zeklı demı ahh ugrasamayanlar yansın
olsun olsun ben bi gidim:) siz gelrsinz sonra ama kısmet yok şuan o ayrı bi war aslında ama bn ondan elektrk almıyorum sanki trafoyum daa:)) o bnden çok hoşlanıo gelince sennle konuşcam dio ama yok kızlar istemiyorum çokta efendi ama bnm gönlüm eskisinde böle takılıom ama çocuk evlenmek istiyorum sennle dedi şok oldumkaydirigubbakcemile3
O da çok hızlıymış :1shok:
Ayyy zaten bana sınavdan sonra görücü gelecek ya kızlar sırnaşık şey
Ay valla unutmuştum hatırladım şimdi sinir oldum.
Gerçi oğluyla evlensem Ankara'da sayılı avukatlar arasına girerim. Resmen ünlenirim isim yaparım. ama olmaz :1no2:
Ben Vecihimle evlenip Salihli'de onların bağlarında üzüm toplamak istiyorum kaydirigubbakcemile3 Bide ondan onun gibi gamzeli bi bebişim olsun yeter :CüvCüv:
Aaaaaah ah ben bitanemi ilk gördüğümde öyle ağzım dilim bağlanmıştı. Aşık olmamıştım ama böyle içimden bişeyler akııııııp gitmişti :)off efendılıkte yetmıyokı ya
ınsan gonlu sevsın ıstıyo
ama galba nasıp olursa ınsanın agzı dılı baglanır
O da çok hızlıymış :1shok:
Ayyy zaten bana sınavdan sonra görücü gelecek ya kızlar sırnaşık şey
Ay valla unutmuştum hatırladım şimdi sinir oldum.
Gerçi oğluyla evlensem Ankara'da sayılı avukatlar arasına girerim. Resmen ünlenirim isim yaparım. ama olmaz :1no2:
Ben Vecihimle evlenip Salihli'de onların bağlarında üzüm toplamak istiyorum kaydirigubbakcemile3 Bide ondan onun gibi gamzeli bi bebişim olsun yeter :CüvCüv:
21 yaşındayım ebruşum:))) evlenmenn yaşı yok ben beklemem wallla kim önce gidersekaydirigubbakcemile3
Yansın kötükedihüso
ayol vecihin üzüm bahçelerinde solarsın sen bnce kariyerini seç annem hep der once iş sonra koca:))) o yüzden önce mesleğin önmli bırak vecihi gerçi zor bn bırakamıyorum ya onu hala((( offf offf
Kaç kere sever insan?
Kaç gönüle alışır?
ay aslında sımdı hadı deseler bızımkıler bende gelmek ısterım
tek basıma olmuyo malesefkı
gercı tek kızlarlada bıraz korkuyom ya
kız valla ben o sallama kafayı oynak bıse olarak gormuyom yanı anladınmı
zeklı demı ahh ugrasamayanlar yansın
off efendılıkte yetmıyokı ya
ınsan gonlu sevsın ıstıyo
ama galba nasıp olursa ınsanın agzı dılı baglanır
Aaaaaah ah ben bitanemi ilk gördüğümde öyle ağzım dilim bağlanmıştı. Aşık olmamıştım ama böyle içimden bişeyler akııııııp gitmişti :)
Canım tabiki çalışacağımda. Hem eğer sınavı kazanamazsam orda büro açarım ve Ankara'dakinden daha çok kazanırım.
Haftasonlarıda bağda üzüm toplarım kaydirigubbakcemile3
Şalvarıda çekerim ayağıma delikafadulden Ay kendimi hiç öyle düşenemedim şalvarla falan kaydirigubbakcemile3 Saçlarım fönlü, tırnaklarım ojeli a.a altımda şalvar varmış mesela sırnaşık şeyoldu evinin kadını vecihden doğacak gamzeli çcuklarında anası olursun bahçelerde çekirdek aile olarak üzüm toplarsınzkaydirigubbakcemile3
Canım tabiki çalışacağımda. Hem eğer sınavı kazanamazsam orda büro açarım ve Ankara'dakinden daha çok kazanırım.
Haftasonlarıda bağda üzüm toplarım kaydirigubbakcemile3
valla alabildiğine sever şekercim yerimseniben
dıyosun dımı canım
bende ınsallah dıyorum
ayy bişi olmaz ayol buralarda, hem bizimkiler de gelir, annem bi hadi dememe bakar :roflol: hepimizden önce gider :roflol:
yerimsenibenyerım annenı ben
gotur kız barı kadıncagızı
aslında ferhtı sevıyomda cennet sarkıısna tahammulum yoksenağlama
anladım anladım, hadi bu seferlik affedeyim :icecream:
uğraşamayan da tam geriymiş :dilcikar: :dilcikar:
gerı sey :dilcikar:
yanii gönül onu istiyor ma ne bilm kısmet işi kaderimzde ne warsa kim warsa onunla evlenicez bakalım hayrlısı olsun hepimiz içn ama çocuk çok kararlı sürekli soru soruo baban ne iş yapıo annen bilmem ne evlennce ne beklersn hayattan nassı bi ev hayal ediosun sıkıo ole yapınca bnde sananae diyorum sürekli:))
oldu evinin kadını vecihden doğacak gamzeli çcuklarında anası olursun bahçelerde çekirdek aile olarak üzüm toplarsınzkaydirigubbakcemile3
yanii gönül onu istiyor ma ne bilm kısmet işi kaderimzde ne warsa kim warsa onunla evlenicez bakalım hayrlısı olsun hepimiz içn ama çocuk çok kararlı sürekli soru soruo baban ne iş yapıo annen bilmem ne evlennce ne beklersn hayattan nassı bi ev hayal ediosun sıkıo ole yapınca bnde sananae diyorum sürekli:))
Şalvarıda çekerim ayağıma delikafadulden Ay kendimi hiç öyle düşenemedim şalvarla falan kaydirigubbakcemile3 Saçlarım fönlü, tırnaklarım ojeli a.a altımda şalvar varmış mesela sırnaşık şey
yerım annenı ben
gotur kız barı kadıncagızı
aslında ferhtı sevıyomda cennet sarkıısna tahammulum yok
kaydirigubbakcemile2uzumler senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?