kızlar artık nie herkes bana olumsuz cümleler kuruoo çok skldım insanların moralimi bozmasından.. herkes okadar kötümserkii inanlır gibi değİL
ne oldu seker
kızlar artık nie herkes bana olumsuz cümleler kuruoo çok skldım insanların moralimi bozmasından.. herkes okadar kötümserkii inanlır gibi değİL
oo harıkasın cuku
eski sevgilmden için dönmz artık sildi senii unut onu bilmem ne istemio zorlamı guruurlu ol kızım ddiler moralime ettiler yarın bu ağlamaktan sis olan yüzümle arkadaşlarım ile blscaM.. moralim acayip 0 yani umudumu herşeyimi kırdılar ayrıldk ayrılalı dua ediyorum cileden çıkardılar bnii ne biçm dost bunlar anlamadım
eski sevgilmden için dönmz artık sildi senii unut onu bilmem ne istemio zorlamı guruurlu ol kızım ddiler moralime ettiler yarın bu ağlamaktan sis olan yüzümle arkadaşlarım ile blscaM.. moralim acayip 0 yani umudumu herşeyimi kırdılar ayrıldk ayrılalı dua ediyorum cileden çıkardılar bnii ne biçm dost bunlar anlamadım
Ne oldu canim ya kim ne dedi??
Afiyet olsun seker...
Bide bakani bulsaydikgamyoncuiremsu
Canım banada arkadaşlarım öyle söylüyor. Mesela bizi tanıştıran ortak arkadaşımda öyle demişti hep. Bende tabi ilk başlarda çok üzüldüğüm ve gerçekten psikolojim bozuk olduğu için çok ama çok üzülüyordum hatta kızıyordum çünkü olumsuz şeyler duymak canımı çok acıtıyordu.eski sevgilmden için dönmz artık sildi senii unut onu bilmem ne istemio zorlamı guruurlu ol kızım ddiler moralime ettiler yarın bu ağlamaktan sis olan yüzümle arkadaşlarım ile blscaM.. moralim acayip 0 yani umudumu herşeyimi kırdılar ayrıldk ayrılalı dua ediyorum cileden çıkardılar bnii ne biçm dost bunlar anlamadım
Ne oldu canim ya kim ne dedi??
Canım herkesin bakış açısı farklı yalnız.yakın bı kz arkadşmla dertleşim dedim bütün umudumu mahfetti ole soğuk konuştukii artık döneceğine inanamıyorum cuku:1no2:
yakın bı kz arkadşmla dertleşim dedim bütün umudumu mahfetti ole soğuk konuştukii artık döneceğine inanamıyorum cuku:1no2:
Canım hepimizin durumu aynı. Hepimiz hak etmediğimiz bi ayrılık yaşıyoruz.Keşke bi hatamız olsa keşke..Bu kadar üzülmem.saolun kızlar ya sizde olmasanz kime açılacağım bilemiyorum.. ne zor yaa severlen acı çekmek yaa gece aklıma gelip uyandğımda ağladığımı bilrim.. kimse duymasın die içime atardım yaa ben hiç haketmedim bunları bazı kızlar hakeder yanlş yaparlar sevdklerine kırarlar onları bn ona hp değer verdim el üstünde tuttum.. eşim gibi gördüm onu ama nası bu hale geldim inanın o skldım bunaldım msjını aldığmda bu bnm sevglmmi ddm dün bana aşkım diyen adam mı ddm gerçekten zor durumum
Bende öpüyorum canım. İyi geceler a.s.kızlar ben cıkıyom opuyom hepınızı
yıllkacım uzulme
hepınızı optum
Canım herkesin bakış açısı farklı yalnız.
Bak sen çok ciddi,somut bişey duymadıkça öyle kimsenin yorumlarına moralini bozma canım.
Ha sana arkadaşın mesela" Ben onu başka bi kızla gördüm ya da başka birisiyle çıkıyor" falan dese tamam derim. Arkadaşın bişey biliyor ki uyarıyor.
Fakat böyle yorumlara canını sıkma.
Banada en yakın arkadaşım mesela hep "unut,bitti,aramaz" diyordu.Bende kızıyordum. Dün msnde dedi ki bu sefer de "Canım belli olmaz belki döner,sen bişey yapma" sakın dedi.
Bende anladım ki aslında arkadaşımda "dönebilir" diye düşündüğü halde beni umutlandırmamak için olumsuz konuşuyor anlatabiliyor muyum.
kızlar ben cıkıyom opuyom hepınızı
yıllkacım uzulme
hepınızı optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?