prenses aksam naptın konustunmu sıldınmı
kızlar çok güzel bi rüya gördüm erkek bebeğim war yanmdada sevgilim sözde bizim çocuğumz alışveriş yapıyoru ona rüya tabirlerine baktım erkek çocuk müjdeli bi habermiş ayy warya içim parçalandı bu arada günaydın prensesim ebrucum nasılsınz bugün kızlar
gelmediki..
önceki gün şey demişti ama
çok hastayım ölüyorum modundaydı.
yataktan cikmiyorum falan.
belki ondan gelmemiştir.
konusma hevesimde kalmadı valla. msnide açmıyorum.
hayattan soğuttu adam beni.
kızlar çok güzel bi rüya gördüm erkek bebeğim war yanmdada sevgilim sözde bizim çocuğumz alışveriş yapıyoru ona rüya tabirlerine baktım erkek çocuk müjdeli bi habermiş ayy warya içim parçalandı bu arada günaydın prensesim ebrucum nasılsınz bugün kızlar
canım erkek cocuk gercekten ıyıdır ruyada hayır olsun ınsallah
bende ıyıyım allaha sukur
aglayamıyom ya tek derdım bu
ıcım buruk ama cok tuhafım
galetecim bigün hepsi geçecek hayatım, yeter ki kendine daha fazla değer ver tamam mı canım :1hug:
galetia ya lütfen hepimiz bunları yaşadık her şerde hayır vardır bunu unutma belki o olsa yanıda evlenseniz çoğunuz olsa hır gür çıkacak sıkıntılarınız olacak belkide seni dövecek ne bileyim beterin beteri vardır ama asla umutsuzluğa düşme böylesi senin daha hayırlıdır belki şu dünyada yaşmamısın bile bir sebebi var bir yerlerde bir eksiği tamamlıyoruz o senin nasibin değilmiş demekki kendine zaman var düzeceksin sebebpleri düşünme
galetyacım canım (ısmı yanlıs yazdım ama ıdare et)
burda herkez senın cektıklerını cektı hala cekıyoruz...
yanlız degılsın..ama gecıcek..
bunlar bı sınav bıtanem ınankı..ben artık boe dusunuyorum
hepımız hayırlsıı dedık ama demekkı hayırlı degıller ahkkımızda
hayırlı olsalardı yanımızda olurlardı...
allah kulunun duasını kabul edrmıs hayırlıysa hemde hemen..
ama o duanın ıcınde ser varsa kabul etmezmıs ama mutlaka mukafatını verırmıs bu dunyada olmasad obur dunyada canım
ve bı ornek olarak...
bu cok hosuma gttı benım..
doktora gttıgımızde bı ılac ısterız su ılac bana ıyı geloıyo derız bunu yazaemısın..
eger ıyı gelıcekse yazar oda
ama yan etkısı var deyıp aynı degerde baska ılac verebılır bıze yada daha ıyısını verır yada senın ıhtıyacın yok deyıp hıc bısey vermez..
bole dusun canım.
her serde bı hayır var...
allah em hayırlısını versın hakkımızda hepımızın..
allha dua et ve kusme dua na dvam et
bız hepmız burda senın yanındayız ..ve ıyıkı burdasın emın ol
burası olmasa dah kotu olurduk emınım
inş canm ayrıca prensesm takma pek fazla sen ekledin onu msne son bi laf sölemek için iice soğudu ona karşı fikrlerin blli oluo hiç eklemycektin bnce onu ama sen bilrsin ilerde keşki demessin en azından hayatım:))
ebru bundan sonra konusabilmem zor gibi.
cünkü şehir dışına giderse gene bi hafta giremez. taa cuma konusmam gerekir.
cumada ne dicem yani.
ya sen beni geçen hafta üzmüştün hadi güle güle:S
off düşünmemeye calışıyorum yok sayıyorum.
ağlamaa.. daha iyi..
zamanla hiçbişi kalmıcak.
ebrum o kadar çok istiyorum ki iyiki onla evlenmemişim dediğin günleri görmeyi..
canım erkek cocuk gercekten ıyıdır ruyada hayır olsun ınsallah
bende ıyıyım allaha sukur
aglayamıyom ya tek derdım bu
ıcım buruk ama cok tuhafım
kızlar ben kötüyüm nöbetim geldi yineeeeeeeeeeeeeee
çok beğendim ben bu yaklaşımı ve hayırlı olsalardı yanımızda olurlardı yorumunuzu . . .
dualara küsmemekte gerek evet . . .
olmayınca dualar, gerçekleşmediğinde istediğimiz vazgeçiyoruz bırakın onu dilemeyi hayırlısını istemeyi bile . . .
:Saruboceq: Allahım cc sen bilirsin bizi herbirimize hakettiğimizi nasib eyle . . .
Amin . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?