Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Evet bende bazen böyle düşünüyorum yani gerçekten sevseydi beni bunları yaşatmazdı bana diyorum. İnsan sevdiğine böyle kıyar mı? Üzer mi? Demek ki sevmemiş diyorum. Eğer sevmediyse bana söylediği herşey hep bi yalanmış diyorum ve kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.

benim yeni ayrıldığım herif facede bütün gün profilimimi inceliyor ne ahahah bi kaç erkek arkadaşım resmime yorum yapmış deli olmuştur ...

niye x hiç online olmuyo??
engelledi mi ki..
engellese iletilerini de göremem diye biliyorum
iletilerini görüyorum ama bi kere bile karşılaşmadık normal mi ki..
hem o her cuma girer

Kendilerini aldatiyo onlar...
Bi daha onlari bizim gibi seven cikacakmi bakalim karsilarina...
Kim ceker onlarin kahrini acaba bu kadar...
Biz yine severiz o yurek var cunku bizde...
Onlari sevdiysek boyle baskasinida severiz...
Ama onlar bidaha boyle sevilemez....

ben o sözler yüzünden bu durumdayım yaa verdği sözlerin hepsi yalanmış biz evlenicez ölüm ayırmaz bizi diyen adam nerde bilmiyorum şuan evnde msnde kızlarla konuşuo yada oda hatalarını düşüno hiç bi fikrim yok ama bu kalbmdeki yara kapanır mı bilmiyorum üzerinden 5 sende geçse bn 5 sene snra burda olduğumda yine aynı bn olcam.. yara hala kalıcak

niye x hiç online olmuyo??
engelledi mi ki..
engellese iletilerini de göremem diye biliyorum
iletilerini görüyorum ama bi kere bile karşılaşmadık normal mi ki..
hem o her cuma girer
Canım iletilerini görüyorsan engellememiştir.Belki çevrimdışı giriyor olabilir.Ya da karşılaşmadınız. Zaten öyle bekleyince hiç denk gelmez ki. Aniden aklında olmaz açarsın msni bi bakmışdın orda :)

İyi ama Çukum ben 28 yılda bir bu kadar çok sevmiştim. Böyle derinden. böyle içten.Bi 28 yıl daha beklersem ohoooo kafamçokkarıştısırnaşık şey

Canım bilmiyoruz ki ama böyle kafamızdan senaryo kurarsak da biz yıpranıyoruz.
Akışına bırak canım. Bak 3,5 sene çıkmışsınız.Yani bilmiyorum ama dönme olasılığı çok yüksek bana göre. Fakat sen kılını bile kıpırdatma yoksa senin atacağın her adımda o 10 adım geri gider.

keşki sihirli bi değnym olsa ayrılmadan 1 hafta öncesine dönsem ama ilerde yaaşanacakları bilerek herşeyi okadar çok değiştirirdim ki oturur onunla konuşurdum yada hemen sözlerdm işimi sağlama almak için ahhh nerdee:))

İyi ama Çukum ben 28 yılda bir bu kadar çok sevmiştim. Böyle derinden. böyle içten.Bi 28 yıl daha beklersem ohoooo kafamçokkarıştısırnaşık şey

Bende 8 sene boyunca sevdim...
Ilk askimdi ustelik bu...
Ikinci bi askimda olmadi zaten...
6 yil boyunca haberlesmedik...
Yuzunu gormedim sesini duymadim..
Ama hep sevmeye devam ettim...
Bugune kadar diyodum hep kimseyi sevemem artik...
Kimseyi boyle sevemem diye...
Belki boyle sevemem ama severim..
En azindan baskasini sevemesem bile artik hayatimda olmiycak o...

çukum sen niye bugun boyle oldun yaa?
ayrıldın mı konuştun mu
moralsiz konuşuyosun gibi, yani gibisi yok bariz öyle..

yllk cnm çıkmadık candan umut kesilmez.
bir dakikalık bişi onun sana geri dönmek istemesi.
imkansız diye bişi yok.
kim ne derse desin.
ha bende umut veriyorum galiba şu an. ama umut vermek için söylemiyorum bunları.
gidip de dönmeyen yok

Canım zaten olacaksa herşey er ya da geç olacak. Rahat ol sen.

biz 5 ay ayrı kaldık o ayrı kaldığımz zmnlarda bile konuştuk o ortak arkilerinn msnine girip bnmle konuşurdu onlar adına srf bnmle konuşmak için vs vs 5 ay sadece sevgili değildik ama heran msj msn telde konuşuodk ama bu sefer hiç bn koşmadım oda konuşma yanlısı değildi ne bilm haklısınz cıkmadık candn umut kesilmez sonuçta 3 buçuk yıl dolu dolu yaşadık..her gün bitti kızm diyordu bana ama bırakamıyordu bu seferde bitti dedi ama hala aramıo:)) gerçi 2 ay olmadı daha ama ne bilm aa bni görse kızlar bi yerde karşılassak eski aklına gelir o görüşmede düşncelerini değiştirir uzaktan görse bni yeterkaydirigubbakcemile3

çukum sen niye bugun boyle oldun yaa?
ayrıldın mı konuştun mu
moralsiz konuşuyosun gibi, yani gibisi yok bariz öyle..

Aramadi 2 haftadir...
Msn e girdim gecen gun konusmadi durdu durdu cikti...
Baska kizlara gelince aninda hazir bulunuyo msn de...
Taniamdigi kizlari faceine eklemeye devam ediyo...
Tanisalim demeyi iyi biliyo..
Aninda msn e eklemeyi iyi biliyo....

Bitti artik canim ya...
Degerini herseyini bitirdi gozumde...
O kadar kizginim ki ona...
Farkli sanmistim sevgimizi...
Cocuklugumuzdan kamaydi sevgimiz...
O kadar masum o kadar saftiki...
Yillar sonra cikti karsima iki gunde bitirdi o safligi...
O kadar yildan sonra degistigini sanip saf saf yeniden kabul ettim onu...
Cook pismanim...

Çukucum üzülme sıkma canını. Ya boşver o kızlarla konuşsun aslında cidden konuşsun. sonra senin farkını görsün onlardan.O kızlarla öyle boş boş salak salak konuşsun.

çuku cidden cok ilginç..
bi kaç hafta onceyi düşünüyorum
sizi...
yani yanlış hatırlamıyorum sanırım evlilikten falan söz ediyordu değil mi??
bu ne ki şimdi?

Çukucum üzülme sıkma canını. Ya boşver o kızlarla konuşsun aslında cidden konuşsun. sonra senin farkını görsün onlardan.O kızlarla öyle boş boş salak salak konuşsun.

Farkimi anliycak zaten canim...
Ama anladiginda cok gec olucak...
Cunku ben olmiycam artik yaninda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…