Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

eski sevgilmden için dönmz artık sildi senii unut onu bilmem ne istemio zorlamı guruurlu ol kızım ddiler moralime ettiler yarın bu ağlamaktan sis olan yüzümle arkadaşlarım ile blscaM.. moralim acayip 0 yani umudumu herşeyimi kırdılar ayrıldk ayrılalı dua ediyorum cileden çıkardılar bnii ne biçm dost bunlar anlamadım

ylka benimde başıma geliyodu bunlar
gerçi hepimize oluyodur
artık unut- o seni unuttu falan. hep bunları söyleyenler cikar.. bilmiyorum ki iyiliğini mi düşünüyorlar. ben şahsen bana öyle söylenince alt üst oluyodum. zayıf nokta işte..

Bu durumda oldugun icin bazi seyleri kabullenemiyosun cok iyi anliyorum seni...
Ama gercekci olmak lazim birazda canim ya...
Tamam boyle soylenmesi hos deyil insanin moralini bozuyo ister istemez..
Yinede tikiycaksin kulagini onlara...
Zaman neyi gosterir bilinmez...
Ama zamaninida onu bekleyerek hayal ederek umit ederek gecirme...
Hayal kiriligina ugradigin zaman inan bundan bin kat daha cok aci cekersin...

canım ya burad genelde bu sıkayet oluyo bılıyomusun
bosver takam sen kendı ıcınde bıldıgın gıbı hıssttıgın gıbı yasa
onların yanında konusma
ne hıssedıyosan burda paylas

Ne oldu canim ya kim ne dedi??

Afiyet olsun seker...
Bide bakani bulsaydikgamyoncuiremsu

evet ya

Canım banada arkadaşlarım öyle söylüyor. Mesela bizi tanıştıran ortak arkadaşımda öyle demişti hep. Bende tabi ilk başlarda çok üzüldüğüm ve gerçekten psikolojim bozuk olduğu için çok ama çok üzülüyordum hatta kızıyordum çünkü olumsuz şeyler duymak canımı çok acıtıyordu.
Fakat arkadaşlarımız neden öyle söylüyor biliyor musun? Bizler üzülmeyelim beklemeyelim diye.Çünkü umutlandırmak istemiyorlar.Yani sen bekleme unut ama gelirse gelir zaten demek istiyorlar.Öyle herkesin lafına bakarak moralini bozma.Arkadaşlarınada sakın kırılma.
Bende böyle ne biçim dost bunlar dedim. Hatta şimdi çok sevdiğim bi arkadaşımla kırıldık birbirimize konuşmuyoruz bile.
Tamam onlarda belki düşünmeden ağır konuşuyorlar.Unut,bitti falan.Ama emin ol üzülmemizi istemiyorlar.Fakat haklısın daha makul sözler kullanabilirler aslında.

Bu arada da bende artik tamamen bitirdim kizlar...
Hayatimda bi daha yeri olmiycak o sahsin...
Yaptiklariyla, davranislariyla herseyi altust etti...
Cocuklugumdan kalma saf masum sevgisini kendi elleriyle tuketti...
En azindan yeniden karsima cikmadan once guzel hatirliyodum...
Artik hicbisey birakmadi bende...
Sadece uzuldugum cektigim acilar...
Doktugum gozyaslari...
Yillarimi verdigim sevgi...
Yinede ben aptalligima doymiyim ona yeniden inandigim icin...
Degistigine inandigim icin...
Neyse olan oldu...
Istesede bu saatten sonra kabul etmiycem artik...

saolun kızlar ya sizde olmasanz kime açılacağım bilemiyorum.. ne zor yaa severlen acı çekmek yaa gece aklıma gelip uyandğımda ağladığımı bilrim.. kimse duymasın die içime atardım yaa ben hiç haketmedim bunları bazı kızlar hakeder yanlş yaparlar sevdklerine kırarlar onları bn ona hp değer verdim el üstünde tuttum.. eşim gibi gördüm onu ama nası bu hale geldim inanın o skldım bunaldım msjını aldığmda bu bnm sevglmmi ddm dün bana aşkım diyen adam mı ddm gerçekten zor durumum

yakın bı kz arkadşmla dertleşim dedim bütün umudumu mahfetti ole soğuk konuştukii artık döneceğine inanamıyorum cuku:1no2:
Canım herkesin bakış açısı farklı yalnız.
Bak sen çok ciddi,somut bişey duymadıkça öyle kimsenin yorumlarına moralini bozma canım.
Ha sana arkadaşın mesela" Ben onu başka bi kızla gördüm ya da başka birisiyle çıkıyor" falan dese tamam derim. Arkadaşın bişey biliyor ki uyarıyor.
Fakat böyle yorumlara canını sıkma.
Banada en yakın arkadaşım mesela hep "unut,bitti,aramaz" diyordu.Bende kızıyordum. Dün msnde dedi ki bu sefer de "Canım belli olmaz belki döner,sen bişey yapma" sakın dedi.
Bende anladım ki aslında arkadaşımda "dönebilir" diye düşündüğü halde beni umutlandırmamak için olumsuz konuşuyor anlatabiliyor muyum.

yakın bı kz arkadşmla dertleşim dedim bütün umudumu mahfetti ole soğuk konuştukii artık döneceğine inanamıyorum cuku:1no2:

Giden gitmistir gittigi gun bitmistir...
Bosver canim gideni yaa...
Tamam baskalarinin dediginede aldirma ama su bi gercekki seven kisi herneolursa olsun gitmezz...
Hep diyolardi ama sacma geliyodu bana...
Ama bi gercek...
Haketmiyolar iste hicbiseyii...

Canım hepimizin durumu aynı. Hepimiz hak etmediğimiz bi ayrılık yaşıyoruz.Keşke bi hatamız olsa keşke..Bu kadar üzülmem.
Ben her zaman onu kendimden, kendi isteklerimden çok düşündüm.Hep onun iyiliğini düşündüm.Of neyse ya bu da benim hatam sanırım.

hiç bi fikrim yok artıkk sabredip bekliyorum.. allah sevdği kullara acı verirmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…