi bi gün olsun.

hosgeldin prenses..avatarımı gören kacıyoo ama sen kacmaaakaydirigubbakcemile3

ŞASEM UNLAR SENıN ıÇıN BURUK BıR DOĞUM GÜNÜ GEÇıRMıŞSıN BıRDAKıNE ıNŞ MUTLU HUZURLU GEÇıRıRSıN YA DÜN HERKESÇıKLER KÖTÜYMÜŞTÜ

umudum canım sağol tatlım, üzülme, buruk geçirdim ama üzüntüden değil, hatta sevinçli geçti
çiçekler aldım, mis kokulu, gece mis gibi koktu odam :))
o burukluktan ziyade sevinç gözyaşıydı, çok şükrettim bütün gün,
allahım dedim bu dünyada beni sevenler var, ailem var, dostlarım var, benim ona yüklediğim anlamları yüklemese de onun da sevgisi var... bunlara şükrettim...

çok sağol canım benim a.s.a.s.

demin içimden geçti.
biz b.. ile gölbaşına giderdik hep.
göl kenarında dururduk.
alkol alırdık konuşurduk..
bi gün yine onla oraya gidicek miyim ki ben ya..

kahvaltımı ettim. spora falan mı gitsem. gerçi dısarı cikmaya bile üşeniyorum sacım başım berbat..
evde spor yapiyim biraz.
kalkin sizde oturmayın spor yapın.

yap canım spor yap princessim fıstığım :)) hava da süper :)) dışarı da çıkabilirsin saç baş dediğin yarım saatlik iş delikafadulden

bu güzelligimle bende spoar yapcam:))))))))))))))))

Bende geldim geçmişi okudum ama hep şarkı sözüymüş :))))
Princess git yap sporunu canım. Ben evde otur otur ders çalış arka tamponları büyüttüm iyice :)))
Galateiacım senin yazını da okudum. Hepimiz aynılarını yaşadık yaşıyoruz.Bak en güzeli hep bunu söylüyorum ama ne olumlu ne olumsuz bişey düşünme akışına bırak.Yani yok malesef yapacak hiç birşey yok yok yok
Keşke olsa yapsak hepimiz ama yok işte...
Ay kızlar bende geldim çıkayım şimdi arada gelirim. Sınava az kaldı. Öpüyorum şimdilik sizleri...a.s.

yaa tubicik valla dayanamıyorum ben ama yaaa :))

heee senden güzeliyim diyee kıskanıyon dimisırnaşık şeysırnaşık şey

güle güle git fibritim, kız tubicik değiş şu güzel avatarını, kıskanıyolar :roflol:

he valla kıskanıyorlarrr kaydirigubbakcemile3su oklava gibi kaslaraaasırnaşık şey fare gibi dişlere bi bakkkksırnaşık şey..,insanın baktıkca içi açılıyoosırnaşık şey hanginizde var bu güzellikkaydirigubbakcemile3

futbolcu mesaj atmış kızlar..
laubaliliğe bakın mesajdaki..mesaj şu:

"slm şeker "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…