Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off efendılıkte yetmıyokı ya
ınsan gonlu sevsın ıstıyo
ama galba nasıp olursa ınsanın agzı dılı baglanır

ayol vecihin üzüm bahçelerinde solarsın sen bnce kariyerini seç annem hep der once iş sonra koca:))) o yüzden önce mesleğin önmli bırak vecihi gerçi zor bn bırakamıyorum ya onu hala((( offf offf

Aaaaaah ah ben bitanemi ilk gördüğümde öyle ağzım dilim bağlanmıştı. Aşık olmamıştım ama böyle içimden bişeyler akııııııp gitmişti :)

su aska hıc bıse yetısemıyo ya
ıste pal mal varlık ısım san sohert
ask hıc bıseyle olculmuyo
bende bı arkadasımın dogum mevludune gtmıstım
orda demıstımkı benım cocugumn babası o olsun
ahh ahh

21 yaşındayım ebruşum:))) evlenmenn yaşı yok ben beklemem wallla kim önce gidersekaydirigubbakcemile3

:mymeka:ıyı bekleme:dilcikar:

Yansın kötükedihüso

yansın tabı
bız ugrasılmıcak kızlarmıyız yahu:çok üzgünüm:

ayol vecihin üzüm bahçelerinde solarsın sen bnce kariyerini seç annem hep der once iş sonra koca:))) o yüzden önce mesleğin önmli bırak vecihi gerçi zor bn bırakamıyorum ya onu hala((( offf offf

Canım tabiki çalışacağımda. Hem eğer sınavı kazanamazsam orda büro açarım ve Ankara'dakinden daha çok kazanırım.
Haftasonlarıda bağda üzüm toplarım kaydirigubbakcemile3

Kaç kere sever insan?
Kaç gönüle alışır?

valla alabildiğine sever şekercim yerimseniben

ay aslında sımdı hadı deseler bızımkıler bende gelmek ısterım
tek basıma olmuyo malesefkı
gercı tek kızlarlada bıraz korkuyom ya

ayy bişi olmaz ayol buralarda, hem bizimkiler de gelir, annem bi hadi dememe bakar :roflol: hepimizden önce gider :roflol:

kız valla ben o sallama kafayı oynak bıse olarak gormuyom yanı anladınmı
zeklı demı ahh ugrasamayanlar yansın

anladım anladım, hadi bu seferlik affedeyim :icecream:
uğraşamayan da tam geriymiş :dilcikar: :dilcikar:

yanii gönül onu istiyor ma ne bilm kısmet işi kaderimzde ne warsa kim warsa onunla evlenicez bakalım hayrlısı olsun hepimiz içn ama çocuk çok kararlı sürekli soru soruo baban ne iş yapıo annen bilmem ne evlennce ne beklersn hayattan nassı bi ev hayal ediosun sıkıo ole yapınca bnde sananae diyorum sürekli:))

Aaaaaah ah ben bitanemi ilk gördüğümde öyle ağzım dilim bağlanmıştı. Aşık olmamıştım ama böyle içimden bişeyler akııııııp gitmişti :)

ah ah bende
o ara goruculerım gelmıstı
benım aklım onadydı
onu beklıyodum
sonra o geldı
sonra buyuk bı ask
sonra sonen bı balon
cam kırıkları gıbı kırık bı kalp ve ellerın olmus bı adam
senağlamasenağlamasenağlama

Canım tabiki çalışacağımda. Hem eğer sınavı kazanamazsam orda büro açarım ve Ankara'dakinden daha çok kazanırım.

oldu evinin kadını vecihden doğacak gamzeli çcuklarında anası olursun bahçelerde çekirdek aile olarak üzüm toplarsınzkaydirigubbakcemile3

oldu evinin kadını vecihden doğacak gamzeli çcuklarında anası olursun bahçelerde çekirdek aile olarak üzüm toplarsınzkaydirigubbakcemile3
Şalvarıda çekerim ayağıma delikafadulden Ay kendimi hiç öyle düşenemedim şalvarla falan kaydirigubbakcemile3 Saçlarım fönlü, tırnaklarım ojeli a.a altımda şalvar varmış mesela sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile2uzumler senden

:roflol:sanane
sen ıstemıyon bellı

:roflol:buda guzeldı
ee bende evımın kadını cocuklarımn anası olacam

O çocuğu gözüm tutmadı benim uzak dur sengözlerimebaksanab
Öyle hemen evlilik düşünen, evlenmek isteyen erkeğe şüpheyle yaklaşmak lazım. Hem dur daha sizin yaşınız kaç başınız kaç -tatlicadiarzu-

cok hos olur valla koylu guzelıhihoyyyt
ellerıne oje surmus ellerıne
gozlerıne surme cekmıs gozlerıne
dıllerıne mersı dusmus dıllerıne
sosyeteden cıkmıs koylu guzelısırnaşık şey

selam kızlar.....
nasılsınız bakalım...........

kızlar bunlar nasıp işi evlılık falan ..
allah bılır ..
ben aşka ınanıyorum..
aşk kapımızı çalacak ınanın bana..
artık bunca savaşlardan sonra bunca mucadeleden sonra evımın kadını olmak ıstemıyorum..
ben bu arada yarın davam için ugraşıyorum..

yerım annenı ben
gotur kız barı kadıncagızı
aslında ferhtı sevıyomda cennet sarkıısna tahammulum yok

kıyamam sana been :1hug:
cenneti söylerken ben senin kulaklarını tıkarım olmas mı yerimseniben
işlerimi yetiştirebilirsem biraz geç de olsa götüreyim demi kız, canım annem benim a.s.

selam kızlar.....
nasılsınız bakalım...........

kızlar bunlar nasıp işi evlılık falan ..
allah bılır ..
ben aşka ınanıyorum..
aşk kapımızı çalacak ınanın bana..
artık bunca savaşlardan sonra bunca mucadeleden sonra evımın kadını olmak ıstemıyorum..
ben bu arada yarın davam için ugraşıyorum..

bende olmak istiyorum sevgülüm geri dön walla hemen evlnerim onunla :))) hatta istedği kadar çocuk yaparız :)) futbol takımı kurcak kadar 11 çocuk yaparım tekki gelsinkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…