Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ebrucum dur böyle.
ortak kararımız onun bu noktada bırakmayacağı yönünde biliyorsun.
kesin bi kaç adım daha atar sen tepkisiz kalınca..

bu arada elmacım cok geçmiş olsun.
cidden aradık seni...

bıraktım canım ole duruyo ama acaba nıcıkı degıssemmı yoksa o yazdıgımı dursa karar veremedım ya

sende bekle canım hıc bıse yapma senın tvrını anlasın

ebrucum bence nickini degistir...
öyle birsey olsunki seni arama istegi duysun...
eger ararsa bilki nickini degistiren o...
iste o zaman sende o iki citf laf edersin...

ne yazsamkı ya
kafam dolu bugun bı tuhafım zaten
sankı ısteksızım ona karsı cok karısık duygularım
ne yazıyım sızce
bırazdanda mısafrler gelcek off ben bıurda olmak ıstıyorum ya

bazen o degılmı degısrtren dıyorum ama kım degıscek ve askla ılgılı soz yazcak
kendımden bıle suphe edıyım acaba ben mı yazdım dıye :)
ama o soz aklımda bıle yok yanı
o yazdı ya baska yolu yok bunun

bır soz var ya dıyorsun gel ayrılalım ben senden vazgeçemem isteme yok hakkın......
soyle aşkım senden uzak ne farkeder nefes almak unutulmak inan bana yok olmak ...soyle askım senden uzak ne fark eder nefes almak vazgeçtimm hersey den bak bır cnm var oda SENİN olsun allllll.............gül senin bende güller için kafesteyim
...........

sewdm swdim sevilmedım yalan mı
baharımı kış eden opüşlerin yalanmıydı
harap olan bu gönlüm
senin için saray mı viran olan bu gönlüm
SENİN OYUNCAĞIN MI?????? (((((((((((((((((((((((((((
İKİ kadın bir adam aşk çekılır aradan

off kızlar mısafr geldı
ben dusunıyım sızde varsa bıseler dusunun ne yazsam dıye secenek olarak
ben bakarım rarada
selın hareketlı takıl dusunme

kızlar bende günlerdir evdeyim aslında, cmt gece dışarı çıktm,pazar evdeydim,pzt bayramdı zaten,annanneme gittik öğlen yemeğe,öğl.sonra eve geldim,salı evdeydim,dün bi karum tunalı bugün de evdeyim,çok sıkıldım valla işi aramadım desem yalan olur,yarın da bikaç saatliğine işe gitcem,sonra pzt kadar yine tatil sanırım çağırmazlarsa.patladım öle tv karşısında oturunca insan ondanda sıkılıyo.bütün tadım kaçık,onu da özledimmm bugün arasaydı arabayla biyerlere gitseydik şehir dışına falan konuşsaydık o kadar çok konuşcaklarım varki.. ama bitti,kimbilir belkide bambaşka birileri var,belki de evlilik hazırlığında senağlama
canım ellmacım,çok geçmiş olsun bitanem,çok dikkatli ol yasakkelime

en iyisini yapıyosun bu durumda yapılcak en doğru hareket sessiz kalmak.

nasıl yaaaa... :1shok: geçmiş olsun ; ciddi birşey yoktur umarım ?
dikkat et kendine yaaa... :teselli:

ben geldim kızlar... foruma gittim ; çok kalabalıktı... o kalabalıkta o kadar korktum ki bir yerlerde karşıma çıkacak diye... resmen sadece burnumun dibine baktım... onu görmek ya da onu yanında biriyle görmek fikri çok korkunç geliyor bana henüz... :çok üzgünüm:

neyseki görmeden dolaştım... sonra arkadaşıma gittim... biraz oturdum sonra beni arabayla eve bıraktılar... buna sevindim .. en azından eve dönüşüm korkulu değildi kaydirigubbakcemile3

bu arada ebrucum ya ; ben yine sorucam görmedin sanırım...
siz ayrılırken o çok mu incitti seni ; o yüzden mi hissizsin şu an ona karşı ; ondan bir tepki gelmiş olmasına rağmen ?

Ayyy siyatikli teyzeler gibi oldum, her oturuş kalkışta sızlanırlar ya.. te Allam ya.

Kızlar hepinize teşekkür ederim, ciddi bir şey şükür yok ama baya morardım. Bir de ben olayın sıcağıyla anlamadım, gezdim öyle, bişeyler sürseymişim, ilaç ya da buz falan bu kadar kötü olmazdım ama neyse, geçer gider.

