Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklısınız ama unutmak okadar zorki tamam diyorum ben bundan nefret ediyorum ertesi günü nefretim geçiyo kin tutamıyorum unutamıyorrum yazarken bile ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum 2 sene boyunca böyle değildi çok seviyorum seni ölsem bırakmam gibi şimdi ne oldu anlamıyorum hemen birini bulmuş bana mesaj çekme diyo suan başka biriyle düşünmek bile insanı öldürüyo ben onu çok sevmiştim halada seviyorum allah kahretsin unutamıyorum onu

canım benim nolur üzülme..
yani ne desek fayda etmiycek biliyorum. ne hissettiğinide az cok tahmin edebiliyorum.
sakinleşmeye çalış. bize anlat dertleşelim.. off geçsin bugunler ya..

yok galiba.. alakasız şey yazıp ucmayım forumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:

unutamıyorum demek yerine unutmak istiyorum demelisin canım...
unutmanın ne kadar zor olduğunu inan hepimiz biliyoruz...
o yüzden hepimiz burdayız...

sana akıl verirken inan benim de canım yanıyor... ama unutmak istemek de bir adım...
başkasına sevgilim diyen bir adamı unutmamak kendine yapacağın en acımasız şeydir...

şu an ne onu başkasıyla düşün ; ne yalnız onu ; ne anıları ; ne söylenen sözleri ; sevgini vs... kafanı başka şeylerle meşgul et... en doğru şey bu olacaktır...

sakın ama sakın ona ne msj at ; ne ara ne de sor ... çok acı ; çok zor ama hayatta yokmuş gibi davran... :teselli:

canım benim nolur üzülme..
yani ne desek fayda etmiycek biliyorum. ne hissettiğinide az cok tahmin edebiliyorum.
sakinleşmeye çalış. bize anlat dertleşelim.. off geçsin bugunler ya..

saol canım zaman herşeyin ilacı buna ben çok inanıyorum ama geçmiyo zaman onsuz her dakka her saniye ben onu düşünüyorum bizç ıkarken birbirimizi çok seviyoduk daha 1 ay oldu ayrılalı bana kaç kişi çıkma teklifi etti hepsini geri çevirdim çünkü çok seviyodum onu çok baglanmıştım bayramda filan mesajlaştık sonra bugun işte 1 saat önce filan mesaj çektim seni seviyoru mdiye sevgilisiyle buluşmuş çok kötü oldum .ama ben bütün çıkma teklifleri geri çevirdim onu seviyorum diye o hemen bulmuş birinini nefret ediyorum erkeklerden artık hiç güvenim kalmadı onlara bugun nasıl uyucam hiç bilmiyorum içim acıyo

ne yapsak bos kizlar dün denedim iste cok seviyorum seni dedim yasama sevincimsin dedim hatalarimi düsündüm dedim haklisin dedim neler neler cabaldim ama yok istemiyor uzak ol diyor napimmm kabullenmekten baska yaa kizlar su günler gecsede normale dönsek offf ya

bitti gözüyle bakmam lazimki aci cekmim ama icimden oda beni düsünüyormudur gercekten bunalimdadir bak ailesinede gitmemis filan diye iyimser düsünüyorum offfffff yaaaaaaaa

öyle yapıcam zaten bütün yogunluğumu derslerime vericem össye giricem ve kazanıcam kazandıgım an onu çoktan unutmuş olucam ve inanıyorum hayatıma ondan daha mükemmel insan gircek ve o pişman olucak ozaman iş işten geçmiş olcak herkez derya yarın dan iti baren hayatımı değişticem ben bugunden itibaren hayatımı değiştiriyorum unutcam onu resimlerini dinlediğimiz şarkıları herşeyi silcem unutmak için ilk adımı atıyorum şimdi

rabiya inşallah canım.. seninkide cok zormuş ya..
sizde cok seviyormuşsunuz.. nasıl iş anlamıyorum ya.
.

jelibonum sen daha uyumadınmı bakim,bu gece iyisin deilmi,korkuyorum kızlar ya gene 1 sene geçince tekrar ararsam,yada 2 sene geçince yada6 ay geçince,ya yine o duyguya yenilip ararsaamm :sm_confused: ha bu arada selincim senin adına çok sevindim buluşman iyi gitmiş,napim diye sormuşsun,bence bunla görüşmeye devam et,biraz tanı derim ben,eskisini unutamıyorum diye baştan önyargılı yaklaşma,görüştükçe biraz biraz tanımaya başlarsın,bu arada bi çocuk vardı galiba arkadaşının arkadaşı,onu da tanı,kafanda ölç biç bence,hangisinin uygun olduğuna zaman içinde karar verirsin,acele etme derim ben

Son düzenleme:

Tatlım bu biraz da senin elinde...Belki o süre geçtikten sonra umurunda bile olmayacak o şahıs...

gerçekten en doğru şeyi yapıyorsun... bir de hani demişsin ya başkalarını reddettim diye ; zaten daha çok yeni ayrılığın... onu unutmak için başkasına gitmek gerçekten yanlış olur canım... ve canını yakar daha fazla...

bak madem önünde bir sınav varmış... hayatına doğru yön vermek için ona odaklanmak çok iyi gelecektir... umarım dilediğin üniversitede; dilediğin mesleğin eğitimini alırsın... ve gerçekten karşına öyle güzel insanlar çıkacak ki ... :teselli:

açılışı ben yapmışım bugün farkında değilim valla...
ebrucum nasıl acaba ?
jelibonum ; princessim rahat uyudunuz mu bakıım ?

herkes güzel uyanmıştır inşallah... bugün sanırım ctsden beri ev kuşu olan ben dışarı çıkıcam... hava güzel gibi görünüyor... belki Arog'a giderim... ama aslında karşılaşmaktan korkuyorum... o da gezmeye gider büyük ihtimalle ve hatta büyük ihtimalle foruma gider...

inşallah karşılaşmam :Saruboceq:

ebru canım hayırdır uzgunsun...
Bır sey bır gelısme fılanı oldu yoksa...

evet canım... msndeki iletisi değişmiş... aşkla ilgili bir şeyler yazılmış...
ve sadece şifreyi de ebrunun ayrıldığı sevgilisi biliomuş..
ama naptı bilmiyoruz... kayboldu ortadan ama tabii panik oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…