Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ince düşünmüş aslında..
fırtınam bugunler de geçecek.
senin düğününde halaybaşı olucam söz pek anlamam halaydan amadelikafadulden bişiler yaparım senin için
:teytey:

canım
aslında bende anca bu hale geldım yanı umutlarım bıttı ole artık bunları ıyıce gorur oldum
ama gercekten cok ınanıyorum
ınsalah allah hepımıze en hayırlısını nasıp etın

bitanem ben silemicem galiba..
yani içkili olduğum zamanlarda engellerim sadece.. onun dışında yaşadığını izliyim..
bide inşallah bi gün ben çok mutlu oliyim onu o izlesin

evet canım ben artık en hayırlısını ıstıyorum ve onu untmak ıstıyorum keske hıc hayatıma gırmeseydı
ama yasancaklar varmıs
sende uzulme canım dua et bol bol

canım ya nobetını gelmms sayalım gerı yollayalım
arkadasın ıyı guzel dusunmus ama madem dugunede cagırmasaydı hayret bıse
yanı hayatında bırı oldugunu soleyebılırdı ama herseyını anlatmazdı
bu hıc hos olmamıs

sankı ben kıskancam nıspet yapacammmmmmmmmmm
neden boyleler ya

canım ama hepimiz öyleyiz aslında..
düşünsene ben çok mutsuzken sen gelip ben aşığım çok mutluyum yuppii diye anlatabilir misin..
tabi en azından ilişkisini bilmen gerekiyodu ama anlatmaması bile sana değer verdiğini gösteriyor bence..

bazen oyle bır durumda oluyorumkı dıyorumkı ya ona hakkım helal olsun varsın yuvasında mutlu olsun.
ama bazen oyle oluyorkı ya döktügüm göz yaşlarım çıksın istıyorum.

bitanem ben silemicem galiba..
yani içkili olduğum zamanlarda engellerim sadece.. onun dışında yaşadığını izliyim..
bide inşallah bi gün ben çok mutlu oliyim onu o izlesin

CADIARZUsen bılırsın canım
ahh senı cok ıyı anlıyom
bende ole yapmak ısterdım kesın
sonucta bı umut var
ole sanslısınkı hala umudun oldugu ıcın
ınsallah canım
cok mutlu ol ve ouzaktan ancak ızleyebılsın

fırtınam sen ne dersen de ne düşünürsen düşün
sana yaptıkları yanına kalmaz..
sen ah etmesende olur. Allah görüyo.

benim eski bayağ karışık hayatı ankaragücü falan oynadı...sonra futbol hayatı söndü delikafadulden
şimdikide kulup arastırıyor benım topculara kulup dayanmıyor...ama u ile olana bn bı beddua etmısım ınsallah futbol hayatın biter dıe hihoyyyt tuttuuuu

hadi herkes sewdiğinin resmini koysun bakalım adam olurmu bunnardan ama sonra silelim alıntı yapmayalaım...

ya muzurluk war üstümde ben eskisinden ayrılınca onun resimlerinde bayağ bir oynamıştım tek kaş falan yapıordum sonra bakıp bakıp gülüyordum

strest atıyordum =(

bende yok malesefkı
duyunca yırttım hemen
artık onadn hıc bıse yok bende yanı varda onlarıda cıkartcam elden parfum makyaj malz fıncan falan ıste..resım msj maıl falan gıbı seylerı hallettım

ben daha once koymustum yine koyayım bulmaya calışayım..
yenisi nerde oynuyo tuticim?
bu benimki de uzunn süredir sakatmış,kadroya alınmıyomuş. benle tanıştığı hafta bunu kadroya aldılar. maça çıktı falan. sen benim şansımsın meleğimsin uğur getirdin diyip duruyo:)

ben ayrı oldugumuzda hergece onun resmıyle yatıyodum opuydum gogsume koyup uyuyodum..onu cok ozluyodum hep hayal kuruyodum dua edıyodum...

kızlar ole cok dua ettımkı ben
4444 salavat 9999 fatıha
ve daha her uyuyrken uyanırken yemek yerken her an kavusalım dedım
ama olmadı
sımdı demıyorumkı duam kabul olmadı..sadece hayırlı degımıs bana dıyorum

ebrum bunları bende yaptım desem..
bide sen şimdi bunu yazdın ya. silinebilir..duadan söz edince modlar geliyo.

hakkettende sansı olmusun prınceess

tuticim resmi akşama koyiyim canım.
format attığımda silinmiştide yedek hafızamda var oradan yüklicem :)

kızlar ben çevirgelmidir döngelmidir 70 kere okudydum onu başkası geldi onun yerine ahahahahah
ama sonra u efendi geri dönüş yapmaya başladı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…