Evet bende bazen böyle düşünüyorum yani gerçekten sevseydi beni bunları yaşatmazdı bana diyorum. İnsan sevdiğine böyle kıyar mı? Üzer mi? Demek ki sevmemiş diyorum. Eğer sevmediyse bana söylediği herşey hep bi yalanmış diyorum ve kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.
Giden gitmistir gittigi gun bitmistir...
Bosver canim gideni yaa...
Tamam baskalarinin dediginede aldirma ama su bi gercekki seven kisi herneolursa olsun gitmezz...
Hep diyolardi ama sacma geliyodu bana...
Ama bi gercek...
Haketmiyolar iste hicbiseyii...
Evet bende bazen böyle düşünüyorum yani gerçekten sevseydi beni bunları yaşatmazdı bana diyorum. İnsan sevdiğine böyle kıyar mı? Üzer mi? Demek ki sevmemiş diyorum. Eğer sevmediyse bana söylediği herşey hep bi yalanmış diyorum ve kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.
Canım iletilerini görüyorsan engellememiştir.Belki çevrimdışı giriyor olabilir.Ya da karşılaşmadınız. Zaten öyle bekleyince hiç denk gelmez ki. Aniden aklında olmaz açarsın msni bi bakmışdın orda :)niye x hiç online olmuyo??
engelledi mi ki..
engellese iletilerini de göremem diye biliyorum
iletilerini görüyorum ama bi kere bile karşılaşmadık normal mi ki..
hem o her cuma girer
benim yeni ayrıldığım herif facede bütün gün profilimimi inceliyor ne ahahah bi kaç erkek arkadaşım resmime yorum yapmış deli olmuştur ...
İyi ama Çukum ben 28 yılda bir bu kadar çok sevmiştim. Böyle derinden. böyle içten.Bi 28 yıl daha beklersem ohoooo kafamçokkarıştısırnaşık şey
Kendilerini aldatiyo onlar...
Bi daha onlari bizim gibi seven cikacakmi bakalim karsilarina...
Kim ceker onlarin kahrini acaba bu kadar...
Biz yine severiz o yurek var cunku bizde...
Onlari sevdiysek boyle baskasinida severiz...
Ama onlar bidaha boyle sevilemez....
Canım bilmiyoruz ki ama böyle kafamızdan senaryo kurarsak da biz yıpranıyoruz.ben o sözler yüzünden bu durumdayım yaa verdği sözlerin hepsi yalanmış biz evlenicez ölüm ayırmaz bizi diyen adam nerde bilmiyorum şuan evnde msnde kızlarla konuşuo yada oda hatalarını düşüno hiç bi fikrim yok ama bu kalbmdeki yara kapanır mı bilmiyorum üzerinden 5 sende geçse bn 5 sene snra burda olduğumda yine aynı bn olcam.. yara hala kalıcak
İyi ama Çukum ben 28 yılda bir bu kadar çok sevmiştim. Böyle derinden. böyle içten.Bi 28 yıl daha beklersem ohoooo kafamçokkarıştısırnaşık şey
Canım zaten olacaksa herşey er ya da geç olacak. Rahat ol sen.keşki sihirli bi değnym olsa ayrılmadan 1 hafta öncesine dönsem ama ilerde yaaşanacakları bilerek herşeyi okadar çok değiştirirdim ki oturur onunla konuşurdum yada hemen sözlerdmişimi sağlama almak için ahhh nerdee:))
Inceledikleriyle kalirlar iste oyle..
De nerden anliyon tuticim inceledigini?
Canım bilmiyoruz ki ama böyle kafamızdan senaryo kurarsak da biz yıpranıyoruz.
Akışına bırak canım. Bak 3,5 sene çıkmışsınız.Yani bilmiyorum ama dönme olasılığı çok yüksek bana göre. Fakat sen kılını bile kıpırdatma yoksa senin atacağın her adımda o 10 adım geri gider.
çukum sen niye bugun boyle oldun yaa?
ayrıldın mı konuştun mu
moralsiz konuşuyosun gibi, yani gibisi yok bariz öyle..
Çukucum üzülme sıkma canını. Ya boşver o kızlarla konuşsun aslında cidden konuşsun. sonra senin farkını görsün onlardan.O kızlarla öyle boş boş salak salak konuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?