canım senin yapacağın tek şey ; bir an önce onu unutmaya karar vermek...
biz ne kadar seviyor olsak da bak görüyorsun ; onlara arkalarına bakmadan başka birine sevgilim diyebiliyorlar...
bu adama seni seviyorum desen ne farkeder ; senden nefret ediyorum desen ne farkeder...
en doğrusu bir an önce kendini toparlaman ve adam gibi birinin karşına çıkacağı ana kadar umutla beklemen... :teselli:
Ya ben napıyım peki seni seviyorum diye mesaj çekiyorum sevgilimin yanındayım mesaj çekme diyo anlamıyorum 2 seneyi bir anda silip atmak bukadarmı kolay nefret ediyorum erkeklerden inanmıyorum artık aşka ben kaç saaten beri ağlıyorum ye ben onu çok seviyorum o şuan başka biriyle kahroluyorum düşünmekten ÇOK KÖTÜYÜM ŞUAN
haklısınız ama unutmak okadar zorki tamam diyorum ben bundan nefret ediyorum ertesi günü nefretim geçiyo kin tutamıyorum unutamıyorrum yazarken bile ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum 2 sene boyunca böyle değildi çok seviyorum seni ölsem bırakmam gibi şimdi ne oldu anlamıyorum hemen birini bulmuş bana mesaj çekme diyo suan başka biriyle düşünmek bile insanı öldürüyo ben onu çok sevmiştim halada seviyorum allah kahretsin unutamıyorum onu
canım benim nolur üzülme..
yani ne desek fayda etmiycek biliyorum. ne hissettiğinide az cok tahmin edebiliyorum.
sakinleşmeye çalış. bize anlat dertleşelim.. off geçsin bugunler ya..
unutamıyorum demek yerine unutmak istiyorum demelisin canım...
unutmanın ne kadar zor olduğunu inan hepimiz biliyoruz...
o yüzden hepimiz burdayız...
sana akıl verirken inan benim de canım yanıyor... ama unutmak istemek de bir adım...
başkasına sevgilim diyen bir adamı unutmamak kendine yapacağın en acımasız şeydir...
şu an ne onu başkasıyla düşün ; ne yalnız onu ; ne anıları ; ne söylenen sözleri ; sevgini vs... kafanı başka şeylerle meşgul et... en doğru şey bu olacaktır...
sakın ama sakın ona ne msj at ; ne ara ne de sor ... çok acı ; çok zor ama hayatta yokmuş gibi davran... :teselli:
kimse yok galiba ne yapiyorsunuz kizlar simdi
jelibonum sen daha uyumadınmı bakim,bu gece iyisin deilmi,korkuyorum kızlar ya gene 1 sene geçince tekrar ararsam,yada 2 sene geçince yada6 ay geçince,ya yine o duyguya yenilip ararsaamm :sm_confused: ha bu arada selincim senin adına çok sevindim buluşman iyi gitmiş,napim diye sormuşsun,bence bunla görüşmeye devam et,biraz tanı derim ben,eskisini unutamıyorum diye baştan önyargılı yaklaşma,görüştükçe biraz biraz tanımaya başlarsın,bu arada bi çocuk vardı galiba arkadaşının arkadaşı,onu da tanı,kafanda ölç biç bence,hangisinin uygun olduğuna zaman içinde karar verirsin,acele etme derim ben
öyle yapıcam zaten bütün yogunluğumu derslerime vericem össye giricem ve kazanıcam kazandıgım an onu çoktan unutmuş olucam ve inanıyorum hayatıma ondan daha mükemmel insan gircek ve o pişman olucak ozaman iş işten geçmiş olcak herkez derya yarın dan iti baren hayatımı değişticem ben bugunden itibaren hayatımı değiştiriyorum unutcam onu resimlerini dinlediğimiz şarkıları herşeyi silcem unutmak için ilk adımı atıyorum şimdi
[ı]a.s
hımm anladım
depresyondayım unutuldum aldatıldım
sevgılımden ayrıldım
cok yalnızım[/ı]
ebru canım hayırdır uzgunsun...
Bır sey bır gelısme fılanı oldu yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?