Bu arada okuyabildiğim kadar okudum, jelibonunki bi atraksiyon yapmış anladığım kadarıyla. Çok kızdım ona. Kızmamın sebebi de jelibona "biterse bitti derim, ben bitti diyene kadar bir şey yapma" demesi.... ohhhh.... oldu canım.... böyle saçmalık olur mu ya? Beyefendi kendi keyfine göre kendine zaman istesin, aklını başına toplayana kadar tek başına naapacaksa yapsın... ama bu kızcağız da burada köşede boyununu büküp beklesin öyle mi? Pasta börek de verelim arkadaşım??? Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir saygısızlıktır ya. Biterse biter, sen beni bekle bu arada bol bol acı çek, sürün demek de neyin nesi?

Jelibooonnnnn..... oturup da beklemeyi düşünmüyorsun herhalde di mi? Bak ne yapmak istediğine elbet sen karar vereceksin ama kim olursa olsun aşkından sürünsen bile bunu kabul etmemen lazım. Hayat o kadar uzun mu ya? Kim kimin hayatından çalabilir bu kadar aymazca? bir tek günbü bile?

Çıkıp da deseydi ki, aşkım... bu ara kafam çok karışık, ama seni de kaybetmek üzmek istemiyorum, nolur bana biraz zaman ver, biraz toparlayayım... amenna... eşşek değiliz bizler de, gerekirse aylarca da bekleriz. Ama ben senden soğudum, yok beni uzaklaştırdın, yok aman uzak dur de, bi torba can yakan söz söyle, ama ben bitti diyene kadar da bişii yapma.. Heee daha başka başka? O kim oluyor ki jelibon?? KİM oluyor??

Bilmiyorum güzelim, hayat senin hayatın, ben sana şunu yap bunu yap diyemem, haddim değil, kocaman insansın.. ama bu olay karşısındaki duruşumu da bil isterim doğrusu.

yok canım ya onun benı ıncıltıgı hıc bısey yok
ne aıleme ne bana hıc kırıcı bı lafı
saygısızlıgı bugune kadar olmadı
sadece o ayrılma kararı aldı
herseye ıkımız karar verıcez derken doldurusa geldı
ve bana sormadan
ben mutlu oluym
aıleme karsı kotu olmuyım
yolumu cızıp onu unutuyum dıye ayrılık kararı aldı
yanı ole soledı
bıız ayrılırken ıkımızde agladık
ona kırgın degılım ama
sanırım suan korkuyorum
cunku babam cok kararlı vermemekte ve bız barısırsak farzedelım ne yapıcam
ya olmazsa korkum var
belkıde hep onu kaybetmekten korktum
sımdı belkıde onun benım oldugunu bılıyprum o rahatlıkmı bılmıtorun korku var sadece suan
ama msn nımı lkorkarak actım ne bılıyım cok tuhfım ya

Ayrıca unutmayın arkadaşlar... KİMSE AŞKTAN ÖLMÜYOR.

Ne olursa olsun hiçbir erkeğin gururunuzla bu denli oynamasına izin vermeyin. Bakın acı çekmeyin demiyorum... istesek de istemesek de acı çekiliyor. Ama acınızı da gururunuzla çekin. Ağlayacaksınız da bitti diye ağlayın "ne olacak acaba" diye değil.

Kadın olduğunuzu ve çok değerli olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın.

Aşk her zaman sahip olmak demek değildir... gerekirse arkanız dönüp çekip gitmesini de bilmektir...

Ebru kuş, seninki de bişeyler yapmış anladığım kadarıyla. İletini falan değiştirmiş galiba.

Sana hiçbir şey diyemiyorum, çünkü senin aile muhalefetin var. Sizin birbirinizle sorununuz yok aslında. O yüzden o bir adım atar gibi olmuş hadi sen de at diyeceğim ama dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmenizden korkuyorum. Sen her şeyden önce bu ailevi mevzuyu çözmelisin. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama bunu aşamazsan çok zor sizin durumunuz.

off ebrucum yaa... hakkaten çok zor bir durum...
dediğin gibi ayrılırken incitmediler mi daha da zor unutmak...
kızacak bir şey bulamamak ve gözündeki değerinin aynı kalması...

özellikle sen gibi ; sevdiğinden eminken uzak kalmak...
evet en acı kısmı da ayrılık kararının sana sormadan vermesi...
ama işte yine seni üzmemek adına...
bunlar bile nasıl yakıyor canımızı...

sizin başka çareniz kalmamış sanki ; o an için o karar en doğrusu gelmiş ona...

ya offff ... babanla biz de mi konuşsak acaba

seni teselli etmek için ne söylesem bilemiyorum ; hatta söylediklerim teselli etmek yerine üzecek de sanki... ne bileyim yaa... yerinde olmak istermiydim ; istemezmiydim onu bile bilemiyorum...

acaba biraz daha beklesen babanın fikri değişir mi ki :uhm:

Selam kızlar
Bize de misafir gelmişti yeni gittiler,o yüzden anca gelebildim

ellma çok geçmiş olsun canım...Ciddi bir şey yok dimi???
Ay dur nazar boncuğu gönderiyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…