selam kızlar...........
hepiniz mışıl mışıl uyurken ben bu haftakı dosyalarıma çalışıyorum..
bu hafta baya bır yogunum..
dua edın olurmu.
Dün gece rüyamda onunla telde konuşuyordum eskisi gibi. O sesi halen kulaklarımda.Onunla geçecek bir günüme ömrümün bir yılını vermeye razıyım. Bu mudur güçsüzlük!!! Söyle güçsüz müyüm ben!!! Arkasına bakmadan kaçan sen mi güçsüz yoksa ben mi!!!Senin için seve seve mücadele eden fedakar ben mi güçsüz!!!Susma söyle!!!Söyle!!!Güçsüzsem eğer bunun sebebi sensin!!!Beni bu kadar çaresiz bırakan sen!!! Kendini bu kadar sevdiren, sevgiye bu kadar inandıran sen!!!
dün adaya gittim arkadaşımla onun kuzeniyle beraber, herkes böle cıvıl cıvıl.bende mutlu olmaya çalıştım ama hep bir tarafım eksik sanki kolum kanadım kırık gibi... onunlada gitmiştik adaya gözümde hep o zamanlar vardı hep dua ettim allahım sen tekrar nasip et gelmeyi dedim.foto çektik bi sürü koydum face dün, belki beni görüpte özler dedim:1no2: ama bi yandan biliyorum bak msnde yok kesin arkadaşlarıyla ya da o kızla şimdi dışarda ankaranın güzel havasının tadını çıkarıyordur.ben acaba geçiyor muyum aklındanAmphitrite
bi gün bu yaşadığım mutsuzluk biterse bu mesajımı bulmak istiyorum.
böyle herşey yoluna girmiş olursa..
mesela fırtınam lay lay lom takılıyor olursa çok mutlu olursa.. eski mesajları okuyup gülüyor olursa..
ebrumun bu yaşadıkları sıfırlanmış olursa...
ne bileyim herkesin hayatında her şey yoluna girmişken..
hepimizde mutsuzluk kotası dolduğunda...
artık güzel günler başladığında..
bu mesajımı görmek istiyorum.
hatta bu mesajı tekrar kopyalamak istiyorum..
hep b.. ye derdim.. herşey güzel olucak. bizde seninle oturup içicez bi gün kutlıcaz o günleri inan derdim..
inşallah derdi.. sen bana umut veriyosun derdi..
biri de bana umut verse keşke.. her şey çok güzel olucak dese..
bende dalga geçer gibi gülmesem bu lafa.. inansam..
neyse..
saçmalıyorum..
her şey güzel olsun.. olsun artık..
Bende hiç dışarı çıkmayı sevmiyorum. Dışarı çıktığımda kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum. Arkadaşlarımla bile görüşmüyorum. Çünkü mutlu gibi görünmeye çalışmak çok yorucu geliyor bana.Bizde farklı şehirlerdeyiz zaten Arada mesafe var...Söyle seninkini bulayım canım bende Ankara'dayım. Bulayım bi güzel pataklayım kendine gelsin Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookdün adaya gittim arkadaşımla onun kuzeniyle beraber, herkes böle cıvıl cıvıl.bende mutlu olmaya çalıştım ama hep bir tarafım eksik sanki kolum kanadım kırık gibi... onunlada gitmiştik adaya gözümde hep o zamanlar vardı hep dua ettim allahım sen tekrar nasip et gelmeyi dedim.foto çektik bi sürü koydum face dün, belki beni görüpte özler dedim:1no2: ama bi yandan biliyorum bak msnde yok kesin arkadaşlarıyla ya da o kızla şimdi dışarda ankaranın güzel havasının tadını çıkarıyordur.ben acaba geçiyor muyum aklındanebruşuma dün çok üzüldüm benimde duymam fazla uzak değildir ağustoosta falan askere gitse martta gelse nişanlanır belkide gitmeden nişanlanır bende böle baka kalırım, bu kötü düşünceleri düşünek bile istemiyorum, allah yardımcımız olsun...
Dün gece rüyamda onunla telde konuşuyordum eskisi gibi. O sesi halen kulaklarımda.Onunla geçecek bir günüme ömrümün bir yılını vermeye razıyım. Bu mudur güçsüzlük!!! Söyle güçsüz müyüm ben!!! Arkasına bakmadan kaçan sen mi güçsüz yoksa ben mi!!!Senin için seve seve mücadele eden fedakar ben mi güçsüz!!!Susma söyle!!!Söyle!!!Güçsüzsem eğer bunun sebebi sensin!!!Beni bu kadar çaresiz bırakan sen!!! Kendini bu kadar sevdiren, sevgiye bu kadar inandıran sen!!!
