kızlar şuan inanın kaderden öte yolyok kaderde varsa kimse engelleyemez.en basiti yukarda da yazdım nikah masasına oturdum insan ötesi ne olur der ama nasip de yoksa olmuyor.düğüne iki ay kala ayrıldım.yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım düğün salonu tutulmuş eşyalar alınmış ne acı.ama iikide ayrılmışım diyorum onla evli kalsaydım hayatım biterdi.sevgi her şey değil.zamanla bitiyor.ve daha mantıklı değerlendiriyorsunuz.
valla çok özlücem her dakka beraberdik hala aşığım hala seviyorum o benim ilk aşkımdı yani.
çabalamadı hissediyodu bi süredir ayrılcan sen benden diyip duruyodu. en son söylediğimde senin kararından döndüremem ama ağlattın beni dedi. bende ağlıyodum ama pok sürmemek adına ağlama dedim değmez kimseye. üzülmesin kıyamam valla bu kadar yılımı sadece onun mutluluğuna adadım ben çünkü. artık ama kendimi düşünmeliyim birazda olsun benim yüzüm gülmeli.
Of ya benim bu sınavı kazanamamam için sanki kader beni zorluyor.
selam şekerler.................
böcüğüm aynı saatlerde git yine metroya, belki yine görürsün yerimseniben
yok tatlım... ben yine aynı saatlerde dönüyorum işten... evim de metroya yakın zaten... ne sabah ne de akşam denk gelmiyoruz... ya iş değiştirdi ya da taşındı ... bu yolu kullanmıyor artık... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?