Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar yok ama ya nereye gittiler..heyecan yok olay yok yoksa ben mi bilmiyorum...

tuti ne oldu cnm gözün aydın mı diyeyim bilemedim şimdi durrumu bilmeyince..

bu topiğin imamı nerde :sm_confused:
imamı istiyoruzzzzzzzzzzzzzz................... özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk............

cemaat günaydın a.s.a.s.a.s.

günaydııınnmirmirmirmir off kızlaar ben bugün dr.gitcemmm korkuyorumm :1ninca: naber güzellerimm nasılsınızz

günaydın ajanım, selincim
ajanım korkma canım, bişicik olmaz.... gitmemekten iyidir demi.... akşama herşey bitmiş olcek....

ay kulübe eskiler gelmiş yeşil gözlü melekde gelmiş akşaam,selincim gelmiiş,kız selin valla nolduğunu bilmiyorum bugün doktora gidince çıkıcak ortayaa hormon bozukluu olmasını umuyorumm:Saruboceq:

regli aralarında kanlı akıntı kahverengi akıntı şikayetim var dr hanım,bide regli bozukluğuuu oldumu,kızların içini karartacaz sabah sabah

reglin bittikten hemen sonra oluyorsa bu normal çünkü tam bitmemiştir reglin.ama yoksa reglin bitti 10 gün sonra gelıyorsa git.hormon bozukluğu olabilir drun dediği gibi hem görmeden birsey diyemem:roflol::roflol::roflol:
knka korkma ilaç alırsın düzelır merak etme sen.

ayyy senağlamasenağlamaeveet reglim bittikten 1hafta 10 gün sonra oluyoooo bi hafta kahverengi oldu sonra regliye döndüüü başlama tarihinden itibaren 20 gün sonra regli oldumm tekraarr ay korkuyoruumm ya kist mist bişi varsaaa aaayysenağlamasenağlama kızlaar imdaaatt:çok üzgünüm:

güzelim yaa allah korusun, hemen niye kötü şeyler aklına getiriyosun
hem allah korusun kist mist bile olsa tedavisi var yani
ki ciddi bişey yoktur, emin ol bak. gelip burda bişey yokmuş diceksin tatlım benim :1hug: :1hug: Şeniz

çenebazım ben nie hala sana rep veremiyorum yaaa,allalaaa başka kullanıcıları değerlendirin dio halaa,değerlendiriomm e olmuooooo:sm_confused:

çenebazım ben nie hala sana rep veremiyorum yaaa,allalaaa başka kullanıcıları değerlendirin dio halaa,değerlendiriomm e olmuooooo:sm_confused:

prensesim birinden sonra 20 tane başkasına vercen, sonra tekrardan ona verebilirsin...
:icecream: :icecream:
derdin rep olsun bebişim, ben aldım kabul ettim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…