aaa cenebaz senı gordugum ıyı oldu msj yazcaktım bende sana..
ben geldım evdeyım..sabah kahvaltı cok yordu bızı...hava gunes carptı..gıtmıyoruz konsere canım..
:çok üzgünüm: keşke gelseydiniz...
annem de ağız yapıyo gidelim falan diye, çok sever annem ferhat göçeri,
benim işler yetişmedi, hala 2 tablom var, kursa da gitmedim, ayy off ya...
evimin kadını olmak istiyorum
bu güzel havada evde hala pjamalarla iş yetiştirmeye çalışmak kadar iğrenç olamaz ebrum ya...
valla senı gormek ıcın bıle gelmek ısterdım ama
plan olmadı ıste..
aynen ya bende evımın kafdını olmak ıstıyrum galba
sen sımdı evdesın ya ondan ole gelıyo
gercı bende eglendım bugun guzeldı ama cok koyuyo ya ınsana dısarsı
tek cekılmıyo cenebazım:a015:
:çok üzgünüm: keşke gelseydiniz...
annem de ağız yapıyo gidelim falan diye, çok sever annem ferhat göçeri,
benim işler yetişmedi, hala 2 tablom var, kursa da gitmedim, ayy off ya...
evimin kadını olmak istiyorum
Var canım var evde bide ders çalışmaya çalışmak var mesela ben gibibu güzel havada evde hala pjamalarla iş yetiştirmeye çalışmak kadar iğrenç olamaz ebrum ya...
kaydirigubbakcemile3 Sende evlenmek isteyenlerdesin yani canım...
Yok canım çok şey istemiyorsun tabiki gayet insanca istekler bunlar hepimizin istediği.sadece evlenmekle olmaz, para içinde yüzmek de istiyorum, istediğim zamanlarda istediğim işi yapmak istiyorum, çok şey mi istiyorum :dilcikar:
Var canım var evde bide ders çalışmaya çalışmak var mesela ben gibi
ah be gülüm bilmem mi... ben artık öyle çifte kumrularla fazla takılmıyorum, çok mecbur kalmadıkça... bilmiyorum ya sanki bi de yanlış davranıyolar ebrum, ben kendimi düşünüyorum, ben olsam öyle karşımdakinin gözüne gözüne sokmam, tamam mutlusunuz anladık...
ay bikere eve gelip ağlamıştım ya, hiç hoş olmuyo o ortamlar biliyorum, sen boşver canım, biz bekarlar takılırız... bigün benle kahvaltı ayarla bebişim :lepi: bak nasıl eğlendiriyorum seni :lepi:
Yok canım çok şey istemiyorsun tabiki gayet insanca istekler bunlar hepimizin istediği.
Aaa siz Ebru ile ikinizde Kocaeli'densin. Görüşüyor musunuz peki?
ayyyy kızlar moralim yine bozuldu bnm şu moralim bii ii olmıycak mı ya:)) zaten hasta olmuşum 2 hafta gecikmişti.. onun stresi eski sevgilinn stresi ölcem herhalde ayrıca 2 ay olcak nerdeyse hala göremedim onu bi denk gelmedik hiç:)) nyse ben beklerim bnde zmn çok elbet bigün pişmn olup gelir bize düşen hayatımızı yaşamak bide dua etmek allaha bol bol slm bu arada kızlarhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 Sende evlenmek isteyenlerdesin yani canım...
Aynen canım. Şuan benimki gelse, ankara'dayım görüşelim dese.ayy evet o da iğrenç, ama aynı şey sayılır, kendimi öğrenci gibi hissediyorum, aynı tez hazırladığım dönmeki gibi saldım kendimi, saçım tepeden toplu :roflol: üstümde pijamalar :roflol: salaş vaziyette...
bi de böyle zamanlarda hep şey düşünürüm, mesela biri süpriz yapacak olurmuş, hadi hemen gel kapıdayım falan :roflol: döverim heralde, süpriz yaptığına yapacağına pişman olur kaydirigubbakcemile3
emınım canım senle eglencegıme ıkmız aynı kafadan ohhh
ya bazen bende ole dıyorum acaba ben olsam ole yaparmıydım yanı ne bılıyım okadar sokmak gereksız dımı
burda yanlız bı kız varsenağlama
ama yınede arkadaslarımın bnıde arada kollarına taktılar
sadece evlenmekle olmaz, para içinde yüzmek de istiyorum, istediğim zamanlarda istediğim işi yapmak istiyorum, çok şey mi istiyorum :dilcikar:
Yok canım çok şey istemiyorsun tabiki gayet insanca istekler bunlar hepimizin istediği.
Aaa siz Ebru ile ikinizde Kocaeli'densin. Görüşüyor musunuz peki?
Selam canım. Bizde sendeniz merak etme :)ayyyy kızlar moralim yine bozuldu bnm şu moralim bii ii olmıycak mı ya:)) zaten hasta olmuşum 2 hafta gecikmişti.. onun stresi eski sevgilinn stresi ölcem herhalde ayrıca 2 ay olcak nerdeyse hala göremedim onu bi denk gelmedik hiç:)) nyse ben beklerim bnde zmn çok elbet bigün pişmn olup gelir bize düşen hayatımızı yaşamak bide dua etmek allaha bol bol slm bu arada kızlarhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?