Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canım aynısını bende yaşadım ve bende iyiki diyorum . belki şu bizim üzüldüğümüz insanlar varya onlarada bir gün iyiki olmamış diyeceğiz

bende değişiklik yok canım, zaten kimsede yok, hepimiz aynıyız, ama günden güne daha iyiyiz...
canım iyi olduğuna çok sevindim, hep iyi ol inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kıslarrrrrrrr ya bende nickimi degiştirmeye karar verdim sizce bna ne yakısır:icecream:

aklımda bir nick var ama şimdi sölemicem ..sizin düşüncelerinize bi bakayım ilk:jeyyar:

ayy kıyamam yaa... bu arada aslında iyi yapmışsın... zor elbet ama mutsuz bir ilişkiye de dur demek lazım... hep sen onun mutluluğu için çabaladıysan ve karşılığını alamadıysan da dur demek lazım... benim de benzer bir ilişkim vardı... sen güçlü davranmışsın ; doğru kararı vermişsin... senin deyüzün gülmeli ; senin için birileri çabalamalı... benimki de eğer ayrılmak istemeseydi belki ben de bu kararı vermek zorunda kalacaktım... terkedilmek ; terketmek ikisi de acı... ama en azından karar senin kararın daha farklı yaşayabilirsin bu acıyı... biz de karar bizim olmayınca kısmet değilmişe sığınıyoruz... hayırlısı olsun canım...

Of ya benim bu sınavı kazanamamam için sanki kader beni zorluyor.

kuzucum yaa talibin varmış :) üzülme ; hiç sıkıntı yapma... aynı amcanın dediği gibi bir kızı bin kişi ister bir kişi alır... sınavına konsantre ol sen... hayırlısı olsun herşeyin... bırak aileler tanışsın... nolacak sen istemezsen kimse zorlamaz seni... biliyorum yüreğin kaldırmaz bir başkasını ... rüyasını görmek bile can yakar... ama sınava daha 1 ay var... olmadı sen güzel bir dille anlatırsın amcaya olayı ... ama misafiriniz olsunlar ; bundan zarar çıkmaz... dersin ki herşey kısmet... biliyorsunuz sizinle de paylaştım bir ilişkimi ; sonrasında da bittiğini... ben sizi de ailenizi de üzmek istemem ama şu an bir şeye adım atmak bana doğru gelmiyor dersin... amca yaşından ve olgunluğundan bunu anlayacaktır... ama bişi söyleyeyim böyle deyince daha çok gözüne gireceksin haberin olsun :)))

selam şekerler.................

merhaba yavrular... çok çalıştım ben yine yaa :)

kızlar ya ben dün gece bir rüya gördüm... 10buçukta yataktaydım yine :) iyice tavuk oldum ben yaa... ama karnım ağrıyordu napayım... neyse bu rüyayı daha önce görsem sinir olurdum... hatta daha önce benzerini gördüğümde rüyamda da duruma sinirlenip ağlamıştım..

benimkinden önce cidden aşık olduğum biri vardı... hatırlarsanız her sabah işe giderken ve her akşam dönerken karşılaşıyorduk filan... ben gidip metroda bekliyordum erken çıkmışsam işten karşılaşalım diye... artık afakanlar basıyordu birşey yapmıyordu çünkü... bense nerdeyse takla atacaktım tanışmak için... sadece öyle bakıyordu arkadaş... adı da sarışın çocuk :))

neyse rüyamda onunla karşılaşıyoruz ; tanışıyoruz bir şekilde ...sonra birlikte birşeyler yapıyoruz filan ... hatta galiba öptü de beni... :)

önceki rüyamda bana sarıldı diye rüyamda ağlamıştım... uyanınca da sinirlerim bozulmuştu... ama şimdi içim rahattı ... son veriyorum dedim ya... verdim galiba...

ben artık özgür bir bayanım ...:lepi:

ya şaka maka ben şu sarışın çocuğu görmek istiyorum yine sırnaşık şey
nerde acaba ... ya iş değiştirdi ya da ev ... en son yılbaşı zamanı görmüştüm... :sm_confused:

böcüğüm aynı saatlerde git yine metroya, belki yine görürsün yerimseniben

yok tatlım... ben yine aynı saatlerde dönüyorum işten... evim de metroya yakın zaten... ne sabah ne de akşam denk gelmiyoruz... ya iş değiştirdi ya da taşındı ... bu yolu kullanmıyor artık... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…