Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tühh gitti sarı çocuk, başka bi sarı çocuk kestir gözüne olma mı kaydirigubbakcemile3

yok yaw... ben sarışın sevmezdim... bir de mavi gözlü... mavi gözlü de sevmezdim ama bu çocuğa aşık olmuştum...

ya görseniz... onunla karşılaştığımda apartmanın kapısını açamazdım... ellerim titrerdi anahtarı kilide takamazdım... cadde üstündeydi de benim evim :))

ay bilmem mi, platoniklerin efendisiyim ben kaydirigubbakcemile3

ay bilmem mi, platoniklerin efendisiyim ben kaydirigubbakcemile3

biliyorum ben de :))

bu son platoniğimdi... beklemekten ölmüştüm ama gelsin diye... sonra benimki çıktı ve amaan dedim seni mi bekleyeceğim erkek dediğin atak olur ... o kadar bakıyorum ; yollarına çıkıyorum filan... ama nerdeee ... ama içim de gitmişti hani... artık sarışın çocuk olmayacak hayalimde diye...

zaten bizi elele gördüğünde de öyle bakakalmıştı şaşkın :))

kızlar bende platoniğe çok karşıyım. platoniğin hiçbir tadı yokki ya sadece gördüğüm bsyler paylaşmadıgım ınsana nasıl bsy hıssedebılırımkı uzun sure.

oh iyi olmuş onalaelaelaelaelae

ohh iyi olmuş ona, allahım ben de istiyorum takem koluma birini, o şaşkaloz öyle bakakalsın :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm kolayı var bul birini çık karşısına ağzı açık kalsın..

bide şaşkın naber dersen tam olur.

kızlar bende platoniğe çok karşıyım. platoniğin hiçbir tadı yokki ya sadece gördüğüm bsyler paylaşmadıgım ınsana nasıl bsy hıssedebılırımkı uzun sure.

valla şekerim karşı olmak başka başına geldiğinde yaşamak başka...

bu platooniğe başlarken platonik olsun diye başlamıyorsun ki... birine aşık oluyorsun ama şartlar nedeniyle karşılık alamıyorsun ama vazdageçemiyorsun sevmekten...

şu an ayrıldığımız sevgililere hissettiğimiz ne sence ... bence bal gibi platonik...

biz seviyoruz da onlar seviyorlar mı... sevselerdi yanımızda olurlardı değil mi...

platoniğiz işte platoniğiz ... topumuz ; alayımız platoniğiz lülülülülülü

böcüküm hayrlı olsun yeni yelkenlere açılmıssın okudum sarışın çocuk falan hadi hayrlısıhihoyyytkızalr günaydın bu arada

haklısın cnm platoniksiniz ben barıştım benımkısı platoniklikten çıktı.ama suda var platonık dıyınce bsy yaşamadan bırısını sevmek oluyor ama sız ayrıldıgınız ınsanlarla duygusal anlamda zamanında bsyler paylaşmıkştınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…