Bende hiç dışarı çıkmayı sevmiyorum. Dışarı çıktığımda kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum. Arkadaşlarımla bile görüşmüyorum. Çünkü mutlu gibi görünmeye çalışmak çok yorucu geliyor bana.Bizde farklı şehirlerdeyiz zaten Arada mesafe var...Söyle seninkini bulayım canım bende Ankara'dayım. Bulayım bi güzel pataklayım kendine gelsin Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canım bende dün gece uyuyamadımsaat 4 kadar döndüm durdum yatakta, tabii ağladım da.geceye seslenip durdum, telefonumdaki silemediğim mesajlarını okudum, sonra dalmışım ama sabah berbat kalktım bide hastayım duygusallık hat safada senağlama
Değilim Ebrucum pek iyi.Sağol canım.Bide kafamı dağıtacak bişey yapmaya vaktim bile yok. Nete bile çok fazla girremiyorum. Farkındaysan girip girip çıkıyorum.Bu kafayla bide ders çalışıyorum.Eskiden tek isteğim hedefim bu sınavı kazanmaktı. Oysa şimdi tek isteğim bu bile değil.canım ya bugun ıyı degılsın galıba..
ben butun gece uykumda hep burdaydım hep msj yazdım sıze
burayı cok sevıyorum
yalnız kalma
aglamak ıstıyosanda agla ama harap olma emı
Evet canım insan silmeye gerçekten kıyamıyor. Bende silemedim. Halen okur okur dururum.Ha bunun yanında kötü mesajlarınıda okuyorum tabi. Gerçi kötüde değil çok.Lırıcı değil en azından.Acaba dönecek mi diyorum. Çünkü bi açık kapı bıraktı sanki. Hani benim beklediğimi biliyor. Kesinlikle dönmemeye kararlı olsa bekleme, bitti demez miydi. Belkide diyemiyor vicdan azabı çekiyor. Böyle böyle işte bittiğini anlamamı istiyor.bende agladım valla aglayarak uyudum
canım ya en kotusu o msjları okumak ama ınsan sılmeye bıle kıyamıyo dımı
off ya en kotusu belırsızlık
Değilim Ebrucum pek iyi.Sağol canım.Bide kafamı dağıtacak bişey yapmaya vaktim bile yok. Nete bile çok fazla girremiyorum. Farkındaysan girip girip çıkıyorum.Bu kafayla bide ders çalışıyorum.Eskiden tek isteğim hedefim bu sınavı kazanmaktı. Oysa şimdi tek isteğim bu bile değil.
Bugün biraz harap ettim kendimi. Eee fırsat bu fırsat hep evde yalnız kalma fırsatım olmuyor. Bende fırsatımı iyi değerlendirdim :sm_cool: Valla halen gözlerim kan çanağı gibi :1rolleyes:
Evet canım insan silmeye gerçekten kıyamıyor. Bende silemedim. Halen okur okur dururum.Ha bunun yanında kötü mesajlarınıda okuyorum tabi. Gerçi kötüde değil çok.Lırıcı değil en azından.Acaba dönecek mi diyorum. Çünkü bi açık kapı bıraktı sanki. Hani benim beklediğimi biliyor. Kesinlikle dönmemeye kararlı olsa bekleme, bitti demez miydi. Belkide diyemiyor vicdan azabı çekiyor. Böyle böyle işte bittiğini anlamamı istiyor.
selam kızlar...........
hepiniz mışıl mışıl uyurken ben bu haftakı dosyalarıma çalışıyorum..
bu hafta baya bır yogunum..
dua edın olurmu.
Evet zaten yeterince üzüldün acı çektin. Öyle çok hak ediyorsun ki şimdi doğru dürüst seni seven ve seveceğin birini. İnşallah tez vakitte o kişi karşına çıkar canım.bende aslında kalabalıga gırınce kotu oluyorum
mesela sabah arkadaslarla sahılde kahvaltı yaptık 3de cıfttı ben yalnız
yanımda cantalarla oturdum..senağlama
heryer cıvıl cıvıl elele herkez
ve gttıhgımz yerde onların evlerı ve hep oturdugu bı cafe var ama gormedım arabasıda kapıda yoktu sanıtım nısanlısıyladır
face den baktım koymamıs nısan resımlerını
ya artık tamam o yok hayatımda ama barı onu unttutrcak bırı olsun..
kendımı mutsuz yalnız cok acıncak halde falan hıssedıyorum ya
Evet zaten yeterince üzüldün acı çektin. Öyle çok hak ediyorsun ki şimdi doğru dürüst seni seven ve seveceğin birini. İnşallah tez vakitte o kişi karşına çıkar canım.
Bide bahar geldi artık. Bu güzel havalar tam tersi beni daha bi karamsar yapıyor sanki.Ya bide ben artık evlenmek istiyorum sanki -tatlicadiarzu- Nasıl olacaksa bu iş kaydirigubbakcemile3 Hem yaşımda geldi artık canım :jeyyar:
geldı bahar ayları gevser gonul yayları
kaydirigubbakcemile3 Bu söz çok hoşuma gitti canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?