Ayyy siyatikli teyzeler gibi oldum, her oturuş kalkışta sızlanırlar ya.. te Allam ya.
Kızlar hepinize teşekkür ederim, ciddi bir şey şükür yok ama baya morardım. Bir de ben olayın sıcağıyla anlamadım, gezdim öyle, bişeyler sürseymişim, ilaç ya da buz falan bu kadar kötü olmazdım ama neyse, geçer gider.
Bu arada okuyabildiğim kadar okudum, jelibonunki bi atraksiyon yapmış anladığım kadarıyla. Çok kızdım ona. Kızmamın sebebi de jelibona "biterse bitti derim, ben bitti diyene kadar bir şey yapma" demesi.... ohhhh.... oldu canım.... böyle saçmalık olur mu ya? Beyefendi kendi keyfine göre kendine zaman istesin, aklını başına toplayana kadar tek başına naapacaksa yapsın... ama bu kızcağız da burada köşede boyununu büküp beklesin öyle mi? Pasta börek de verelim arkadaşım??? Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir saygısızlıktır ya. Biterse biter, sen beni bekle bu arada bol bol acı çek, sürün demek de neyin nesi?
Jelibooonnnnn..... oturup da beklemeyi düşünmüyorsun herhalde di mi? Bak ne yapmak istediğine elbet sen karar vereceksin ama kim olursa olsun aşkından sürünsen bile bunu kabul etmemen lazım. Hayat o kadar uzun mu ya? Kim kimin hayatından çalabilir bu kadar aymazca? bir tek günbü bile?
Çıkıp da deseydi ki, aşkım... bu ara kafam çok karışık, ama seni de kaybetmek üzmek istemiyorum, nolur bana biraz zaman ver, biraz toparlayayım... amenna... eşşek değiliz bizler de, gerekirse aylarca da bekleriz. Ama ben senden soğudum, yok beni uzaklaştırdın, yok aman uzak dur de, bi torba can yakan söz söyle, ama ben bitti diyene kadar da bişii yapma.. Heee daha başka başka? O kim oluyor ki jelibon?? KİM oluyor??
Bilmiyorum güzelim, hayat senin hayatın, ben sana şunu yap bunu yap diyemem, haddim değil, kocaman insansın.. ama bu olay karşısındaki duruşumu da bil isterim doğrusu.