Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaa cenebaz senı gordugum ıyı oldu msj yazcaktım bende sana..
ben geldım evdeyım..sabah kahvaltı cok yordu bızı...hava gunes carptı..gıtmıyoruz konsere canım..

cok basım agrıyo ve okadarda canım sıkılıyo
aslında en ıyısı bole havada dısarı cıkmamak cunku her yer cıvıl cıvıl cıft kaynıyo
pofff..tek hıc hos olmuyo kızlar
3arkadasta elele eslerıyle gezdı ben sap gıbı ya:)))

aaa cenebaz senı gordugum ıyı oldu msj yazcaktım bende sana..
ben geldım evdeyım..sabah kahvaltı cok yordu bızı...hava gunes carptı..gıtmıyoruz konsere canım..

:çok üzgünüm: keşke gelseydiniz...
annem de ağız yapıyo gidelim falan diye, çok sever annem ferhat göçeri,
benim işler yetişmedi, hala 2 tablom var, kursa da gitmedim, ayy off ya...
evimin kadını olmak istiyorum

valla senı gormek ıcın bıle gelmek ısterdım ama
plan olmadı ıste..
aynen ya bende evımın kafdını olmak ıstıyrum galba

bu güzel havada evde hala pjamalarla iş yetiştirmeye çalışmak kadar iğrenç olamaz ebrum ya...

sen sımdı evdesın ya ondan ole gelıyo
gercı bende eglendım bugun guzeldı ama cok koyuyo ya ınsana dısarsı
tek cekılmıyo cenebazım:a015:

ah be gülüm bilmem mi... ben artık öyle çifte kumrularla fazla takılmıyorum, çok mecbur kalmadıkça... bilmiyorum ya sanki bi de yanlış davranıyolar ebrum, ben kendimi düşünüyorum, ben olsam öyle karşımdakinin gözüne gözüne sokmam, tamam mutlusunuz anladık...
ay bikere eve gelip ağlamıştım ya, hiç hoş olmuyo o ortamlar biliyorum, sen boşver canım, biz bekarlar takılırız... bigün benle kahvaltı ayarla bebişim :lepi: bak nasıl eğlendiriyorum seni :lepi:

kaydirigubbakcemile3 Sende evlenmek isteyenlerdesin yani canım...

sadece evlenmekle olmaz, para içinde yüzmek de istiyorum, istediğim zamanlarda istediğim işi yapmak istiyorum, çok şey mi istiyorum :dilcikar:
Yok canım çok şey istemiyorsun tabiki gayet insanca istekler bunlar hepimizin istediği.
Aaa siz Ebru ile ikinizde Kocaeli'densin. Görüşüyor musunuz peki?

ayyyy kızlar moralim yine bozuldu bnm şu moralim bii ii olmıycak mı ya:)) zaten hasta olmuşum 2 hafta gecikmişti.. onun stresi eski sevgilinn stresi ölcem herhalde ayrıca 2 ay olcak nerdeyse hala göremedim onu bi denk gelmedik hiç:)) nyse ben beklerim bnde zmn çok elbet bigün pişmn olup gelir bize düşen hayatımızı yaşamak bide dua etmek allaha bol bol slm bu arada kızlarhihoyyyt

Var canım var evde bide ders çalışmaya çalışmak var mesela ben gibi

ayy evet o da iğrenç, ama aynı şey sayılır, kendimi öğrenci gibi hissediyorum, aynı tez hazırladığım dönmeki gibi saldım kendimi, saçım tepeden toplu :roflol: üstümde pijamalar :roflol: salaş vaziyette...
bi de böyle zamanlarda hep şey düşünürüm, mesela biri süpriz yapacak olurmuş, hadi hemen gel kapıdayım falan :roflol: döverim heralde, süpriz yaptığına yapacağına pişman olur kaydirigubbakcemile3

emınım canım senle eglencegıme ıkmız aynı kafadan ohhh
ya bazen bende ole dıyorum acaba ben olsam ole yaparmıydım yanı ne bılıyım okadar sokmak gereksız dımı
burda yanlız bı kız varsenağlama
ama yınede arkadaslarımın bnıde arada kollarına taktılar

Yok canım çok şey istemiyorsun tabiki gayet insanca istekler bunlar hepimizin istediği.

biraz uzakta evlerimiz ama ebruşum ayarlayınca görüşücez :sm_cool: :sm_cool:

hoşgeldin canım...

Aynen canım. Şuan benimki gelse, ankara'dayım görüşelim dese.
Olmaaazzzz yarın görüşelim derim :)))
Kaş, bıyık, dip boyası, fön, makyaj, bakım, manikür, oje...
E bunlar uzun işler delikafadulden

valla ben çok kızıyorum arkadaşlarıma bazen, evlilik çeyiz bilmemne bunları konuşup duruyolar bütün gün... bende artık onlarla çok sık görüşmüyorum ebruşum, yapsınlar çeyizlerini falan

sadece evlenmekle olmaz, para içinde yüzmek de istiyorum, istediğim zamanlarda istediğim işi yapmak istiyorum, çok şey mi istiyorum :dilcikar:

para ısteyebılırısnde yuzmek ıstemen bıraz cok cenebazım:uhm:

yok canım daha gorusemedık malesefkıdelikafadulden

Selam canım. Bizde sendeniz merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…