tühh gitti sarı çocuk, başka bi sarı çocuk kestir gözüne olma mı kaydirigubbakcemile3
ben gayet iyiyim... gece rüyamda hoş bir buluşma yaşadım :)))
yanlızca rüyalarda değil reel dede buluşma isteriz biz bı tane daha sarı cocuk kestır gözüne:)kaydirigubbakcemile2
yok yaw... ben sarışın sevmezdim... bir de mavi gözlü... mavi gözlü de sevmezdim ama bu çocuğa aşık olmuştum...
ya görseniz... onunla karşılaştığımda apartmanın kapısını açamazdım... ellerim titrerdi anahtarı kilide takamazdım...cadde üstündeydi de benim evim :))
ay bilmem mi, platoniklerin efendisiyim ben kaydirigubbakcemile3
biliyorum ben de :))
bu son platoniğimdi... beklemekten ölmüştüm ama gelsin diye... sonra benimki çıktı ve amaan dedim seni mi bekleyeceğim erkek dediğin atak olur ... o kadar bakıyorum ; yollarına çıkıyorum filan... ama nerdeee ... ama içim de gitmişti hani... artık sarışın çocuk olmayacak hayalimde diye...
zaten bizi elele gördüğünde de öyle bakakalmıştı şaşkın :))
biliyorum ben de :))
bu son platoniğimdi... beklemekten ölmüştüm ama gelsin diye... sonra benimki çıktı ve amaan dedim seni mi bekleyeceğim erkek dediğin atak olur ... o kadar bakıyorum ; yollarına çıkıyorum filan... ama nerdeee ... o öyle baksın sadece...
zaten bizi elele gördüğünde de öyle bakakalmıştı şaşkın :))
oh iyi olmuş onalaelaelaelaelae
ohh iyi olmuş ona, allahım ben de istiyorum takem koluma birini, o şaşkaloz öyle bakakalsın :Saruboceq: :Saruboceq:
öyle demeyin yaaa... yazık ... laelaelaelaelae
kızlar bende platoniğe çok karşıyım. platoniğin hiçbir tadı yokki ya sadece gördüğüm bsyler paylaşmadıgım ınsana nasıl bsy hıssedebılırımkı uzun sure.
böcüküm hayrlı olsun yeni yelkenlere açılmıssın okudum sarışın çocuk falan hadi hayrlısıhihoyyytkızalr günaydın bu arada
selam kizlarrrrrrrrrrrrrr
ziyarete geldim kızlar napıyonus
eh işte iyiyim demek adet olmuş, yarın doğum günüm biraz gerginim bugün Çok üzgünüm çoookhoşgeldin... sen napıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?