ebrucum dur böyle.
ortak kararımız onun bu noktada bırakmayacağı yönünde biliyorsun.
kesin bi kaç adım daha atar sen tepkisiz kalınca..
bu arada elmacım cok geçmiş olsun.
cidden aradık seni...
bende hiç bi gelişme yok canım.
sakinliğim sessizliğim haricinde hiç bişi yok..
yani bi kaç gün onceye kadar ordan oraya koşturan herkesle bağlantısı olan kız, şimdi herşeyi kopardım.
kimseyle görüşmüyorum.
şahsın en ufak yakınına yaklaşmıyorum.
ne msn ne facebook. hiçbişide kovalamıyorum. bıraktım öyle..
açılışı ben yapmışım bugün farkında değilim valla...
ebrucum nasıl acaba ?
jelibonum ; princessim rahat uyudunuz mu bakıım ?
herkes güzel uyanmıştır inşallah... bugün sanırım ctsden beri ev kuşu olan ben dışarı çıkıcam... hava güzel gibi görünüyor... belki Arog'a giderim... ama aslında karşılaşmaktan korkuyorum... o da gezmeye gider büyük ihtimalle ve hatta büyük ihtimalle foruma gider...
inşallah karşılaşmam :Saruboceq:
kızlar bende günlerdir evdeyim aslında, cmt gece dışarı çıktm,pazar evdeydim,pzt bayramdı zaten,annanneme gittik öğlen yemeğe,öğl.sonra eve geldim,salı evdeydim,dün bi karum tunalı bugün de evdeyim,çok sıkıldım valla işi aramadım desem yalan olur,yarın da bikaç saatliğine işe gitcem,sonra pzt kadar yine tatil sanırım çağırmazlarsa.patladım öle tv karşısında oturunca insan ondanda sıkılıyo.bütün tadım kaçık,onu da özledimmm bugün arasaydı arabayla biyerlere gitseydik şehir dışına falan konuşsaydık o kadar çok konuşcaklarım varki.. ama bitti,kimbilir belkide bambaşka birileri var,belki de evlilik hazırlığında senağlamacanım bende tam bır haftadır cıkmıyorum..dısarı..bayram temızlıgı olucakmış dıye ızın aldım..evdeyım..bızde aksam muro ya gıtcez kuzenlerle...
gel takıl bana beraber gıdek...
hem sevgılı olsa tamam guzel olur ama yok ora baktın ne gıydın..o sana baktı neden guldun kıskanclıklar olucak...
ama guzelde olurda yaaaaaaaa...of of..
canım ellmacım,çok geçmiş olsun bitanem,çok dikkatli ol yasakkelime
Yok gülüm ya, ne gezmesi. Evvelsi gün düştüm aptal gibiheryerim morardı, dudağım falan patladı. Bu yaşta düşmek de iyi olmuyor, ağrıdan oturamadım bile .. ay çok salağım ya, kendi kendime nası becerdiysem :mymeka: neyse iyiyim şimdi az daha, sersemliğime gülüyorum sadece laelaelaelaelae
bende hiç bi gelişme yok canım.
sakinliğim sessizliğim haricinde hiç bişi yok..
yani bi kaç gün onceye kadar ordan oraya koşturan herkesle bağlantısı olan kız, şimdi herşeyi kopardım.
kimseyle görüşmüyorum.
şahsın en ufak yakınına yaklaşmıyorum.
ne msn ne facebook. hiçbişide kovalamıyorum. bıraktım öyle..
Yok gülüm ya, ne gezmesi. Evvelsi gün düştüm aptal gibiheryerim morardı, dudağım falan patladı. Bu yaşta düşmek de iyi olmuyor, ağrıdan oturamadım bile .. ay çok salağım ya, kendi kendime nası becerdiysem :mymeka: neyse iyiyim şimdi az daha, sersemliğime gülüyorum sadece laelaelaelaelae
yok canım ya onun benı ıncıltıgı hıc bısey yok
ne aıleme ne bana hıc kırıcı bı lafı
saygısızlıgı bugune kadar olmadı
sadece o ayrılma kararı aldı
herseye ıkımız karar verıcez derken doldurusa geldı
ve bana sormadan
ben mutlu oluym
aıleme karsı kotu olmuyım
yolumu cızıp onu unutuyum dıye ayrılık kararı aldı
yanı ole soledı
bıız ayrılırken ıkımızde agladık
ona kırgın degılım ama
sanırım suan korkuyorum
cunku babam cok kararlı vermemekte ve bız barısırsak farzedelım ne yapıcam
ya olmazsa korkum var
belkıde hep onu kaybetmekten korktum
sımdı belkıde onun benım oldugunu bılıyprum o rahatlıkmı bılmıtorun korku var sadece suan
ama msn nımı lkorkarak actım ne bılıyım cok tuhfım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?